Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Småland norlige i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Småland norlige i Sverige - Lej sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Småland norlige

Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Småland norlige

Hus nr: 43809Gränna4 personer,  32 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Mysig liten stuga med utsikt över sjön Bunn, belägen ca 5 km utanför vackra Gränna och Visingsö. Här kan ni riktigt koppla av och njuta av den rofyllda omgivningen samtidigt som ni har utmärkt läge för en massa spännande utflykter. Här bor ni ...Hus nr: 69298Hestra4 personer,  35 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ett härligt smultronställe mitt i Smålands vackra natur. Den lilla röda stugan ligger i ett litet naturskönt stugområde. Ta ett dopp vid den fina badplatsen på promenadavstånd från stugan. Prova fiskelyckan i något av traktens alla fiskevatten. ...Hus nr: 06552Gränna6 personer,  43 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Här bor du fint med fantastisk sjöutsikt och en härlig stor altan. Stugan har en riktigt rymlig trädgård med gott om plats för lek och umgänge. Allt är mycket fräscht och smakfullt, här bor ni väldigt fint! Stugan ligger i ett lugnt och trevligt ...Hus nr: 28934Gynnesnäs4 personer,  48 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Med ett högt läge endast 300 m från den vackra sjön Bellen ligger detta hus. Byllerbyaktigt läge med några hus belägna högt uppe på en backe. Huset är litet och praktiskt med sovrum, vardagsrum, kök och duschrum, fullt modernt. Gynnesnäs ligger ...Hus nr: 38151Sandsjöfors6 personer,  136 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,0 km til kyst.I sjörikt område ligger detta trevliga hus i utkanten av samhället Sandsjöfors. Ni bor lugnt och skönt endast 2 km från Sandsjön, där finns fint strandbad, hopptorn och fiskemöjligheter. På första våningen finns två mysiga vardagsrum där ni ...Hus nr: 52818Burseryd6 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Med högt vackert läge ligger denna stuga i det lilla samhället Burseryd, ca 50 km utanför Värnamo i mysiga Småland. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar värme och gemenskap för hela familjen. Köket är utrustat med elspis, köksfläkt, ...

Med sine mange kulturskatte og naturoplevelser har det nordlige Småland meget at byde på. Et besøg på den smukke Visingsö bør passes ind. Børnefamilien bør ikke gå glip af High Chaparall og polkagrisfremstillingen i Gränna, som er sjovt for alle aldre.

Vättern er Sveriges næststørste indsø, og en gang årligt når Vätternrunden køres cykler ca. 15.000 cyklister rundt om den. Men Vättern er også berømt for sine mange fisk bl.a. Vättern fjeldørreden. Den lever de samme steder som gedder, ørreder og signalkrebs.

Tag færgen over til Vissingsö, der byder på smuk natur, skønne strande og en kongelig historie. Her blev Sveriges første kongeborg opført i 1100-tallet. Man kan besøge urtegården eller tempelgården, men frem for alt kan man cykle øen rundt og udforske alle herlighederne, helt i eget tempo.

I kan også tage færgen tilbage til Jönköping hvor der findes et utal af aktiviteter at vælge i mellem. På solskinsdage kan man tage til Tabergs topp, der har en udsøgt udsigt fra toppen, hvorfra man kan se størstedelen af Småland, men også flora fra Alperne kan udforskes. Gå en tur ned fra bjerget og køb nyfanget fisk på havnen, såfremt I ikke selv har fanget noget. Og selv regnvejrsdage behøver ikke være kedelige. Populære seværdigheder som Johan Bauers Museum, eller det gamle regiment A6, som i dag er et af Sveriges største shoppingcentre hvor mange timer med lethed kan tilbringes. I området er også tropehuset ”Tropikhuset” med sine mange tropiske dyrearter også et besøg værd. Rosenlund byder på et spændende eventyrbad, eller blot en almindelig svømmetur. Oplev en koncert i et af Nordens bedste koncerthuse eller besøg High Chaparall, Sveriges bud på en ”Vilde Vesten” forlystelsespark hvor man kan møde indianere, cowboys og pelsjægere. Her kan man vaske guld, ride eller blot følge de mange shows, som vises i løbet af en dag: Lucky Luke og Dalton brødrene, Saloon showet eller de fantastiske stuntmen fra Mexico.

Uden for Jönköping byder området på seværdigheder som Gripenbergs slot; et træslot fra 1660’erne med tilhørende museum, Säby kirke; en stenkirke fra 1200 tallet samt Kleva minen, som er en af de flotteste i landet med sine lange gange og store klippehuler. Boda Borg er et eventyr- og aktivitetshus, som byder på forskellige opgaver, man som familien kan løse sammen.

Kan du huske Åsa Nisses eskapader? Miljøerne er hentet fra Vetlanda, som også har det Sollinska hus og guldvask i Ädelfors. Alt det guld I finder må i beholde! I Värnamo kan hele familien samles om Smålands bil- musik- og legetøjsmuseum. Gå en tur gennem den gamle by i Eksjø og nyd de gamle træhuse fra 1600 og 1700-tallet og deres charmerende uregelmæssige placering – virkelig en by, der skal ses. Et andet besøg værd i Eksjø, er den 800 meter lange bjergkløft, Skurugata, som har op til 35 meter høje bjergvægge på begge sider.

Bo i den idylliske by Gränna og se fremstillingen af de traditionelle svenske polkagrise. Oplev den hyggelige atmosfære i byen og gå en tur langs havnen, oplev slotsruinen Brahehus med sin storslåede udsigt over Vättern. Huskvarna på den modsatte side er opbygget rundt om Husqvarna fabrikken, men har alligevel meget at byde på. Der er en vandrerute som går fra det store vandfald til Ebbes bruk, men Smedebyen, som er mere end 300 år gammel, er også et besøg værd. Her kan man gå rundt blandt de forskellige håndværkere, smedjer og kunstnere og se hvordan man boede og arbejdede dengang i det forrige århundrede. Besøg også Arosfortet, som byder på forskellige udfordringer, der skal løses på samme måde som du kender det fra tv-programmet ”Fangerne på Fortet”.