Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Skärhamn

Sommerhus: Skärhamn, Tjörn, Bohuslän og Västra Götaland, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 10 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Værdi for pengene4,7
Ferieboligens indretning og udstyr5,0
Service på stedet5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Grethe - Hus  (Semester med större barn, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Allt”
Marika - Uppsala  (Semester med större barn, august 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Bra läge och allt man behövde veta finns redan i informationen.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Läget och att alla bilder på siten stämde med verkligheten!”
Thomas - Nässjö  (Familjesemester med barn, juli 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Det mesta fanns inom gångavstånd.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Läget var bra. Stugan var i mycket bra skick. Hade allt man kan önska sig. Nära till bad, affärer och sevärdheter. Närheten till storstaden Göteborg var ett extra plus. =Ø Þ”
Angelika - Wiesbaden  (Urlaub mit Freunden, september 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Das Haus liegt in einer ruhigen Wohngegend, unweit der Bucht und mit Blick auf die Bucht. / Die Wohnung ist bequem eingerichtet und verfügt über zwei schöne Balkone. / Sehr nette Vermieterin.”
Angela - Dresden  (Urlaub mit Freunden, juni 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Sehr schöne Lage,sehr sauber. / Die Vermieterin war sehr nett und hilfsbereit. / Es ist alles vorhanden.”
Georg - Oberhausen  (Urlaub mit Kindern und Freunden, august 2016)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Als Ausflugziel würde ich Trollhättan mit seinem Wasserfall sowie die Stadt Smögen. Auch die Insel Tjörn hat sehr viel zu bieten.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die Einrichtung und Sauberkeit des Hauses und vor allem die Lage.”
Christiane - Nordrhein-Westfalen  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2016)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die ruhige Lage am Rande von Skärhamn, die beiden großen Terrassen, die Nähe zum Meer mit Badestelle.”
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Nähe zum Meer mit Badestelle, gute Einkaufsmöglichkeiten im Ort - wenn man will, auch zu Fuß erreichbar, schönes Hafengelände”
Johan - Smilde  (Vakantie met grote kinderen, september 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bezoeken van de kleine eilandjes voor de kust, er is een goede verbinding de hele dag door tot in de avond, zoek de mogelijke verbindingen via Vesttrafik.se. Göteborg is ook leuk, voetbalwedstrijd IFK Göteborg.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Heerlijk rustig, vriendelijke eigenaresse, heel dicht bij de kust”
Eva - Larvik  (Venneferie uten børn, september 2016)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Klædesholmen. Pilane. Hele kysten er full av små "perler".”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Stille og fredelig selv om det lå sentralt.Grei rominndeling. Passe stort for to mennesker. Ikke for stort og ikke for lite. Grei pris. Lyst og luftig. Veranda på to sider, både formiddagssol og kveldssol. Kort vei til hav og natur. Kort vei til flere byer.”

Ferieboligfaciliteter

4
2
60m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Bygget 1941, renoveret i 2005
 
400 m til restaurant
 
200 m til kystfiskeri
 
200 m til bademulighed
Husnr. 50249
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
14303112345
156789101112
1613141516171819
1720212223242526
1827282930123
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Västra Götaland

Vestkysten

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Skärhamn, Tjörn, Sverige, Sommerhus 50249, 4 personer, Havudsigt