Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Agger

Sommerhus: Agger, Nordlige Vesterhav, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 9 svar2.4 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

10
3
210m²
ja
ja
nej
Inkl.
1,0 km
 
Spabad, 2 personer
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Fiskehus: Feriebolig med renseplads, fryser på mindst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplads.
 
Båd inkluderet
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1940, renoveret i 2009
 
4,0 km til restaurant
 
4,0 km til indkøb
 
1,0 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 21/1-2023 til 5/1-2024
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst i 2022 og 2023?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 40393
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 1,0 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
5303112345
66789101112
713141516171819
820212223242526
9272812345
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
EEntré
KKøkken
OOpholdsstue
STGrundplan
SPSpisestue
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: 2 køjer, brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 seng, 1 dobbeltseng og 3 køjer
Køkkenafd.: el-komfur, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: wc, håndvask, bruseniche
Aktiviteter: bordtennis, billard, motionsredskaber
Og: terrasse, jordvarme, legeredskaber, havegrill, fælles grund 3000 m², blandet møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus
Inkl. i lejen: Robåd

Om ferieboligen

Midt i Nationalpark Thy, beliggende på nedlagt landbrugsejendom, finder I dette hus i naturskønne omgivelser. Huset er indrettet i en tidligere landbrugsbygning og består af en kombineret køkken og stue. Køkkenet er veludstyret med opvaskemaskine, komfur med keramisk kogeplade og mikroovn. Der er køleskab og adgang til kummefryser. I stuen er der fladskærms-tv med dvd-afspiller og parabol med såvel tyske som danske kanaler. Der er gratis trådløs internet til gæsternes rådighed. Fra husets aktivitetsrum er der adgang til stort badeværelse med behagelig gulvvarme, spabad, bruseniche og håndvask med skabsarrangement. Fra stuen er der adgang til lille badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche. Til en kølig sommeraften er der en brændeovn, der fint supplerer den ellers miljøvenlige jordvarme. I sammenhæng med husets bolig er der aktivitetsrum med 2 køjesengspladser og diverse motionsredskaber såsom løbebånd, 4 spinningscykler, romaskine, boksebold, bænkpres, kombimaskine for bryst, skulder og ben og alt i håndvægte. Desuden er der airhockey, dart, bordtennis og billard. Fra aktivitetsrummet er der udgang, som fungerer som husets indgangsdør. Der er terrasse med havemøbler og en fantastisk udsigt over Flade Sø og området. På 1. sal over aktivitetsrummet er der indrettet åben jagtstue med stort spisebord, hvorfra der er panoramaudsigt til Flade Sø og Vesterhavet med de høje klitter. Jagtstuen er desuden indrettet med en hyggelig bar. Huset er velegnet til gæster, som ønsker at tilbringe deres ferie i måske Danmarks smukkeste og mest afvekslende natur. Ejer er bosiddende i stuehuset på ejendommen. Der fri fiskeret på de tilhørende arealer til Flade Sø mod vest og til Ørum Sø mod øst. Der er robåd til gæsternes rådighed. Lejer skal selv sætte båden i vandet og trække den på land efter brug. Afstanden til Flade Sø er ca. 200 meter og til Ørum Sø ca. 300 meter. Der er mulighed for at køre til begge søer. Afstand til Vesterhavet er ca. 1000 meter. Ved søen er der opsat bænkesæt til en hyggelig frokost i det grønne. Til ejers bolig er der en tilhørende stor lukket have, hvor der er 2 fodboldmål, som Efter aftale med ejer, kan benyttes.

Om området

Du er her: Agger, Nordlige Vesterhav, Sommerhus 40393, 10 personer, Spabad