Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Örebro - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Örebro - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Örebro
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 16 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Örebro - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie. Vi garanterer udlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område af Sverige du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have sø- eller havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Örebro
Rating af huse for Örebro: 4.6 af 5.0 fra 44 anmeldelser

16 sommerhuse for Örebro - vores gæster anbefaler:

Sommerhus i KopparbergHus nr: 6774Kopparberg4 personer,  30 m²100 m til kyst.Sommerhus i KopparbergHus nr: 42996Kopparberg5 personer,  30 m²2 m til kyst.Sommerhus i LindesbergHus nr: 54441Lindesberg6 personer,  90 m²300 m til kyst.Sommerhus i MotalaHus nr: 80842Motala6 personer,  75 m²200 m til kyst.Sommerhus i DegerforsHus nr: 66843Degerfors6 personer,  60 m²5 m til kyst.Sommerhus i AskersundHus nr: 70101Askersund4 personer,  60 m²25 m til kyst.Sommerhus i GlanshammarHus nr: 37523Glanshammar6 personer,  84 m²300 m til kyst.Sommerhus i TivedHus nr: 38740Tived4 personer,  47 m²250 m til kyst.Sommerhus i KopparbergHus nr: 6261Kopparberg6 personer,  60 m²400 m til kyst.

Ordet Närke er oprindeligt en sammenlægning af to ord, der betyder grænselandet ved søen. Det drejer sig om et slettelandskab, som grænser op til Begslagen i nord, Hjälmaren i øst og Tiveden og Tylöskog i syd. I området, Tiveden, ligger søerne Unden, Viken og Skagern, og søen, Viken, gennemskæres af Göta Kanalen. Her ligger Finnerödja, som er mest berømt for sine dejlige jordbær.

Närke byder på mangfoldig kunst og design, spændende halvtredser-arkitektur, vægmalerier af Carl Larsson og skulpturparker. Desuden støder du her også på uventede oplevelser, som f.eks. i Kinaparken uden for Askersund, et buddhistisk fredsmonument i Fellingsbrotrakten og verdens største samling af ”VW-bobler” i Pålsboda.

Närkes største by er Örebro, der har meget at tilbyde. Besøg f.eks. Örebro Slot – her opføres teater om sommeren. Du kan også tage på rundtur i Wadköpings Friluftsmuseum ved Svartån i det centrale Örebro. Her er der også mulighed for at besøge Cajsa Wargs barndomshjem og se Hjalmar Bergmans bogsamling. Her er desuden masser af aktiviteter for børn.

Hele Närke er fyldt med seværdigheder, f.eks. Upplevelsebadet Gustavsvik, Stora Holmen, ”Barnens ö”, Teknoteket Insikten – et eksperimenterende værksted i Karlslund, fuglesøen Tysslingen, Tivedens Nationalpark, Bådmuseet i Askersund, Wadköpings Friluftsmuseum og meget, meget mere.