Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Blåvand - Sommerhusudlejning ved Danmarks vestligste punkt

 
Søg område: Blåvand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 308 ferieboliger.

Sommerhus i Blåvand - Sommerhusudlejning ved Danmarks vestligste punkt

Hold sommerferie i Danmark - book et dejligt sommerhus i Blåvand

Forkæl dig selv og hele familien med en ferie i Blåvand - direkte ud til det smukke danske Vesterhav. Blåvand byder på oplevelser for hele familien. Lige fra bunkermuseet Tirpitz til vandreruter, bolchekogeri, Blåvand Zoo og det fantastiske panoramablik fra den 96 meter lange badebro.

Læs mere om Blåvand
Rating af huse for Blåvand: 4.2 af 5.0 fra 6909 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 308 sommerhuse for Blåvand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i BlåvandHus nr: 9602Blåvand10 personer,  205 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82817Blåvand4 personer,  60 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 25552Blåvand6 personer,  90 m²900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 42920Blåvand10 personer,  164 m²400 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 70450Blåvand8 personer,  103 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 7692Blåvand6 personer,  133 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4965Blåvand8 personer,  135 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 54743Blåvand8 personer,  135 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 11550Blåvand6 personer,  90 m²2,1 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 53608Blåvand12 personer,  220 m²800 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4158Blåvand6 personer,  77 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4948Blåvand6 personer,  81 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 98616Blåvand10 personer,  174 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82136Blåvand6 personer,  87 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 51964Blåvand8 personer,  120 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 69112Blåvand10 personer,  172 m²900 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4282Blåvand10 personer,  180 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 74614Blåvand8 personer,  155 m²500 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 65208Blåvand4+2 personer,  109 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 43532Blåvand5 personer,  90 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 44585Blåvand8 personer,  300 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 68026Blåvand10 personer,  170 m²600 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4249Blåvand8+2 personer,  135 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 4554Blåvand6 personer,  88 m²2,3 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 39537Blåvand8 personer,  170 m²300 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 7698Blåvand12+2 personer,  249 m²250 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82820Blåvand8 personer,  101 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 82818Blåvand4 personer,  64 m²700 m til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 7990Blåvand6 personer,  97 m²2,4 km til kyst.Sommerhus i BlåvandHus nr: 52821Blåvand22 personer,  348 m²1,8 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder ved Blåvand

  Tirpitz ved Blåvand

  Tirpitz

  Her gemmer sig flere gribende og spændende historier under overfladen på den jyske vestkyst. Hos museet Tirpitz, der ligger under sandet, findes historier om forliste skibe, farlige smuglere m.m. Tirpitz Museum er tegnet af den danske tegnestue BIG.

  Blåvandshuk Fyr

  Blåvandshuk Fyr

  Besøg Danmarks vestligste punkt; Blåvandshuk. Her findes brede, hvide sandstrande, der indbyder til gåture, at bygge sandslotte og bade i det skønne Vesterhav. Ved Blåvandshuk findes også Blåvandshuk Fyr, hvor der fra toppen er en fantastisk udsigt over havet og området.

  Blåvand Strand

  Blåvand Strand

  Blåvand Strand er en af de bedste sandstrand ved Vesterhavet. Her findes de klassiske brede badestrande, som den jyske vestkyst er kendt for. Byg sandslotte, gåture og slap af med en god bog - mulighederne er endeløse.

  Blåvand Zoo

  Blåvand Zoo

  Hyggeligt og mindre zoo, hvor der er mulighed for at opleve parkens forskellige dyr. Kom tæt på mange af de velkendte kæledyr og bondegårdsdyr, men der findes også dyr som løver, zebraer, aber og kameler.

  Sommerhusudlejning til leje i Blåvand

  Forkæl dig selv og hele familien med en ferie i et sommerhus i Blåvand på den sydlige vestkyst – direkte ud til det smukke danske Vesterhav og ved Blåvand Strand. Blåvand byder på oplevelser for hele familien, samt nogle af Danmarks bedste badestrande så langt øjet rækker. I Blåvand kan du opleve alt lige fra bunkermuseet Tirpitz, til vandreruter, bolchekogeri, Blåvand Zoo og den fantastiske panoramaudsigt fra den 96 meter lange badebro på Blåvand Strand.

  Blandt vores mere end 300 sommerhuse til leje i Blåvand-området, kan du vælge mellem alt fra et klassisk sommerhus til et luksussommerhus med pool i Blåvand, hvor der er plads til aktiviteter for hele familien.

  Hvis du bor i et sommerhus i Blåvand, vil du hurtigt opdage at byen indbyder til gåture med hele familien på sandstranden langs den vestjyske kyst, så du kan suge en masse ny energi til dig – en oplagt aktivitet uanset årstiden. På den ene side af stranden ved Blåvand kan du kigge ud over det dramatiske Vesterhav og nyde lyden af de brusende bølger.

  På den anden side kan du nyde udsigten over Blåvands mange flotte sommerhuse, hvor feriegæsterne sidder på terrasserne og nyder en øl, grillmad – når vejret tillader det – og hinandens selskab, imens børnene leger i haven. Giv din familie en skøn oplevelse og skabe nye ferieminder i et sommerhus eller feriebolig til leje i Blåvand.

  Ferie i Blåvand – seværdighederne i Blåvand

  Fra dit lejede sommerhus i Blåvand kan du nemt komme til Museet Tirpitz, som er en af de nye topattraktioner i Danmark. Museet fortæller de dramatiske historier om den enorme Tirpitz Bunker og områderne, der omgiver bunkeren.

  Museet ligger utroligt smukt og er flot integreret med den omkringliggende natur mellem Blåvand og Ho. Tirpitz blev kåret af DanCenters danske og tyske feriegæster, som Danmarks bedste attraktion i 2017 i kategorien bedste museum. Museet er i øvrigt tegnet af den berømte, danske tegnestue BIG.

  Er du mere til dyreoplevelser, er Blåvand Zoo den perfekte oplevelse for hele familien. Her kan du og dine børn klappe og fodre forskellige dyr såsom geder, æsler, heste og grise, eller du kan se eksotiske dyr som kænguruer, kameler, løver og aber. I den lille zoologiske have er der også mulighed for at få en ridetur på en pony. Blåvand Zoo er for børn i alle aldre – og nemt tilgængeligt med bil fra dit lejede sommerhus i Blåvand.

  Shopping, lokale råvarer og delikatesser i Blåvand By

  Når du holder ferie i et sommerhus i Blåvand, er Blåvand By bestemt værd at besøge. Blåvand By har en masse gode spisesteder og caféer, samt fine muligheder for indkøb, blandt andet specialbutikker med modetøj, sko, brugskunst og meget andet. Du kan også købe frisk fisk hos fiskehandleren til en lækker frokost på terrassen i dit lejede sommerhus i Blåvand. Blåvand byder på en dejlig oplevelse og er et besøg værd, netop fordi området har så meget at byde på. Hvis du bor til leje i et sommerhus i Blåvand, vil du opdage at du har en kort afstand til både de hvide sandstrande ved Vesterhavet, samt oplevelserne i Blåvand By.

  Du kan tage hele familien med på besøg hos Blåvand Bolcher. Dette er en god anledning til at købe ind til fredagsslik til ungerne og smage på områdets delikatesser. Her kan børnene også være med til at lave deres egne bolcher eller slikkepinde.

  Oplev Blåvandshuk Fyr og naturen i Blåvand

  Når du er i et sommerhus i Blåvand, kan du få en masse forskellige naturskønne oplevelser. Sæt kurs mod Blåvandshuk Fyr, hvor du kan bestige trapperne til toppen i det 39 meter høje fyrtårn og betragte den smukke udsigt over Vesterhavet og området omkring Blåvand By. Blåvands fyr ligger i klitterne ved Vesterhavet og er en af de mest populære attraktioner i området. Blåvandshuk Fyr ligger nær Blåvandshuk, der er en odde og som offentligt er Danmarks vestligste punkt.

  Hvis du derimod har mere lyst til at gå på opdagelse langs Blåvands kyster for at finde rav, som potentielt har ligget i havet i op til 30 millioner år, så er der gode muligheder nær Blåvandshuk og Blåvand Fyr. Efter en god gåtur ved vandet er det altid dejligt at komme hjem til sit lejede sommerhus i Blåvand.

  Ferieområdet ved Blåvand byder også på diverse vandreruter gennem Naturpark Vesterhav. Parken tilbyder smukke omgivelser, fastlagte vandrestier, plantager og meget andet. Hvis du er mere til cykling, så er flere af ruterne også egnet til gode cykelløb.

  Det helt specielle ved Blåvand Strand

  Når du bor til leje i et sommerhus i Blåvand, er det en stor fordel hvis du er glad for at svømme. Badevandskvaliteten i Danmarks vestligste punkt er yderst god, og vandet er flere år i træk blevet klassificeret som noget af det bedste badevand, du kan tænke dig. Blåvand Strand kan deles op i Blåvand Nordstrand og Blåvand Sydstrand. Blåvand Nordstrand byder på et smukt klitlandskab, mens Blåvand Sydstrand især er kendt for badevandet af særlig høj kvalitet og udsigten ved Horns Rev til vindmølleparken. Det gode badevand skyldes især Horns Rev, som går 40 kilometer ud i Vesterhavet og giver optimale badeforhold, især for børn.

  Omkring samme sted finder du også Vesterhavets første badebro nogensinde – mere præcist 3 kilometer syd for Blåvandshuk. Den 60 meter lange badebro giver dig et panoramablik ud over det smukke Vesterhav nær Blåvand og et tilbageblik giver dig en smuk udsigt over den lange hvide sandstrand og klitterne i Blåvand. Det gør sommerhusudlejning i Blåvand særligt attraktivt, da Blåvand byder på nogle af Danmarks mest unikke udsigter.

  Hvis du foretrækker at bade i en pool fremfor havet, eller hvis vejret ikke er til det, så kan du med fordel leje et sommerhus med pool i Blåvand.

  Brug et sommerhus i Blåvand som base til at udforske området

  Når du har lejet et sommerhus i Blåvand, har du den ideelle base for at udforske hvad området ellers har at byde på. I køreafstand fra dit sommerhus ved Blåvand ligger Esbjerg. Her kan du tanke op på storbykontoen. Længere væk finder du Ribe og byens stolthed Ribe Domkirke.

  Senere kan du også lægge vej forbi LEGOLAND og give dig i kast med parkens forlystelser, samt studere dyrene i Givskud Dyrepark. Det kan også være en idé at tage på dagstur til Flensborg, på den måde kan du presse lidt grænsehandel ind i ferieprogrammet.

  Nyd din ferie i et rigtigt Blåvand sommerhus

  Vores lokalkontor DanCenter Sommerhusudlejning Blåvand står klar til at hjælpe dig med at finde et sommerhus i Blåvand eller i området omkring Blåvand, der passer til dig og din ferie. Blåvand er en oplagt feriedestination til dig, som har lyst til en ferie nær hvide sandstrande, smukke naturomgivelser og med oplevelser for hele familien. Eksempelvis til en sommerferie.

  Hvis du vil bo til leje i et sommerhus i Blåvand, kan du vælge blandt DanCenters mere end 300 sommerhuse i området. DanCenter Blåvand tilbyder alt fra store, luksussommerhuse med pool, spabad, sauna og flere aktiviteter. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde et sommerhus i Blåvand, der passer til dig og hele familien.

  Sommerhusene i Blåvand bærer præg af traditionel dansk sommerhusstemning. Ligesom flere af sommerhusene i Blåvand ligger tæt på de hvide sandstrande og den flotte, enestående natur. De fleste sommerhuse i Blåvand ligger kun et stenkast fra Vesterhavet, men flere sommerhuse i Blåvand har en pool, så du altid kan tage en dukkert, selv når bølgerne i Vesterhavet er for høje. Hvis du gerne vil være sikker på at have vandet tæt på, kan du leje et sommerhus med pool i Blåvand.

  Personalet på vores lokalkontor i Blåvand står klar til at hjælpe dig før og under din ferie. Det er også her, at du får udleveret din nøgle til sommerhuset. Ligesom du kan få et væld af gode tips til seværdigheder og aktiviteter i lokalområdet. Det er altså oplagt at tage i feriehus i Blåvand.

  Tag hunden med på ferie i et sommerhus i Blåvand

  Hos DanCenter Blåvand Sommerhusudlejning finder du sommerhuse med plads til hele familien – også hundene. Når du vælger at leje et sommerhus hos os, kan du i flere af vores sommerhuse – uden ekstra omkostninger – tage op til to kæledyr med. Blåvand er i øvrigt et meget hundevenligt område med hundeskove, hvor hunden kan løbe rundt og få masser af frisk luft.

  Andre sommerhusområder tæt ved Blåvand

  Fra Bornholm, til Ebeltoft til Skagen. DanCenter har sommerhuse i hele Danmark. Området rundt om Blåvand er ingen undtagelse, hvor du også finder andre gode sommerhusområder. Du kan eksempelvis leje et sommerhus i Henne Strand eller Houstrup Strand, som ligger lidt nord for Blåvand. Du kan også tage på ø-ferie og leje et sommerhus på Fanø eller Rømø, som ligger i Vadehavet og syd for Blåvand. Hvis du vil længere nordpå, så findes der sommerhusområder som Vejers Strand, Bork Havn og Søndervig.

  Hold ferie på Danland Ho Feriecenter ved Blåvand

  Hvis du gerne vil prøve en lidt anderledes ferieform og skifte ferien i et sommerhus ud med en ferie i et feriehus i Blåvand, kan du prøve et ophold på et feriecenter. Her kan du leje en ferielejlighed i Blåvand, hvor du har adgang til en række fællesfaciliteter, som du ofte ikke har ved sommerhusudlejning i Blåvand. Dog har du stadig faciliteter som dit eget køkken til rådighed i din ferielejlighed i Blåvand.

  Ho feriecenter er en del af DanCenters søstervirksomhed Danland, og ligger ved Blåvand. Her har du gratis adgang til en lang række faciliteter såsom et børnevenligt badeland, sauna, spabad og legeland. Besøg Ho Feriecenters hjemmeside, hvor du kan læse mere om centrets faciliteter.