Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Agger

 
Søg område: Agger
29/5-2020 + 3 dage
Personer
Desværre, din søgning fandt 0 ferieboliger.

Sommerhus Agger

Agger er en smuk kystby ved Vesterhavet i Jylland. Med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden er der rig mulighed for at nyde vandlandskaber fra forskellige vinkler. Oplev den storslåede natur med ved Agger med DanCenter.

Læs mere om Agger
Rating af huse for Agger: 4.0 af 5.0 fra 211 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Museumscenter Hanstholm
  • Kystcenteret Thyborøn
  • 17 sommerhuse for Agger - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i AggerHus nr: 48414Agger6 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 53103Agger5 personer,  60 m²75 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 30760Agger16 personer,  285 m²300 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 9804Agger6 personer,  60 m²50 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 99247Agger6 personer,  100 m²300 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 48447Agger6 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 53667Agger4 personer,  44 m²150 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 9104Agger4 personer,  44 m²100 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 49768Agger4 personer,  41 m²200 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 48384Agger6 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 42746Agger8 personer,  95 m²500 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 48312Agger6 personer,  60 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 48264Agger6 personer,  60 m²50 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 74741Agger6 personer,  57 m²200 m til kyst.Sommerhus i AggerHus nr: 61956Agger8 personer,  115 m²400 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Agger

    Agger ved Vesterhavet er en skøn destination for dem, der søger en afslappende og naturskøn ferie. Beliggende mellem det brusende Vesterhav og den rolige Limfjord byder området på en unik kombination af storslåede kystlandskaber.

    Stranden ved Vesterhavet er bred og endeløs, hvilket gør den perfekt til lange gåture, solbadning og svømning i de varmere måneder. Lige i nærheden ligger også Nationalpark Thy, Danmarks første nationalpark, som fremviser et enestående landskab af klitter, skov, hede og søer.

    Kigge på fugle i Agger Tange

    Agger Tange er desuden et vigtigt fugleområde, og for fuglekiggere er der mulighed for at observere et væld af forskellige arter. Den friske luft fra havet, sammen med Vesterhavets beroligende brusen, tilbyder en perfekt kulisse for fornyet energi og ro i sindet.

    Udendørs aktiviteter og hygge

    Området er også rigt på udendørsaktiviteter som cykling, fiskeri, surfing og sejlads. Lokal kultur og traditioner bliver levende i de små byfester, markeder og hos kunsthåndværkere i regionen. Ikke mindst kan man nyde godt af den lokale havn i Agger, hvor der er mulighed for at købe friskfanget fisk eller prøve lykken med selv at fiske.

    Det charmerende ved området fuldendes af de hyggelige traditionelle danske sommerhuse, som giver en autentisk oplevelse af dansk "hygge" midt i naturen. Og når natten falder på, og mørket sænker sig, kan man nyde synet af en funklende stjernehimmel uden den lysforurening, man finder i større byer.

    Rabat på Danmarks populære attraktioner med DanCenter

    Når du vælger at leje sommerhus i Agger med DanCenter, får du rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Få blandt andet rabat på entrebilletten til Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

    I nærheden af Agger får du rabat hos Bunkermuseum Hanstholm, JyllandsAkvariet, Kystcenter Thyborøn og Hjerl Hede Frilandsmuseum. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

    Sommerhusudlejning i Agger med DanCenter

    Hos DanCenter sommerhusudlejning i Agger finder du et større udvalg af sommerhuse.

    Når du lejer sommerhus i Danmark med DanCenter, så kan vi hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, der opfylder dine feriedrømme. Vi har mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Danmark, så vi ved, hvordan vi bedst hjælpe lige dig med at finde et sommerhus.

    DanCenter Sommerhusudlejning i Agger byder på et bredt udvalg af dejlige sommerhuse - du kan finde lige fra et klassisk sommerhus i træ i naturskønne omgivelser til et stort sommerhus i Agger med havudsigt og 100 m til kysten.

    Tag hunden med på ferie i sommerhus i Agger

    Når du lejer sommerhus hos DanCenter, kan du tage din firbenede logrende ven med på ferie. I flere af DanCenters sommerhuse er det tilladt, at have op til to hunde med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret eller hunden med på ferie i sommerhus med DanCenter.

    Andre sommerhusområder nær Agger

    Tæt på Agger findes en række andre populære sommerhusområder, hvor folk ofte tager hen for at nyde den danske kyst og natur.

    Tæt på en smule nord for Agger ligger Vorupør, som er en charmerende fiskerby i Nationalpark Thy, kendt for sin naturlige havn og de traditionelle fiskekuttere, der trækkes op på stranden.

    En smule syd ligger Thyborøn, der ligeså er en hyggelig kystby.

    Du kan blandt andet også leje sommerhus i Klitmøller nord for Agger eller søge efter sommerhus i Thy. Længere mod nord finder du det kendte kystfiskerleje Thorup Strand og feriebyerne Slettestrand, Blokhus, Løkken og Lønstrup.

    Du kan også køre længere mod syd, hvor du finder populære Søndervig og Hvide Sande.

    Helt nordpå finder man naturligvis Skagen.

    Book en ferielejlighed i Agger med Danland Feriecenter

    Prøv en anden type feriebolig i Agger end sommerhus med Danland Feriecenter. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har over 30 feriecentre fordelt over hele Danmark. Her igennem kan du booke ferielejlighed i Agger, Vigsø eller Lemvig.

    Du finder ikke to ens feriecentre hos Danland Feriecenter. Hvert feriecenter tilbyder forskellige fællesaktiviteter og forskellige former for boliger. Nogle har ferielejligheder, mens andre har feriehuse. Hos Danland Feriecenter finder du dog helt sikkert lige det feriecenter, der passer til dig og dine behov.

    Fælles for alle Danland Feriecentre er deres smukke beliggenhed nær nogle af Danmarks smukkeste steder. Danland Feriecenter Agger ligger lige ved Agger Havn i den hyggelige havneby og byder på pool, sauna og forskellige udendørs aktiviteter.

    Længere mod syd finder du Danland Feriecenter Lemvig, som ligger smukt på havnen i Lemvig ved Limfjorden. Her kan du nyde godt af pool, spa og flere udendørs og indendørs aktiviteter. Længere mod nord ligger Danland Feriecenter Vigsø, der har badeland og mange udendørs og indendørs aktiviteter. Det er et godt alternativ til sommerhus Agger.

    Spørgsmål og svar omkring Agger

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke attraktioner er der tæt på Agger?

    Disse attraktioner giver et bredt spektrum af oplevelser, lige fra den storslåede natur til kulturarv og historie.

    Nationalpark Thy: Dette er Danmarks første nationalpark og strækker sig over et stort område med klitlandskaber, skove, hedeområder, søer og vådområder. Det er et fremragende sted for vandreture, cykling og fuglekiggeri.

    Agger Tange: En smal landtange mellem Vesterhavet og Limfjorden, som er et vigtigt område for fugleliv. Det er en skøn destination for naturinteresserede og fugleentusiaster.

    Flade Sø: En af de større søer i Nationalpark Thy, Flade Sø byder på et rigt fugleliv og smuk natur. Der er flere vandrestier omkring søen, hvorfra man kan nyde udsigten.

    Vesterhavet: Selvom det kan virke åbenlyst, er Vesterhavets kystlinje ved Agger en hovedattraktion i sig selv. Med sin brede, smukke strand, høje bølger og storslåede solnedgange er det et must-see.

    Bunkermuseet i Hanstholm: Lidt længere mod nord finder du dette interessante museum, som er centreret omkring en af Nord-Europas største fæstningsanlæg fra 2. verdenskrig. Museet giver et fascinerende indblik i periodens historie og det daglige liv i bunkerne.

    Kan man leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Du kan sagtens tage med weekend eller miniferie i sommerhus i Agger. Når du lejer sommerhus hos DanCenter, skal du som minimum leje sommerhuset i 2 nætter. I højsæsonen kan det dog være minimum 5 nætter.