Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 
Få styr på vinterferien allerede nu
Spar 15% (op til 750 kr.) | kode: EARLY22
 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7.531 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhusudlejning med DanCenter!

Last Minute-tilbud i december på sommerhuse i Danmark


Tid til sommerhusferie - tid til hinanden

 


DanCenter har over 6.500 sommerhuse i hele Danmark - klik her og se dem alle >>

Det siger vores gæster om vores sommerhuse:“Huset er godt indrettet, med gode muligheder for udendørs ophold, på de mange terrasser. Derudover er huset veludstyret, med mange aktivitetsmuligheder for både store og små.”

Hans Jørgen - Bramming
(Familieferie med større børn, april 2021, Hus: 09242)

“Utrolig flot indretning med lækre farver, vildmarksbad, vand inkluderet, pejs og utrolig god service fra husejerens side, med vin som velkomst og brænde man kunne købe og spil i skufferne”

Sabrina - Holstebro
(Familieferie med større børn, marts 2021, Hus: 06294)


Tjen op til 43.200 DKK *
skattefrit når du udlejer dit sommerhus
*skattefrit fradrag 2022


Aktuelt hos DanCenter Sommerhusudlejning

Book juleferie i sommerhus - få styr på vinterferien allerede nu!

Det danske efterår og vinter kalder på ferie i sommerhus, uanset om det drejer sig om en miniferie i sommerhus eller en hel uge. Hold julefrokost og miniferie i sommerhus, eller bryd med traditionerne og inviter familien i sommerhus i juleferien. Book vinterferie i uge 7 eller 8 i sommerhus allerede nu - udvalget af ledige sommerhuse med pool i uge 7 bliver kun mindre.

Sådan tjener du 43.200,- skattefrit på udlejning af dit sommerhus

Vidste du, at de første 43.200 kr. er skattefrie i 2022, når du udlejer dit sommerhus? Hvis du vil vide, hvordan du tjener lidt ekstra på dit sommerhus ved kun at røre én finger, så se mere om udlejning af sommerhus gennem DanCenter.

Få også mere information om beskatning ved udlejning af sommerhus og regler for udlejning af sommerhus. Hos DanCenter får du stabil udlejning, god markedsføring, og et højt serviceniveau hos kompetente medarbejdere på lokalkontorer i hele Danmark.

De 14 mest søgte sommerhusområder

Der er godt gang i sommerhusudlejningen i 2021, og vi har undersøgt hvilke sommerhusområder og regioner, der bliver søgt mest efter. Så hvis du ønsker at leje et sommerhus i et af de nævnte områder nedenfor, så skal du måske ikke vente for længe med at bestille.
De 14 mest søgte sommerhusområder og regioner:

Bornholm
Vesterhavet
Blåvand
Skagen
Ebeltoft
Marielyst
Fanø
Nordjylland
Fyn
Sjælland
Djursland
Rømø
Blokhus
Søndervig

FamilieWeekend – plads til 8-24 personer

Der er ingen grund til at skære ned på antallet af personer, næste gang familien skal samles. Du kan samle hele familien (eller alle vennerne) i et af DanCenters store luksus-sommerhuse, hvor er der plads til 8-24 personer. Det kan være alt fra en forlænget weekend i med indendørs pool, spa eller sauna til en hel uge over fx jul og nytår, hvor der er plads til alles behov. Mange af husene har endda aktiviteter som bordfodbold og billard. Dyk ned i DanCenters udvalg af store sommerhuse her. Se eksempelvis vores udvalg af luksussommerhus i Blåvand.

DanCenters mange luksussommerhuse kan bruges til andet og mere end afslapning og aktiviteter. Du og dine kollegaer kan også nyde godt af faciliteterne til afdelingsdage, møder og arrangementer. Læs mere om mulighederne for at holde møde i sommerhus her.

Verdens bedste ferier i Danmark™ igennem 60 år

I 60 år har DanCenter Sommerhusudlejning været med til at danne rammerne om danskernes sommerhusferier. Det kunne vi ikke have gjort uden trofaste udlejere og gæster, og vi er stolte af de flotte gæstevurderinger, vi hvert år modtager – tak for tilliden!

Det siger gæsterne: 4,1 ud af 5,0 stjerner

DanCenter modtager hvert år tusindvis af gæstevurderinger, som vi bruger til at forbedre og opretholde vores høje kvalitets- og serviceniveau. Den samlede vurdering ligger på 4,1 stjerner ud af 5,0. En vurdering der er baseret på over 52.400 gæstevurderinger.


Du kan også se vurderinger af de enkelte huse ved at søge på husnummer og se, hvad tidligere gæster synes. Her er der udtalelser om husene plus vurderinger på en skala fra 1-5.Sommerhusudlejning året rundt

Vi tilbyder sommerhusudlejning hele året. Selv i de kolde måneder kan en sommerhustur være et skønt alternativ til et bekosteligt hotelværelse, og muligheden for at leje sommerhus udenlands er oplagt for rejsende, der gerne vil holde et frikvarter fra det danske klima. Når det så er sagt, er den danske vinter ikke nødvendigvis noget at kimse ad. De lavere priser uden for højsæsonen kombineret med en perfekt mulighed for at hygge indendørs og opleve den danske natur fra sin mere rå side er to af de mange fordele ved at tage af sted uden for sommersæsonen.

Hele sommeren er højsæson for udlejning af sommerhuse i Danmark, og det kan godt betale sig at være i ekstra god tid, hvis du vil sikre dig det størst mulige udvalg, når du bestiller din ferie i sommerhus. Mulighederne er mange – hvad enten du foretrækker en romantisk weekend med din partner eller én eller flere uger i et stort luksussommerhus med pool og moderne faciliteter til hele familien.


Med mere end 5.800 sommerhuse i Danmark tilbyder DanCenter et af Danmarks mest omfangsrige og bedste sommerhusudlejning til din næste ferie. Hos os finder du sommerhuse fordelt på landets mange smukke og hyggelige sommerhusområder. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du med lethed finde præcis dét område eller netop dét sommerhus, du drømmer om at nyde ferie i.

DanCenter er glade for at kunne præsentere et af Danmarks største udvalg til sommerhusudlejning i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vælg blot dit ønskede land eller landområde, og få en detaljeret oversigt over udlejningen af sommerhuse i de enkelte lande med billeder og oplysninger om pris, størrelse, afstand til kysten og meget andet.

Langtidsleje af sommerhuse

Står du og har brug for et sommerhus i en længere periode eksempelvis ved genhusning ved udbedret af en forsikringsskade, en renovering eller blot ønsker en ferie i en længere periode, så kan vi også tilbyde langtidsleje af sommerhuse. Du kan booke op til 4 uger her på siden, men skal du bruge huset i en længere periode, skal du kontakte vores bookingafdeling, som kan hjælpe dig. Læs mere om langtidsleje af sommerhuse her.

Udlejning af sommerhus til par eller hele familien

Vores brede udvalg af sommerhuse til udlejning giver ekstraordinært mange hylder at vælge fra, når du skal beslutte dig for en sommerhusferie. I første omgang kan du spørge dig selv, hvor mange mennesker I er, der skal af sted. Sigter du efter en romantisk sviptur med din samlever, eller er I en stor familie på tyve mennesker? Start med at angive antallet af rejsende i søgefunktionen, så er du allerede godt på vej! Når du har valgt område, antal personer og datoer for din rejse, får du den fulde oversigt over tilgængelige sommerhuse til udlejning i den valgte periode.

Du kan også gøre brug af tidligere gæsters erfaringer. DanCenter beder efter afrejse vores gæster vurdere sommerhuset og deres ferieophold – det gør vi for at forbedre din oplevelse med sommerhusudlejningen. De informationer får du glæde af i afsnittet om ’Gæstevurderinger’. Samtidigt kan du søge på hvilken standard af sommerhus, du gerne vil tilbringe din ferie i. Vi inddeler sommerhusene i standarder fra ’simpel’ til ’meget høj’ med f.eks. egen pool. Herfra gælder det bare om at lade dig inspirere.

En skøn ferie ved vandet

Fælles for mange sommerhuse er en kort afstand til vandet. Uanset om du befinder dig i et klitlandskab ved Blåvand ud til Vesterhavet eller med udsigt til de bornholmske klipper, er der ikke noget som et frisk pust fra oceanet og den styrkende følelse af at dyppe tæerne i det klare vand.

Nogle af Europas flotteste strande findes inden for de danske grænser, lige fra Bornholms idylliske Boderne til de brede sandstrande på den jyske vestkyst. Danmarks relativt lille størrelse betyder, at der aldrig er mere end 50 kilometer til kysten – og af samme grund aldrig længere end nogle få timers kørsel til Danmarks bedste sommerhusudlejning.

Sommerhusudlejning med rabatter og gratis feriedage

Hvis du benytter dig af sommerhusudlejning med DanCenter, får du automatisk adgang til vores rabathæfte, der giver op til 25 % rabat på udvalgte attraktioner og seværdigheder i hele landet. Tilbuddet gælder alt fra sommerlande og dyreparker til indendørs museumsoplevelser.

Mange sommerhuse tilbyder også gratis feriedage i udvalgte perioder, især hvis du lejer huset i længere tid. I nogle huse kan du f.eks. blive i 14 dage, selvom du kun betaler for 10. Se også vores last minute-sommerhuse, hvis du er klar til allerede at tage af sted den kommende lørdag. Spar helt op til 30%.

Meget mere om de enkelte boliger

Under beskrivelserne af de enkelte sommerhuse og ferieboliger kan du læse detaljerede beskrivelser af de forskellige områder. Læs meget mere om de enkelte huse, dan dig et indtryk af nabolaget, og få et kig både inde og ude med billeder af både interiør, boligplan og udendørsarealer.

Som sommerhusudlejer tager DanCenter gerne imod husdyr, rundt regnet halvdelen af vores sommerhuse tillader kæledyr. Du kan hurtigt vælge kæledyr til eller fra i søgefunktionen, så du kun får vist sommerhustyper, der passer til dine ønsker. Under de enkelte beskrivelser finder du yderligere informationer såsom pris på yderligere services og tilgængelige faciliteter. Her finder du også en oversigt over de største attraktioner i nærheden af det valgte hus.

Sommerhusudlejning hos DanCenter

Hvis du vælger DanCenters sommerhusudlejning i Danmark, er du tilknyttet et af vores lokalkontorer, der er fordelt på 30 forskellige afdelinger i hele landet. Her står vi klar til at hjælpe dig i løbet af din ferie, hvis der opstår tvivl eller problemer under dit ophold. Du er således sikret ordnede forhold hos os, i modsætning til "privat sommerhusudlejning".

Gennem mange års erfaring med sommerhusudlejning har vi finpudset vores ekspertise og sans for at skabe den optimale oplevelse, komfort og bekvemmelighed for den enkelte gæst. Vi ønsker dig og dine medrejsende en rigtig god ferie!

Sommerferie i feriecenter?

Vil du gerne holde sommerferie i Danmark, men har brug for et alternativ til et sommerhus. Måske er der ikke ledigt i den periode eller i det område, som du har behov for. Så vil vi gerne anbefale Danland feriecenter. Danland har 24 feriecentre over hele Danmark, og de ligger alle tæt ved kysten. Nogle har badeland og swimmingpool, nogle egner sig til børnefamilier andre til parferie, nogle har mange aktiviteter og andre har fokus på afslapning og wellness. Med andre ord, der ér også ét feriecenter til dig! Læs mere om ophold i feriecenter i Danmark.

Spørgsmål og svar fra vores gæster

Nedenfor har vi samlet svar på nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

🏡 Hvor mange huse udlejer DanCenter?

Hos DanCenter udlejer vi mere end 6.400 sommerhuse og ferieboliger rundt om i hele Danmark. Derudover har vi mere end 800 sommerhuse i Sverige , mere end 500 hytter i Norge og mere end 200 sommerhuse i Nordtyskland .

⛱ Kan man leje et sommerhus kun for en weekend?

Ja! De fleste af vores sommerhuse er mulige at leje for blot 2 døgn og med valgfri ankomstdag. Så det er muligt at tage på weekendtur i sommerhus. Dog gælder det ikke i højsæsonen.

💰 Jeg vil gerne udleje mit sommerhus - hvordan gør jeg det?

Det kan være en rigtig god forretning af udleje sit sommerhus, da de første 42.700 kr. du får i lejeindtægt i 2021 er skattefri. DanCenter står for alt det praktiske ved udlejning af dit sommerhus. Det er alt fra rengøring, nøgleudlevering, forsikring og markedsføring gennem vores egne hjemmesider samt gennem samarbejdspartnere. Kontakt os for at høre mere om hvordan du kan udleje dit sommerhus med DanCenter.

💛 Hvilke fordele er der ved sommerhusudlejning gennem DanCenter?

Vi tilbyder rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark, når du lejer sommerhus gennem os. Du kan eksempelvis få rabat på flere attraktioner i Danmark . Vælger du at booke i sidste øjeblik, så tilbyder vi last minute tilbud, hvor du kan spare op til 20% af normalprisen. Gennem vores 28 lokalkontorer rundt om i landet tilbyder vi den bedste service under dit ophold. Har du spørgsmål i løbet af din ferie, står vi klar til at hjælpe dig.


4.1 af 5.0
i gæstevurderinger
Tryghed
over 60 års erfaring
Nærhed
28 lokalkontorer i Danmark
Garanti for
nem og sikker booking