Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hasmark

Sommerhus: Hasmark, Nordfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 17 svar3.9 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,3
Ferieboligens indretning og udstyr3,6
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn4,1
Familie/Venner med børn3,8
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Henning Jakobsen - GREVE  (Familieferie med børn, september 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nej”
Lone Nielsen - Struer  (Familieferie med større børn, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Selve huset super lækker hus dog meget sparsomt med køkkengrej ..skøn terrasse ...frygtelig indkørsel med meget løse sten kan ikke anbefales til dårligt gående ..”
Annika - Sakskøbing  (Familieferie med børn, oktober 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God plads, pænt og lyst.”
Allan - Hirtshals  (Familieferie med større børn, august 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Masser af plads og dejlig rolig beliggenhed.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nej”
Jes - 9510 ARDEN  (Familieferie med større børn, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Stort og god beliggenhed”
Anette - Aarup  (Familieferie med børn, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det var et dejligt stort badeværelse og køkken - opholdsrum.”
Carsten - Køge  (Familieferie med børn, juli 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Ny renoveret”

Ferieboligfaciliteter

8
4
120m²
nej
nej
Inkl.
360 m
 
Spabad til 2 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1973, renoveret i 2016
 
6 km til restaurant
 
6 km til indkøb
 
360 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 57338
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 360 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  SPSpisestue
  VVærelse
  WWhirlpool
  1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, høj stol
  4 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
  1 Hems:
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine
  2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, overd. terrasse, whirlpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1201 m², hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Ved Hasmark Strand finder I dette totalombyggede sommerhus med spabad. Der er to badeværelser, begge med gulvvarme, og det ene er indrettet med spabad til 2 personer. Kombineret opholds-/spisestue med tv, dvd-afspiller, radio med cd-afspiller, X-Box spillekonsol samt et digitalt parabolanlæg. Huset har fire soveværelser indrettet med henholdsvis tre dobbeltsenge og to enkeltsenge. Køkkenafdelingen er udstyret med bl.a. komfur, emhætte, køleskab med fryser og mikroovn. Fra stuen er der direkte adgang til terrassen. På grunden er der opstillet legeredskaber til de små i familien. Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

  Om området

  Om Hasmark

  Ferie i Hasmark i sommerhus - hvad skal du se?

  Når du holder ferie i sommerhus i Hasmark, har du en af Fyns bedste badestrande inden for rækkevidde til glæde for både børn og voksne. Det lave og rolige vand gør stranden yderst børnevenlig. Samtidig befinder du dig i kort køreafstand til Odense og købstæderne Bogense, Danmarks hyggeligste købstad, og Otterup.

  Lej sommerhus i Hasmark, og udforsk området, hvor du blandt andet kan opleve:
  • Enebærodde Fyr - der ligger på spidsen af Enebærodde, der også kaldes Gabet. Ligesom Fyret går under navnet Fyret ved Gabet. Der er gode fiskemuligheder i området, så pak endelig også fiskestangen.
  • Badestrand ved Hasmark - det lave og rolige vand gør den børnevenlige Hasmark Strand til en af Fyns bedste badestrande.
  • Enebærodde og Odense Fjord - Enebærodde deler Odense Fjord og Kattegat. Her kan du gå tur langs stranden og med vand på begge sider. På spidsen af Enebærodde ligger Enebærodde Fyr
  • Den øde ø Æbelø - lige nord for Fyn ligger den øde ø Æbelø. Hold øje med tidevandstabellerne, når det er lavvande kan du gå til Æbelø. Her kan du gå rundt langs stierne og besøge Fyret, hovedgården Æbeløgård og resterne af de huse, der stammer fra den tid, hvor der stadig boede mennesker på øen, mens du venter på, at det igen bliver lavvande. Husk at følge rådene, når du tager på tur til Æbelø.
  • De hyggelige fynske købstæder - Fyn byder på flere hyggelige og charmerende købstæder med snoede, brostensbelagte gader. Du finder købstæderne på Nordfyn og Sydfyn. På Nordfyn kan du sætte kursen mod Bogense og Otterup.
  • Fyns Hoved - er toppen af Hindsholm og Fyn. Her får du vand på begge sider - Fyns version af Grenen.
  • Fjord&Bælt i Kerteminde - her kan du komme tæt på det dyreliv, som lever i Bæltet.
  • Kerteminde - en times kørsel fra Hasmark ligger Kerteminde ved vandet på Østfyn. Her finder du attraktionen Fjord&Bælt, hvor du kan komme tæt på dyrene, kunstmuseet Johannes Larsen Museum og andre seværdigheder. Du kan sagtens få en dag til at gå med at slentre rundt i den hyggelige havneby.
  • Vandreruter på Nordfyn - Nordfyn byder på mange skønne områder med smuk natur. Snør vandreskoene og gå ture ved Enebærodde, Odense Fjord, Gyldensteen Strand, Langesø og Flyvesandet.
  • Cykelruter på Nordfyn - Kløverstierne varierer i længde og starter blandt andet i købstæderne Bogense og Otterup. Du kan sagtens gå eller løbe langs stierne, hvis du ikke har cyklen med på ferie i sommerhus i Hasmark. I skovområdet ved Langesø finder du MTB-spor.

  Oplevelser for hele familien på Fyn

  Fra et sommerhus i Hasmark kommer du nemt til Odense og byens mange attraktioner. Der er omkring 25 kilometer fra Hasmark til Odense. I Odense kan du gå i H.C. Andersens fodspor, besøge digterens barndomshjem og gå ture i Eventyrparken. Senere kan du sætte kursen mod dyrene i Odense Zoo.

  På Midtfyn finder du det storslåede Egeskov Slot, der er kåret til det mest seværdige slot i Danmark af DanCenters gæster. På Egeskov Slot kan du slentre rundt i haven, lege på legepladsen og gå på udstillinger.

  Sæt kursen mod Middelfart og den Gamle Lillebæltsbro, hvis du vil op i højderne. Her kan du tage på Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro og betragte Lillebælt, Fyn og Jylland fra højderne.

  Snør vandreskoene eller lej en cykel og tag på opdagelse i den fynske natur. På Fyn finder du flere vandreruter og cykelruter, hvor du kommer tæt på den skønne natur. Prøv kræfter med den populære Øhavsstien på Sydfyn.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Hasmark med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til LEGOLAND, LEGO House i Billund, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  På Fyn får du rabat på entrebilletten hos Fjord&Bælt i Kerteminde og Funky Monkey Park i Odense. Læs mere om hvilke attraktioner som du får rabat på med DanCenter her.

  Sommerhusudlejning Hasmark med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Hasmark udlejer mere end 20 sommerhuse i Hasmark. Udvider du din søgning efter sommerhus til leje på Nordfyn eller hele Fyn, får du et større udvalg af sommerhuse.

  Lokalkontoret i Rudkøbing på Langeland står for udlejning af sommerhuse på Fyn og de fynske øer. Det er også hos DanCenter Fyn/Langeland og Ærø i Rudkøbing på Langeland.

  Selvom DanCenter Sommerhusudlejning står for udlejning af et mindre antal sommerhuse i Hasmark, finder du sommerhus for enhver smag. Du kan leje sommerhus med havudsigt, sommerhus i bindingsværk og med stråtag eller sommerhus få meter fra kysten.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Hasmark

  Fyn er en oplagt feriedestination, uanset om du kommer fra Sjælland eller Jylland, da det er nemt at komme til Fyn. Lej sommerhus på Nordfyn, derudover Hasmark også byder på flere kendte sommerhusområder som Kerteminde og Bogense.

  Sydfyn kan du leje sommerhus i Faaborg, Svendborg eller et af de andre sommerhusområder. Eller du kan sætte kursen mod det Sydfynske Øhav og de store øer Langeland og Ærø.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Hasmark

  Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter kan du leje en anden type feriebolig end sommerhus i Hasmark. Danland Feriecenter udlejer ikke ferieboliger i Hasmark, men du finder det nærmeste feriecenter i Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland.

  Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Udvalget af fællesaktiviteter varierer, ligesom ferieboligerne også er forskellige. Nogle feriecentre har ferielejligheder, mens andre har ferieboliger, der minder om rækkehuse.

  Hos Danland Feriecenter Bogense kan du leje feriebolig i Bogense på Nordfyn nær strand og marina. Danland Feriecenter Faaborg byder på feriebolig lige ved stranden og på et stort udvalg af fællesaktiviteter. Danland Feriecenter Rudkøbing ligger på havnen i Rudkøbing.

  Om Nordfyn

  Lej sommerhus på Nordfyn

  Nordfyns enestående natur er perfekt for cykel- og vandreture. Gå eller tag cyklen langs de små snoede veje og oplev idylliske landsbyer, slotte og herregårde og spor tilbage fra vikingetiden. Det er perfekt at tage på vandre- eller cykelferie og have et sommerhus som base. DanCenter Sommerhusudlejning har et stort udvalg af sommerhuse på netop Nordfyn.

  På Nordøstfyn ligger halvøen Hindsholm med en række småøer og odder, bl.a. Romsø og Enebærodde. Landskabet er formet af istiderne i Danmark, og der er mange naturarealer med et spændende plante- og dyreliv. Det lave vand i Bælthavets bugter og vige er populære yngle- og rastepladser for mange fugle og ænder. På den nordligste spids af Hindsholm ligger det smukke naturområde Fyns Hoved med milevid udsigt over både land og vand.

  Holder du ferie på Nordfyn, er det oplagt at tage en tur til Danmarks tredje største by Odense, som ligger midt på Fyn. Her kan du opleve den verdenskendte forfatter H.C. Andersens barndomshjem, som ligger i Odenses gamle bydel. Du kan også besøge Den Fynske Landsby og opleve et fynsk landsbymiljø, som det så ud på H.C. Andersens tid. Det er bestemt også køreturen værd, at tage til Egeskov Slot på Sydfyn. Egeskov Slot er Fyns største attraktion.

  Du er her: Hasmark, Nordfyn, Sommerhus 57338, 8 personer, Spabad