Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Tisvildeleje - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Tisvildeleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 13 ferieboliger.

Sommerhus Tisvildeleje - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej sommerhus i Tisvildeleje

Siden starten af 1900-tallet har især københavnere valfartet til Tisvildeleje for at holde ferie, og selv den dag i dag er en ferie i sommerhus i Tisvildeleje en populær feriedestination. Her venter oplevelser for hele familien - store som små.

DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse til leje i Nordsjælland og et mindre antal i selve Tisvildeleje.

Læs mere om Tisvildeleje
Rating af huse for Tisvildeleje: 4.2 af 5.0 fra 127 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 13 sommerhuse for Tisvildeleje - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 54206Tisvildeleje4 personer,  49 m²2,2 km til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 9776Tisvildeleje6 personer,  98 m²580 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 38837Tisvildeleje16 personer,  215 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 48758Tisvildeleje8 personer,  127 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 22409Tisvildeleje6 personer,  82 m²550 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 51743Tisvildeleje6 personer,  70 m²700 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 38811Tisvildeleje18 personer,  295 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 97277Tisvildeleje14 personer,  180 m²650 m til kyst.Sommerhus i TisvildelejeHus nr: 9320Tisvildeleje8 personer,  84 m²1,7 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Ferie i et sommerhus i Tisvildeleje

  Hos DanCenter kan du leje et sommerhus i Tisvildeleje året rundt, for der venter skønne oplevelser i den hyggelige by året rundt. Hvis du holder ferie i et sommerhus i Tisvildeleje i løbet af sommeren, kan du opleve flere velkendte begivenheder som Musik i Lejet og loppemarkeder.


  Tisvildeleje ligger lige ved Kattegat og tæt på den smukke natur i Nationalpark Kongernes Nordsjælland. Der er oplevelser for både store og små familier, og på grund af byens lille størrelse, kan du opleve alt hvad byen har at byde på, hvis du lejer et sommerhus i Tisvildeleje. Så hvis du vælger at leje et sommerhus i Tisvildeleje for oplevelsernes skyld, kan du se det hele uanset om du vælger et sommerhus med havudsigt i Tisvildeleje, eller et sommerhus der ligger mere centralt i Tisvildeleje.

  Sommerhus i Tisvildeleje - det skal du se

  Oplevelser for hele familien på Sjælland

  Fra et sommerhus i Tisvildeleje kan du køre rundt på hele Sjælland, og du kan komme til Sydhavsøerne Lolland, Falster og Møn. Området byder både på skønne byer, dejlige strande, royale slotte og storslåede naturoplevelser.

  Når du bor i sommerhus i Tisvildeleje, er du også i nærheden af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, hvor du finder Danmarks største sø, Arresø. Her kan du sejle med turbåden M/S Frederikke. Eller du kan køre til Hillerød og Frederiksborg Slot, eller til Fredensborg, Esrum Sø og Fredensborg Slot. Hvis du ikke kan få nok af slotte, ligger Helsingør og Kronborg også indenfor køreafstand af Tisvildeleje.

  Hvis der skal mere fart over feltet, kan du lægge vejen forbi BonBon-land eller Sommerland Sjælland. Ligesom du kan blive klogere på dyr i Knuthenborg Safaripark. Du kan også tage børnene med på Munkeruphus ved Dronningmølle.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej et sommerhus i Tisvildeleje med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.


  Når du lejer et sommerhus i Tisvildeleje gennem DanCenter, får du rabat på Canal Tours i København, hvilket giver mulighed for at tage på dagstur til smukke København. Du kan også opleve Vikingeskibsmuseet i Roskilde eller Fjord&Bælt i Kerteminde på Fyn, hvis du lejer et sommerhus i Tisvildeleje gennem DanCenter. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat på med DanCenter her.

  Sommerhusudlejning i Tisvildeleje med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Tisvildeleje byder på et mindre antal sommerhuse i Tisvildeleje by, men der findes mange hyggelige byer i Nordsjælland, der ligger i nærheden af Tisvildeleje. Du kan udvide din søgning, for at finde sommerhuse i Nordsjælland, hvor du kan få spændende oplevelser.

  Vores lokalkontor i Gilleleje står for sommerhusudlejning i Tisvildeleje. Det er her, hvor du henter nøglen til dit sommerhus. Personalet står altid klar til at hjælpe dig.

  Når du lejer sommerhus i Nordsjælland, har du et stort udvalg af sommerhuse at vælge fra. Her finder du både store sommerhuse til hele familien, sommerhus med pool i Tisvildeleje eller sommerhus med havudsigt i Nordsjælland. Når du lejer sommerhus i Tisvildeleje med DanCenter, kan du sagtens tage kæledyret med på ferie. I flere af vores sommerhuse i Tisvildeleje er husdyr tilladt. Du kan faktisk have op til 2 kæledyr med i de fleste af vores sommerhuse i Tisvildeleje. Læs mere om at tage kæledyret med på ferie.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Tisvildeleje

  Tisvildeleje ligger i et stort og velkendt sommerhusområde i Nordsjælland. Her finder du flere skønne sommerhusområder, hvor du kan holde ferie i sommerhus. Når du søger efter sommerhus til leje i Tisvildeleje, kan du med fordel udvide din søgning til Sjælland. På den måde vil du få vist flere sommerhuse.

  Du kan også leje sommerhus i Vejby, som er et af de mindre kendte sommerhusområder i Nordsjælland, som ligger i nærheden af Tisvildeleje. Eller du kan søge efter et sommerhus i Liseleje, Hornbæk , Rågeleje og Kulhuse, som alle er kendte sommerhusområder i Nordsjælland. Hvis du er mere til ø-eventyr, kan du leje sommerhus på Møn, Lolland eller Falster.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Tisvildeleje

  Hvis du gerne vil prøve noget lidt anderledes end at bo til leje i et sommerhus i Tisvildeleje, kan du prøve et ophold på et feriecenter. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre, der ligger på nogle af Danmarks smukkeste steder. Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Udvalget af fællesaktiviteter og typen af feriebolig varierer fra feriecenter til feriecenter.

  Danland Feriecenter Gilleleje ligger i naturskønne omgivelser nær stranden og Kattegat. Feriecentret har både indendørs og udendørs pool og flere fællesaktiviteter.

  Uanset om du bare trænger til at komme lidt væk på en weekendtur, eller samle hele familien til nogle hyggelige dage, eller din virksomhed skal afholde konference, står Danland Feriecenter klar til at hjælpe dig med at finde det rette feriecenter til dine behov og planer. Læs mere om Danland Feriecenter her.

  Spørgsmål og svar omkring Tisvildeleje

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring Tisvildeleje?

  DanCenter Sommerhusudlejning Tisvildeleje råder over et mindre antal sommerhuse i Tisvildeleje. Ved at udvide din søgning efter sommerhus til leje til Nordsjælland får du vist et større antal sommerhuse. Ligesom du kan opdage mindre, ukendte sommerhusområder.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Tisvildeleje?

  Når du er i sommerhus i Tisvildeleje, kan du tage dage ud af ferieplanerne til at tage på opdagelse i Tisvildeleje og resten af Sjælland. Her kan du blandt andet opleve:

  • Musik i Lejet
  • Tisvilde Hegn
  • Tisvildeleje Strand
  • Skønne naturoplevelser
  • Udforske Møn, Lolland og Falster

  Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

  Uanset om du vil leje sommerhus for en weekend, en miniferie eller en hel uge, kan du leje sommerhus med DanCenter. Du kan også langtidsleje et sommerhus, hvis du eksempelvis er ved at renovere bolig.

  Der er et minimum på 2 nætter ved leje af sommerhus med DanCenter. Ligesom der i højsæsonerne kan forekomme et minimum på 5 nætter.