Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Glanshammar

Sommerhus: Glanshammar, Örebro, Örebro, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar4.6 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,7
Værdi for pengene5,0
Ferieboligens indretning og udstyr4,8
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Parophold5,0
Familie/Venner uden børn4,5
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Christian - Stuttgart  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Schwimmen, Boot fahren. Ässundet Sommercafe zu Fuß und per Boot erreichbar. Örebro besichtigen. Wandernd auf dem .”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr schöne, gemütliche Einrichtung. Super ausgestattete Küche. Schönes Gelände, extra Häuschen mit 2 Betten. Schöne Badestelle, Ruderboot+ Kanadier. Hilfsbereite Vermieter, die sich bei bei Defekt der elektrischen Verbrennungtoilette sofort um Ersatz gekummert haben.”
Marcel - Hünenberg See  (Urlaub mit größeren Kindern, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“schöne naturbelassene Strände in der Nähe, einige Ausflugsmöglichkeiten in Örebro, nur wenige Restaurants in der Umgebung”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Garten, Nähe zum See, Ruhe / gemütliche Stube, grosses Schlafzimmer, gut ausgerüstete Küche”
Peter - 25746 Heide  (Urlaub mit Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die komplette Ausstattung und die sehr geschmakvolle (Stilsichere) Einrichtung. Da passte Alles und es fehlt an nichts.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Zug nach Stockholm, Wadköping in Örebro (Museumsdorf), Perhyttan bei Nora, Arboga. Natur pur in der näheren Umgebung.”
Sebastian - Berlin  (Familienurlaub mit Kindern, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Möglichkeit von zwei verschiedenen Schlaforten, sowie der Holzoffen aber auch die Nähe zum See und die ruhige Umgebung”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Örebro sollte man sich ansehen oder einfach die Natur bei der ein oder anderen Wanderung genießen. Zudem sind alle Nachbarn unglaublich nett und immer für ein Gespräch offen.”
Hans-Joachim - Weimar  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Geschmackvolle Einrichtung”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Jeder gestaltet seinen Urlaub individuell”
Ulrich - Sankt Augustin  (Urlaub mit Freunden, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Katrinelund mit Restaurant, Insel Vinön, Garphyttan mit Bookcafe in Lanna, Zugfahrt nach Stockholm, Swampen in Örebro...”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage in der Nähe des Sees, technische Ausstattung Küche, Wohnzimmer und Bad bis auf das gewöhnungsbedürftige el. WC: Cinderella!”
Jens - Schweiz  (Urlaub mit größeren Kindern, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage / Ausstattung”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Örebro / Annaboda / Katrinelund (Strand)”
Johannes - Bayern  (Urlaub zu zweit, juli 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage und Einrichtung”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Sehr zufrieden. Pkw ist unerlässlich.”
Andreas - 15827 Blankenfelde  (Urlaub mit Freunden, juli 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Herrliche ruhige Lage an einem See und mit Örebro eine kleine Stadt in der Nähe, wo man viele Geschäfte findet. / Mit dem Fahrrad kann man tolle Ausflüge machen. Ruhige kleine Badestelle 300 m entfernt.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“In Örebro gibt es ein Spaßbad und einige Sehenswürdigkeiten und in der Umgebung des Hauses sehr schöne Radwege durch die Natur und kleine Orte. Es gibt auch eine kleine Fahrradfähre, wodurch man eine Rundtour machen kann.”

Ferieboligfaciliteter

6
2
84m²
nej
ja
nej
Inkl.
300 m
 
Båd inkluderet
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Fiskehus: Feriebolig med rensebord, båd til leje eller inkl., fryser på mindst 60 liter og max. 2 km til fiskeplads.
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1920, renoveret i 2014
 
3,0 km til restaurant
 
3,0 km til indkøb
 
300 m til fiskeri i sø
 
300 m til bademulighed
Husnr. 37523
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 300 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
27293012345
286789101112
2913141516171819
3020212223242526
31272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Örebro

Ordet Närke er oprindeligt en sammenlægning af to ord, der betyder grænselandet ved søen. Det drejer sig om et slettelandskab, som grænser op til Begslagen i nord, Hjälmaren i øst og Tiveden og Tylöskog i syd. I området, Tiveden, ligger søerne Unden, Viken og Skagern, og søen, Viken, gennemskæres af Göta Kanalen. Her ligger Finnerödja, som er mest berømt for sine dejlige jordbær.

Närke byder på mangfoldig kunst og design, spændende halvtredser-arkitektur, vægmalerier af Carl Larsson og skulpturparker. Desuden støder du her også på uventede oplevelser, som f.eks. i Kinaparken uden for Askersund, et buddhistisk fredsmonument i Fellingsbrotrakten og verdens største samling af ”VW-bobler” i Pålsboda.

Närkes største by er Örebro, der har meget at tilbyde. Besøg f.eks. Örebro Slot – her opføres teater om sommeren. Du kan også tage på rundtur i Wadköpings Friluftsmuseum ved Svartån i det centrale Örebro. Her er der også mulighed for at besøge Cajsa Wargs barndomshjem og se Hjalmar Bergmans bogsamling. Her er desuden masser af aktiviteter for børn.

Hele Närke er fyldt med seværdigheder, f.eks. Upplevelsebadet Gustavsvik, Stora Holmen, ”Barnens ö”, Teknoteket Insikten – et eksperimenterende værksted i Karlslund, fuglesøen Tysslingen, Tivedens Nationalpark, Bådmuseet i Askersund, Wadköpings Friluftsmuseum og meget, meget mere.

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Glanshammar, Örebro, Sverige, Sommerhus 37523, 6 personer