Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Hasmark - børnevenlig ferie på Nordfyn

 
Søg område: Hasmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 25 ferieboliger.

Sommerhus i Hasmark - børnevenlig ferie på Nordfyn

Lej sommerhus i Hasmark på Nordfyn

I naturskønne omgivelser på Nordfyn ligger det børnevenlige sommerhusområde Hasmark. Her kan du holde ferie i sommerhus nær vandet ved Kattegat eller Odense Fjord. Ligesom du er i kort afstand til attraktionerne på Fyn.

DanCenter har et mindre antal sommerhuse i Hasmark og på Nordfyn. Start din søgning efter sommerhus til leje i Hasmark her:

Læs mere om Hasmark
Rating af huse for Hasmark: 4.2 af 5.0 fra 408 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • 25 sommerhuse for Hasmark - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i HasmarkHus nr: 4846Hasmark5 personer,  55 m²200 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 36856Hasmark8 personer,  112 m²300 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 7464Hasmark8 personer,  103 m²200 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 48975Hasmark5 personer,  61 m²150 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 16892Hasmark6 personer,  96 m²200 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 9417Hasmark10 personer,  119 m²350 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 52733Hasmark5 personer,  91 m²471 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 43789Hasmark6 personer,  100 m²150 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 57338Hasmark8 personer,  120 m²360 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 95746Hasmark5 personer,  56 m²375 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 9650Hasmark6 personer,  65 m²290 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 45611Hasmark8 personer,  85 m²393 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 7801Hasmark2 personer,  37 m²50 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 49091Hasmark4 personer,  61 m²142 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 39117Hasmark8 personer,  112 m²400 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 7501Hasmark4 personer,  57 m²20 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 45975Hasmark4 personer,  60 m²71 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 11225Hasmark8 personer,  93 m²350 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 44751Hasmark6 personer,  43 m²26 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 8523Hasmark6 personer,  50 m²15 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 95744Hasmark5 personer,  70 m²3 m til kyst.Sommerhus i HasmarkHus nr: 37766Hasmark4 personer,  63 m²5 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Sommerhus i Hasmark - hvad skal du se?

  Når du holder ferie i sommerhus i Hasmark, har du en af Fyns bedste badestrande inden for rækkevidde til glæde for både børn og voksne. Det lave og rolige vand gør stranden yderst børnevenlig. Samtidig befinder du dig i kort køreafstand til Odense og købstæderne Bogense, Danmarks hyggeligste købstad, og Otterup.

  Lej sommerhus Hasmark, og udforsk området, hvor du blandt andet kan opleve:

  Oplevelser for hele familien på Fyn

  Fra et sommerhus i Hasmark kommer du nemt til Odense og byens mange attraktioner. Der er omkring 25 kilometer fra Hasmark til Odense. I Odense kan du gå i H.C. Andersens fodspor, besøge digterens barndomshjem og gå ture i Eventyrparken. Senere kan du sætte kursen mod dyrene i Odense Zoo.

  På Midtfyn finder du det storslåede Egeskov Slot, der er kåret til det mest seværdige slot i Danmark af DanCenters gæster. På Egeskov Slot kan du slentre rundt i haven, lege på legepladsen og gå på udstillinger.

  Sæt kursen mod Middelfart og den Gamle Lillebæltsbro, hvis du vil op i højderne. Her kan du tage på Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro og betragte Lillebælt, Fyn og Jylland fra højderne.

  Snør vandreskoene eller lej en cykel og tag på opdagelse i den fynske natur. På Fyn finder du flere vandreruter og cykelruter, hvor du kommer tæt på den skønne natur. Prøv kræfter med den populære Øhavsstien på Sydfyn.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Hasmark med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  Læs mere om hvilke attraktioner som du får rabat på med DanCenter her.

  Sommerhusudlejning Hasmark med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Hasmark udlejer mere end 20 sommerhuse i Hasmark. Udvider du din søgning efter sommerhus til leje på Nordfyn eller hele Fyn, får du et større udvalg af sommerhuse.

  Lokalkontoret i Rudkøbing på Langeland står for udlejning af sommerhuse på Fyn og de fynske øer. Det er også hos DanCenter Fyn/Langeland og Ærø i Rudkøbing på Langeland.

  Selvom DanCenter Sommerhusudlejning står for udlejning af et mindre antal sommerhuse i Hasmark, finder du sommerhus for enhver smag. Du kan leje sommerhus med havudsigt, sommerhus i bindingsværk og med stråtag eller sommerhus få meter fra kysten.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Hasmark

  Fyn er en oplagt feriedestination, uanset om du kommer fra Sjælland eller Jylland, da det er nemt at komme til Fyn, og der er gode alternativer til sommerhus i Hasmark. Lej sommerhus på Nordfyn, derudover byder området på flere kendte sommerhusområder som Kerteminde og Bogense. Det er også en mulighed at besøge Nyborg.

  Sydfyn kan du leje sommerhus i Faaborg, Svendborg eller et af de andre sommerhusområder. Eller du kan sætte kursen mod det Sydfynske Øhav og de store øer Langeland og Ærø.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Hasmark

  Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter kan du leje en anden type feriebolig end sommerhus i Hasmark. Danland Feriecenter udlejer ikke ferieboliger i Hasmark, men du finder det nærmeste feriecenter i Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland.

  Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Udvalget af fællesaktiviteter varierer, ligesom ferieboligerne også er forskellige. Nogle feriecentre har ferielejligheder, mens andre har ferieboliger, der minder om rækkehuse.

  Hos Danland Feriecenter Bogense kan du leje feriebolig i Bogense på Nordfyn nær strand og marina. Danland Feriecenter Faaborg byder på feriebolig lige ved stranden og på et stort udvalg af fællesaktiviteter. Danland Feriecenter Rudkøbing ligger på havnen i Rudkøbing.

  Det er et godt alternativ til sommerhus Hasmark.

  Spørgsmål og svar omkring Hasmark

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Hasmark?

  DanCenter Sommerhusudlejning Hasmark har et mindre antal sommerhuse til udlejning. Udvider du din søgning til at dække hele Nordfyn eller Fyn, får du et langt større udvalg af sommerhuse.

  Her finder du noget for enhver smag, uanset om du ønsker at leje et sommerhus med havudsigt, et stort sommerhus til hele familien eller et mindre sommerhus til en weekendtur med din bedre halvdel.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Hasmark?

  Området omkring Hasmark byder på flere skønne naturoplevelser i det flade landskab og ved kysten. Samtidig er du i køreafstand til Fyns største by, Odense, hvor du kan besøge i H.C. Andersens fødested, komme tæt på dyrene i Odense Zoo og slentre rundt i byens hyggelige gader.

  På Fyn finder du flere dejlige oplevelser for hele familien. Kør til Egeskov Slot, udforsk øerne i det Sydfynske Øhav og kom op i højderne med Bridgewalking i Middelfart.

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning kan du sagtens leje sommerhus i Hasmark eller et andet sted i Danmark for en weekend eller en forlænget weekend.

  Der er dog enkelte begrænsninger, når du lejer sommerhus. Et sommerhus kan som min. lejes i en periode på 2 nætter. I højsæsonerne og ferieperioder er der et min. på 5 nætter på de fleste sommerhuse.