Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Uddevalla

Sommerhus: Uddevalla, Uddevalla, Bohuslän og Västra Götaland, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 9 svar4.9 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,9
Ferieboligens indretning og udstyr4,7
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,9
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Michael - Wuppertal  (Urlaub mit Freunden, august 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus ist sehr gut ausgestattet, gemütlich und hat eine sehr gute Lage, um "mal eben" schwimmen zu gehen oder das Gebiet Bohuslän zu erkunden. In einer Viertelstunde ist man mit dem Auto am Einkaufszentrum Torp, wo man sich bestens versorgen kann, das Haus liegt verkehrsgünstig und trotzdem ruhig und landschaftlich reizvoll. Die Vermieter sind äußerst nett und hilfsbereit und tragen eine Menge zur angenehmen Atmosphäre im Haus bei.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Empfehlenswert sind der Spazierweg von Uddevalla (ab der Strandpromenade) nach Lindesnäs, die Inseln Tjörn und Orust, das nördliche Bohuslän, ein Abstecher nach Trollhättan, ein Besuch im Elchpark Moose af Anneröd ... eigentlich kann man jeden Tag etwas unternehmen ohne sich zu wiederholen.”
Martina - Deutschland  (Urlaub mit Freunden, juni 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die zentrale Lage und die herzliche Gastfreundschaft der Vermieter”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Vänern, Koster Inseln, Fjällbacka, Halle- und Hunneberg, Strandpromenade zu den Muschelbänken Uddevalla, Felsritzungen....”
Norbert - Duisburg  (Urlaub mit Freunden, august 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bohuslän ist eine wunderbare Gegend und viele Küstenorte sind einen Besuch wert. Im Haus gibt es viele Prospekte mit guten Hinweisen auf schöne Ausflugsziele.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus war seh sauber und sehr gemütlich. Die Lage ist super. Die Vermieter sind sehr nett und wir konnten im Garten Pflaumen Pfirsiche und Äpfel pflücken. Es waren wunderschöne und sehr erholsame 3 Wochen.”
Karsten - Techau  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2019)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Elchpark in Anneröd, Marstrand, Fjällbacka, Zoo Nordens Ark, Strömstad, Grebbestad, Hamburgsund, Grundsund, Schären, Sotenäset”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sauberkeit, ruhige Lage, Nähe zur E6, sehr freundliche Vermieter, tolle Landschaft”
Mirjam - Gevelsberg  (Urlaub mit Freunden, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus ist gemütlich eingerichtet . Die Küche ist gut ausgestattet. Es gibt einen schönen Sitzplatz am Haus. Es ist traumhaft ruhig. Die Gastgeber sprechen Deutsch und sind sehr angenehm und hilfsbereit .”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Die Gastgeber haben wunderbare Tipps und Empfehlungen”
Anke - Dresden  (Urlaub mit Freunden, september 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“- typisches rotes schwedisches Ferienhaus / - sehr ruhige Lage / - sehr freundliche Vermieter, die auch deutsch sprachen”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“- Elchpark mit Elchbabys / - Felszeichnungen / - einfach die Küste entlang fahren und in den vielen kleinen Fischerdörfern anhalten”
Pia - Dörverden  (Urlaub mit Freunden, juni 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Der Elchpark, Ort Smögen, gesamte Umgebung traumhaft.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Lage und die superfreundlichen, hilfsbereiten Vermieter.”

Ferieboligfaciliteter

4
1
51m²
nej
nej
Inkl.
250 m
 
Sauna til 4 personer.
 
Tysk TV:
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2006
 
13 km til restaurant
 
13 km til indkøb
 
250 m til kystfiskeri
 
300 m til bademulighed
Husnr. 40325
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 250 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
402829301234
41567891011
4212131415161718
4319202122232425
442627282930311
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Västra Götaland

Vestkysten

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Uddevalla, Uddevalla, Sverige, Sommerhus 40325, 4 personer, Sauna