Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Ödsmål

Sommerhus: Ödsmål, Stenungsund, Bohuslän og Västra Götaland, Sverige

Gæstevurderinger

Baseret på 8 svar5.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt5,0
Ferieboligens indretning og udstyr4,9
Service på stedet5,0
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn5,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Nils u. Silvia - Emden  (Urlaub mit Freunden, juni 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Das Ferienhaus ist ein ausgezeichneter Ausgangspunkt zur Erkundung der vielen Inseln an der Schärenküste. Auch Göteborg ist in ca. 45 Min schnell erreichbar.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Wir haben uns in diesem Haus von Anfang an sehr wohl gefühlt. Das Ferienhaus wurde mit viel Liebe zum Detail, / ausgesprochen wohnlich ausgestattet. Trotzdem muss man nicht auf den gewohnten Komfort wie z.B dimmbare Beleuchtung, Kaminofen, Internetanschluss, Fußbodenheizung uvm verzichten. An Küchenutensilien fehlt es an nichts und alles ist super sauber! Da wir traumhaftes Wetter hatten konnten wir den großzügigen Außenbereich oft nutzen sowie auch das kleine rote Motorboot. Wir würden auf jeden Fall gerne wiederkommen!!”
Monika - Schweiz  (Urlaub mit Kindern und Freunden, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lage, Einrichtun”
Claudia - Bremen  (Urlaub mit größeren Kindern, april 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die wunderbare Lage und die tolle Aussicht! Auch ist das Haus sehr liebevoll und mit vielen hübschen Details hochwertig eingerichtet. Toller Kamin und der Beheizbare Whirlpool auf der Terasse macht richtig Spaß.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Unbedingt das Boot dazu mieten und auf zu den kleinen Inseln fahren. / Elchpark und natürlich Göteborg besuchen.”
Bernhard - Winterthur  (Familienurlaub mit Kindern, august 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Nice large terrace, cosy pavillon, nicely done interior decoration. The kids loved the trampolin”
Alex - Allschwil, Schweiz  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besonders schön sind die Inseln Tjörn und Häron, Stora Dyron können wir auch empfehlen. Man muss nicht weit gehen um schönes zu sehen, schon in der Nähe des Hauses gibt es vieles zu tun.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Man spürt das Mario und seine Familie viel Liebe und Arbeit in dieses Haus gesteckt haben.”
Oliver - Dresden  (Familienurlaub mit Kindern, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“großzügige Terrassenanlage, Ausstattung, Lage”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Insel Orust und Tjörn, speziell Klättesholmen”
Jochen - Stuttgart  (Familienurlaub mit Kindern, juni 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Die umfangreiche Ausstattung mit Trampolin, Schaukel, Spielsachen, Playstation und Whirlpool. Daneben natürlich die Lage direkt am Meer.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Empfehlenswert ist der Elchpark "Moose af Annerod".”

Ferieboligfaciliteter

6
2
85m²
nej
nej
Inkl.
75 m
 
Båd kan lejes
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Spabad
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
Svensk TV: Svt1 og Svt2 samt TV4.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1951, renoveret i 2012
 
6,0 km til restaurant
 
6,0 km til indkøb
 
75 m til kystfiskeri
 
75 m til bademulighed
Husnr. 92504
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 75 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
3631123456
3778910111213
3814151617181920
3921222324252627
402829301234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

Om området

Om Västra Götaland

Vestkysten

Om Sverige

Skærgård, storby eller ski i Sverige?

Oplev den helt unikke, svenske skærgård. Lej en kano eller kajak og tag på ’øhop’ blandt de tusindvis af små øer med rå og nøgne klippeskær eller de større, skovklædte øer, som nemt kan nås fra fastlandet.

Skal der være lidt mere fart på, så tag til Göteborg, hvor forlystelsesparken Liseberg giver rig lejlighed til udfoldelse blandt børnefamilier. Stockholm er byen, du skal besøge, hvis dit hjerte banker for smuk natur lige midt i en storby med masser af historie, kultur og smukt design i verdensklasse. Er du til aktiv vinterferie i Sverige bydes der på både langrend og alpint skiløb i de svenske fjelde.

Sommerhus i den svenske natur

Alle vores sommerhuse i Sverige ligger omgivet af Sveriges skønne natur. DanCenter kan tilbyde dig alverdens muligheder forskellige steder i Sverige lige fra Skåne, Småland, nær Stockholm og i den svenske skærgård nord for Göteborg. Sverige er et land med et væld af modsætninger og dermed også muligheder for at få en ferie, der passer netop dig og din familie.

Kunne du tænke dig at opleve Sverige i typisk Astrid Lindgren stil? Vi kan tilbyde dig den klassiske svenske sommerhusoplevelse. Lej en autentisk, hyggelig, lille, rød træhytte i udkanten af en fyrskov langs en smuk sø i åbne omgivelser. Din ferie i en traditionel hytte i Sverige kan med garanti sørge for, at stressniveauet når helt i bund og du glemmer alt om hverdagens trummerum.

Tag på luksusferie i Sverige

Som en kontrast til den idylliske hytte i Sverige kan du også leje et dejligt, stort sommerhus. DanCenter kan tilbyde forskellige luksus-sommerhuse, hvor der er plads til hele familien. I Sverige udlejer vi store, smukke sommerhuse til familien eller gruppen på 20 personer. Herunder kan du finde huse med pool og spa, som kan nydes både sommer og vinter. Tag en dukkert og køl ned sammen med familien, når du er på sommerhusferie i Sverige og solen står højt på himlen. Du kan også hoppe i spaen en kold vinteraften og nyde et glas champagne med din partner. Eller i efterårsferien når hele familien er samlet, lege rundt i poolen imens i nyder den smukke udsigt, hvor bladende så småt falder af træerne.

Sverige er vand, vand og vand

Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab. I Midt- og Nordsverige er der utallige floder, søer og vandløb, der løber på kryds og tværs gennem landet. Ind imellem kan det godt virke som om landet svømmer, med skove og marker som eneste bindeled mellem floder og søer. Især i Midtsverige har den sidste istid efterladt sig tydelige spor. Tusinder af søer udfylder de fordybninger, som isen skabte, da den trak sig tilbage mod nord.

Lige nøjagtigt på det sted, hvor Mälarens ferskvand møder havvandet fra Østersøen, ligger Stockholm fordelt på 14 øer og holme. Men ikke nok med det: Hele 24.000 af slagsen udgør den stockholmske skærgård, der begynder få minutters sejlads uden for den svenske hovedstad.

Siljansøen ligger i det midtsvenske Dalarna. Søen og de omkringliggende byer anses for at være landets historiske centrum. Herfra bliver Sverige gradvist vildere og mere øde. I Norrland er brusende elve, stort set det eneste man kan høre i de kæmpemæssige skove.

Floderne blev gennem århundreder brugt til at transportere træstammer fra floderne ud til kysten. Hvor floderne munder ud i havet, opstod de første bebyggelser for mange tusind år siden. Höga Kusten i det nordøstlige Sverige er optaget på UNESCOs liste over verdensnaturarv for det unikke kystlandskab.

Til den aktive familie er Sverige et hit

Sverige byder på et hav af forskellige aktiviteter for børn, unge og ældre. Det starter selvfølgelig med at I booker et sommerhus eller en hytte i Sverige, så hele familien har en god base. Herefter er der masser af plads til samvær, sjov og ballade og lærerige aktiviteter for hele familien. I de svenske fjelde er der masser af muligheder for at stå på ski om vinteren. Sverige tilbyder et hav af familievenlige skisportssteder. Har du lejet et sommerhus i Sverige tæt på de store byer som Stockholm, Malmø og Göteborg, så er der mange aktiviteter. Tag familien med i zoologiske haver, forlystelsesparker, museer osv.

Oplev Sveriges mægtige skove

Sverige har smukke skove fra nord til syd. I Skåne og Småland, hvor DanCenter kan tilbyde dig et stort udvalg af sommerhuse og hytter, hersker løvskovene. Dette område er også kendt for dets elg-safarier, som er en helt speciel naturoplevelse. Sådan en oplevelse kan være med til at danne fantastiske rammer for nogle gode og sjove snakke, når I kommer tilbage i sommerhuset eller hytten. Småland er også fantastisk når det gælder cykling, ridning, kanosejlads og fiskeri.

Har du i stedet lejet et sommerhus i Midt- eller Nordsverige, så er landskabet præget af dybe dale, plateauer og enorme gran- og fyrreskove. Her kan du tage hele familien med på en morgentur ud for at plukke bær og svampe, nyde forårets smukke blomster eller efterårets mangefarvede blade. Tag en forfriskende dukkert i en skovsø og fang en fisk med hjem til spisebordet. Imens børnene hygger sig i disse smukke omgivelser, kan mor og far tilberede fangsten i sommerhusets åbne køkken og bedsteforældrene nyde et glas rødvin i sofaen med en omgang bridge. Har du planer om at tage til Sverige, så lej et sommerhus igennem DanCenter.

Midsommer i Sverige

I Danmark fejrer vi Skt. Hans på smukkkeste vis. Men midsommerfesten i Sverige er i en liga for sig. For mange er den et synonym for den lethed, det lys og den livskraft der kendetegner den nordiske sommer. Midsommer i Sverige er Skandinaviens største solhvervsfejring.

Når den mest svenske af alle svenske fester nærmer sig, står hele landet på den anden ende. Traditionelt er midsommer en højtid, der fejres med familien og vennerne, men er man turist, har man også mulighed for at få del i sommerglæderne. Der fejres i alle egne af Sverige – ved kysterne, i skærgårdene, ved idylliske søer, i fjeldet eller på en af øerne. Alt er godt, så længe der er masser af uberørt og afvekslende natur i nærheden.

Du er her: Ödsmål, Stenungsund, Sverige, Sommerhus 92504, 6 personer, Spabad