Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhuse i Løkken - Stort udvalg af ferieboliger

 
Søg område: Løkken
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 71 ferieboliger.

Sommerhuse i Løkken - Stort udvalg af ferieboliger

Ferie i sommerhus i Løkken - ved Vesterhavet og sjove oplevelser

Når du lejer sommerhus i Løkken, er du tæt på det hele. Vesterhavet venter med nogle af Danmarks bedste sandstrande, og du bor i kort afstand til flere af Nordjyllands bedste og sjoveste attraktioner. Hos DanCenter finder du et stort udvalg af sommerhuse, lige fra et klassisk sommerhus til et luksussommerhus i Løkken.

Tag i Nordsøen Oceanarium - Nordeuropas største akvarium, og mød alverdens dyr under overfladen. Prøv de vildeste forlystelser i Fårup Sommerland. Du og resten af familien kan også lære at surfe med North Shore Surf. Har du brug for at trække stikket på din ferie og nyde stilheden, kan du slå dig ned i de hvide klitter, mærke vinden og høre bølgerne.

Start din søgning efter et sommerhus i Løkken her:

Læs mere om Løkken
Rating af huse for Løkken: 4.1 af 5.0 fra 3299 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • 71 sommerhuse for Løkken - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i LøkkenHus nr: 50991Løkken18 personer,  224 m²850 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 39362Løkken8 personer,  157 m²900 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 38918Løkken6 personer,  110 m²400 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 54576Løkken4 personer,  62 m²200 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 17289Løkken8 personer,  126 m²200 m til kyst.Feriebolig i LøkkenHus nr: 36058Løkken8 personer,  105 m²750 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 87448Løkken6 personer,  70 m²250 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 4069Løkken7 personer,  94 m²400 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 42814Løkken8 personer,  116 m²400 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 42769Løkken6 personer,  82 m²300 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 9068Løkken6 personer,  95 m²300 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 30908Løkken24 personer,  190 m²700 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 54529Løkken9 personer,  217 m²5,4 km til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 88297Løkken8 personer,  105 m²300 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 23713Løkken6 personer,  117 m²200 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 44645Løkken11 personer,  217 m²7 km til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 29537Løkken6 personer,  100 m²600 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 30581Løkken8 personer,  149 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 48571Løkken8 personer,  89 m²250 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 5908Løkken8 personer,  140 m²100 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 16556Løkken6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 4131Løkken8 personer,  171 m²600 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 8428Løkken6 personer,  65 m²900 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 42726Løkken8 personer,  157 m²900 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 30020Løkken8 personer,  104 m²800 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 69372Løkken7 personer,  97 m²450 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 52257Løkken8 personer,  158 m²800 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 56584Løkken6 personer,  63 m²600 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 50937Løkken4 personer,  43 m²200 m til kyst.Sommerhus i LøkkenHus nr: 54265Løkken8 personer,  110 m²400 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Lej et Løkken sommerhus hos DanCenter

  Området er et oplagt feriemål, når der skal bookes sommerhusferie for både børn og forældre. Byen, Løkken, er gået fra at være et gammelt fiskerleje, til i dag at være en populær turist- og ferieby. Her har du en god base for at opleve, hvad Nordjylland har at byde på med flere udflugtsmål inden for rækkevidde, en skøn badestrand og et attraktivt natteliv. På mange måder er det oplagt at booke et sommerhus i Løkken.

  Stranden ved Løkken er unik – for udover sit hvide, fine sand og rene badevand, ligger der både Den Hvide By og bunkere fra 2. verdenskrig på den 19 km lange sandstrand. I sommerhalvåret står de mange hvide badehuse på stranden og er et smukt syn. De må ifølge reglerne ikke have en anden farve end hvid, og derfor kaldes de selvfølgelig for Den Hvide By.

  På stranden er der også rig mulighed for en masse aktiviteter for hele familien. På Løkken Strand kan du bruge tiden på boldspil, flyve med drage, plaske rundt i vandet eller nyde en afslappende dag med solens stråler.

  Nær byen ligger Løkken Fiskepark, der har åbent hele året rundt. Fiskeparken er omkring 5-6 hektar stor og er et enestående naturområde. I de to store søer med fin sandbund, omkranset af en høj vold og skov, kan der fanges regnbueørreder og bækørreder med en vægt på mellem 1 og 10 kg.

  Løkken byder på et væld af gode spisesteder, og i byens centrum finder du Løkken Bryghus. Her brygges der øl efter de gamle traditioner og et besøg her, er en helt særlig oplevelse – ølentusiast eller ej.

  For børnene er et besøg forbi Bolcheriet også et must. Her bliver der fremstillet bolcher på den traditionelle måde med håndkraft, og du har rig mulighed for at følge med i produktionen. Bagefter kan der købes bolcher med hjem til fredagsslik eller til minde om sommerhusferien. Der er noget for alle med et Løkken sommerhus.

  Oplevelser i og omkring Løkken – hvad sker der

  Lej sommerhus eller feriebolig i Løkken, og der venter masser af attraktioner inden for kort afstand for hele familien. Her er et lille udpluk af attraktioner omkring Løkken, som du skal besøge på din ferie.

 • Løkken Golfklub – Beliggende på et naturskønt område med en 18 hullers bane. Den smukke golfbane kan give udfordringer til golfspillere på alle niveauer med skov, beplantninger og vandhazarder.

 • Løkken museum – Bymuseum der skildrer handel, håndværk og turisme. Skudehandelens historie og Løkken, som badeby er i fokus. Museet er indrettet i et skudeskipperhus fra 1860, hvor det gamle køkken og bryggers står som i tiden omkring 1900-tallet.

 • Action House Funcenter – Besøg verdens største gokartcenter og kæmp om den bedste tid rundt på banen. I det store center, kan du også prøve kræfter med bowling, lasergame, paintball, spillehal og legeland. Det store Action House Funcenter byder på sjov for hele familien.

 • Family Farm Fun Park – Et besøg på et landbrug er for hele familien, et sandt dyreparadis for børnene. De tamme og børnevenlige dyr står klar til at blive fodret, klappet eller kælet med. Udover alle de søde dyr, er der også et legeland og indendørs og udendørs legepladser.

 • Børglum Kloster – Få indblik i klosterets spændende historie om den gamle vikingekongsgård der stammer fra det 12. århundrede. Klosteret har løbende nye temaudstillinger til glæde for de besøgende.

 • KITE CORNER LØKKEN– på adressen Søndergade 17 B, 9480 Løkken kan du finde et bredt sortiment af drager til de vindblæste dage til glæde for både børn og voksne.

 • Rubjerg Knude - Fyret ligger på Rubjerg Knude, og når du står oppe ved fyret, kan du se ud over de stejle skrænter, der går lige ned i Vesterhavet. Til stor mediebevågenhed blev fyret flyttet i efteråret 2019, fordi sandflugt i området betyder, at fyret er ved at styrte i havet.


 • Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se, hvilke attraktioner du får rabat på, når du eksempelvis holder din sommerferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Løkken

  Hos DanCenter sommerhusudlejning Løkken har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. DanCenter Sommerhusudlejning i Løkken har omkring 70 sommerhuse beliggende i Løkken til leje – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus med pool i Løkken finder noget for enhver smag hos DanCenter.

  I flere af DanCenters sommerhuse i Danmark, kan du have op til 2 hunde med på ferien uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

  Sommerhusområder tæt ved Løkken

  Fra Bornholm i øst over Marielyst i syd og Blåvand i vest til Skagen i nord - DanCenter har sommerhuse rundt om i hele det danske land. Og i om omkring Løkken er ikke en undtagelse, hvor du finder mange andre populære sommerhusområder. Du kan blandt andet leje sommerhus i Blokhus, Tranum Strand, Skallerup Klit, Rødhus Strand Saltum Strand, Lønstrup, Thorup Strand, Klitmøller eller Skagen.

  Du kan også foretage en bredere søgning og kig efter sommerhus i langs kysten ved Jammerbugten.

  Book en ferielejlighed i Løkken med Danland Feriecenter

  Du kan også holde ferie i en feriebolig i Løkken hos Danland Feriecenter og kom på badeferie året rundt. Når du holder ferie i et feriecenter, har du aktiviteter til rådighed, som du ikke nødvendigvis har, når du holder ferie i sommerhus.

  Lej en ferielejlighed hos Løkken Feriecenter, hvor ferieboligerne kun ligger 750 meter fra den fantastiske badestrand, klitterne og det dejlige badevand. På feriecentret er der legeplads til børnene, og imens børnene hygger sig med nye legekammerater, kan de voksne hygge sig med et spil petanque.

  Som gæst hos Danland i Løkken har du gratis adgang til Løkken svømmehal. Ved siden af feriecentret ligger Løkken Golfbane med en smuk og frodig natur. På Løkken Feriecenter kan du bo i enten skippehuset, golfhuset eller strandhusene – alle hyggelige og velindrettede huse.

  Du kan også booke et ophold på et af de nærliggende feriecentrer. Ved Jammerbugten finder du også Blokhus Feriecenter og Hirtshals Feriecenter – begge med badeland, spa og sauna. Det er et godt alternativ til ferielejlighed Løkken.

  Spørgsmål og svar omkring Løkken

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter omkring Løkken?

  DanCenter har mere end 70 sommerhuse til leje i og omkring Løkken. Du finder både klassiske sommerhuse, sommerhuse med havudsigt og luksussommerhuse.

  Hvilke steder bør jeg besøge omkring Løkken?

  Løkken har en perfekt beliggenhed i Nordjylland, og der er flere attraktioner inden for rækkevidde. Du kan blandt andet opleve:

  • Løkken Strand
  • Rubjerg Knude Fyr
  • Børglum kloster
  • Action House Funcenter
  • Bolcheriet i Løkken
  • Fårup sommerland

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Løkken?

  Området i og omkring Løkken byder på flere aktiviteter. Du kan blandt andet:

  • Tage et smut ud på strandene
  • Se Rubjerg Knude Fyr
  • Tage på museum
  • Lav sjove aktiviteter for familien i Action House Funcenter
  • Besøg Bolcheriet
  • Tag på surfing skole
  • Besøge Fårup Sommerland, Nordsøen Oceanarium, Aalborg Zoo eller Skagens Museum