Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Rømø/Havneby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Rømø/Havneby - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Rømø/Havneby
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 60 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Rømø/Havneby - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Læs mere om Rømø/Havneby
Rating af huse for Rømø/Havneby: 4.0 af 5.0 fra 3210 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Rømø/Havneby

  Hus nr: 43363Rømø/Havneby4 personer,  45 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.På en naturgrund tæt ved Vadehavet ligger dette lille sommerhus med havudsigt fra terrassen. Huset er enkelt indrettet og velegnet til den mindre familie, der ikke søger luksus, men et ophold i naturskønne omgivelser. Huset indeholder køkken ...Hus nr: 29983Rømø/Havneby8 personer,  101 m²Kæledyr er tilladt.100 m til kyst.Dette arkitekttegnede sommerhus er færdigopført i foråret 2007 og beliggende meget tæt på Vadehavet (Europas største spisekammer for trækfugle). Huset er opført i træ og rustikke sten og byder på en meget stor træterrasse, hvor opholdet kan ...Hus nr: 53143Rømø/Havneby4 personer,  44 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Lejlighed på 1. sal med udgang til afskærmet terrasse med havemøbler. Køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsrum. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Det ene værelse er gennemgang til det andet. Feriecenter Rim har mange ...Hus nr: 40168Rømø/Havneby5 personer,  73 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Enderækkehus med to store lukkede terrasser på feriecenter RIM, som er gennemgribende renoveret i år 2013. Fra den ene terrasse er der udsigt mod golfbaner og diget. Huset er i to plan med kombineret opholds- og spiseplads, samt moderne køkken ...Hus nr: 92619Rømø/Havneby6 personer,  73 m²Kæledyr er ikke tilladt.2,5 km til kyst.Denne feriebolig er beliggende på den sydlige del af Rømø i Feriecenter Rim med mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs- og udendørs pool (sæsonåben), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser. Klassisk indrettet hus med køkken i åben ...Hus nr: 94060Rømø/Havneby6 personer,  90 m²Kæledyr er tilladt.800 m til kyst.Arkitektonisk spændende sommerhus beliggende i Havneby. Huset ligger på et ældre kuperet plantageområde med lyng- og lavklædte klitter samt spredte buske og træer. Huset ligger i gåafstand til Havneby og golfbanen. Sovepladserne er fordelt på ...

  Se alle huse i området.

  Se alle sommerhuse på Rømø