Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Bovense

Sommerhus: Bovense, Nordfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 16 svar4.4 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,4
Værdi for pengene3,5
Ferieboligens indretning og udstyr4,3
Mest populært hos
Ophold i forbindelse med arbejde5,0
Familie/Venner med børn4,7
Familie/Venner uden børn3,9
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
mona - 3070  (Familieferie med større børn, december 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Charmerende og godt beliggende med stor naturgrund”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Kør en tur til Fyns Hoved”
Kirsten - Allerød  (Venneferie med børn, juni 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det var et dejligt stort sommerhus og fint indrettet med alt, hvad man havde brug for. Vi var meget på tur, så vi benyttede os ikke så meget af det udendørs. Men om sommeren må det være rigtig dejligt også for børn. / Jeg har dog nogle spørgsmål vedrørende jeres husbeskrivelse. Disse er ikke ment, som noget negativt, men bare til hjælp for lejerne. / / "Perfekt beliggende i naturområde hvor der er picnicplads med udsigt over havet" : Hvor er denne picnicplads? / / "På stranden ca. 20 meter fra vandet er der anlagt en terrasse" : Hvor er denne terrasse? Kunne man ikke beskrive det nærmere, så man kan finde den? / / "Som noget ekstra er der to kajakker til rådighed i perioden medio maj til medio oktober": Hvor var disse kajakker? / / "3,0 km til indkøb": Kunne I ikke lægge en fortegnelse i mappen over, hvor man finder de nærmeste indkøbsmuligheder. Vi spurgte naboen og han sagde, at der var ikke nogen indkøbsmuligheder i nærheden, man skulle til Kerteminde (ca. 8 km). / / Til sidst vil jeg lige gøre opmærksom på, at der i badeværelset i stueetagen indimellem kom en høj hyletone oppe fra elementet med spotlamperne. Tonen kom uanset om lyset var tændt eller slukket og om man var der eller ej. Lyden kom flere gange i døgnet.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Museerne: Johannes Larsen, Brandts, Faaborg / Ladby Vikingemuseum / Spisesteder: Rudolf Mathis (i den dyre ende, men virkelig godt)”
Kirsten - Næstved  (Venneferie med børn, maj 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det fremstod meget pænt og hyggeligt. Flotte badeværelser og pæne store værelser, med pæne skabe. Et lille minus. Huset er ikke beregnet til 14 voksne, da de 4 køjer er til børn, så kun 10 voksne.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Jeg var ikke gjort opmærksom på, at der var alarm på huset. Nærmeste indkøbs mulighed, samt spisesteder er i Kerteminde, 7 km fra huset. Til gengæld er Kerteminde en meget spændende by med mange gamle huse. Den er dog ikke så stor. Begge tv'er var ikke indstillet, så de kunne tændes og det ene kom aldrig til at fungere, mens det på 1. sal var til at tænde.”
Jacob - Fyn  (Familieferie med større børn, oktober 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Dejlige gåture langs kysten”
Simon - Skejby  (Familieferie med børn, juli 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lækkert hus, tæt ved stranden”
Jann Boye Slot - Slagelse  (Familieferie med større børn, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Da vi kom til sommerhuset og vi låste op, da gik alarmen i gang og vi havde ikke fået nogen kode og kunne ikke få fat i kundeservice så vi måtte bruge meget tid på at få hjælp fra naboerne og til sidst lykkes det. Der har heller ikke nogen båd ved bådpladsen eller sommerhuset, som der stod i vejledningen. Der var ikke gjort rent i sommerhuset da vi ankom, selv om de havde lagt en seddel, hvor de havde skrevet at de havde været der om fredagen. Ikke nogen reaktion fra kundeservice på mit opkald om lørdagen.”
Jørgen - Skovby  (Familieferie med større børn, august 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Frokost på Cafe Nova i Kerteminde, besøg på Fjord og Bælt, køretur til Fyens Hoved med vandretur.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Størrelsen, udenomsfaciliteterne, beliggenheden.”

Ferieboligfaciliteter

14
5
182m²
ja
ja
nej
Inkl.
200 m
 
Spabad til 3 personer.
 
Sauna til 4 personer.
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Fiskehus: Feriebolig med renseplads, fryser på mindst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplads.
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1994
 
4,0 km til restaurant
 
3,0 km til indkøb
 
200 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 51015
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  31272829303112
  323456789
  3310111213141516
  3417181920212223
  3524252627282930
  3631123456
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  ALAltan/balkon
  BBad
  BYBryggers
  CCarport/garage
  DDepot
  KKøkken
  OOpholdsstue
  SSauna
  STGrundplan
  VVærelse
  WWhirlpool
  2 Opholdsstue: Brændeovn, telefon, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol
  5 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng og 1 seng, 2 senge, 1 dobbeltseng og 2 køjer, 1 seng og 2 køjer, barneseng og høj stol
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
  Og: Terrasse, carport, whirlpool, centralvarme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, naturgrund med træer 16000 m², blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Sommerhus beliggende på smuk naturgrund ca. 200 meter fra vandet. Perfekt beliggende i naturområde hvor der er picnicplads med udsigt over havet. På 1. salen er der indrettet endnu 3 værelser samt badeværelse med hjørnespabad og sauna.

  På stranden ca. 20 meter fra vandet er der anlagt en terrasse. God strand med perfekte bademuligheder. Som noget ekstra er der to kajakker til rådighed i perioden medio maj til medio oktober (brug af kajakker og badebro sker på lejers eget ansvar/forsikring). Picnicplads med udsigt over Storebælt.

  Der er mange aktiviteter til børn bl.a. legeredskaber, fodboldbane m.m. Mulighed for fiskeri langs kysten.

  Huset, der er opført i 2 etager, fremstår med en gylden facade og charmerende stråtag. Det er smagsfuldt indrettet med en kombination af nye og antikke møbler, hvilket giver en hyggelig atmosfære.

  Stueetagen har klinkebelagte gulve med varme og er indrettet med stort køkken/alrum med spiseafdeling, sofaområde, badeværelse og bryggers samt 2 værelser.

  Fra entréen fører en trappe op til 1. sal, hvor der er opholdsstue med brændeovn og fladskærms-tv med parabol, dvd-afspiller, video og stereoanlæg med cd-afspiller.

  Fra stuen er der direkte udgang til stor altan med trappenedgang til haven.

  Om området

  Om Nordfyn

  Lej sommerhus på Nordfyn

  Nordfyns enestående natur er perfekt for cykel- og vandreture. Gå eller tag cyklen langs de små snoede veje og oplev idylliske landsbyer, slotte og herregårde og spor tilbage fra vikingetiden. Det er perfekt at tage på vandre- eller cykelferie og have et sommerhus som base. DanCenter Sommerhusudlejning har et stort udvalg af sommerhuse på netop Nordfyn.

  På Nordøstfyn ligger halvøen Hindsholm med en række småøer og odder, bl.a. Romsø og Enebærodde. Landskabet er formet af istiderne i Danmark, og der er mange naturarealer med et spændende plante- og dyreliv. Det lave vand i Bælthavets bugter og vige er populære yngle- og rastepladser for mange fugle og ænder. På den nordligste spids af Hindsholm ligger det smukke naturområde Fyns Hoved med milevid udsigt over både land og vand.

  Holder du ferie på Nordfyn, er det oplagt at tage en tur til Danmarks tredje største by Odense, som ligger midt på Fyn. Her kan du opleve den verdenskendte forfatter H.C. Andersens barndomshjem, som ligger i Odenses gamle bydel. Du kan også besøge Den Fynske Landsby og opleve et fynsk landsbymiljø, som det så ud på H.C. Andersens tid. Det er bestemt også køreturen værd, at tage til Egeskov Slot på Sydfyn. Egeskov Slot er Fyns største attraktion.

  Om Fyn, Langeland og Ærø

  Lej et Fyn sommerhus - øen mellem Jylland og Sjælland

  Det er populært at holde ferie i sommerhus på Fyn, og øens beliggenheden mellem Jylland og Sjælland gør det nemt for mange danskere at komme til øen. Derfor er sommerhusudlejning på Fyn populært, og du finder nemt lige det sommerhus til leje på Fyn, der passer til dine ferieplaner.

  Fra dit sommerhus på Fyn kan du få flere dage og uger til at gå med at udforske øens skønne strande, charmerende feriebyer og smukke naturoplevelser - en oplagt feriedestination for hele familien eller vennerne. Øen har flere slotte og herregårde, gode børnevenlige badestrande og idylliske kystbyer, der bare venter på at blive udforsket.

  Hold ferie i sommerhus på Fyn - tæt på natur og strande

  Fyn ligger midt i landet og er Danmarks næststørste ø. Landskabet er bølget og bakket med mange frugthaver, og karakteristisk er de mange stråtækte bindingsværksgårde. I Det Sydfynske Øhav sørger små og store færger samt broer for forbindelsen til omverdenen.

  Langs Storebæltskysten, på Nord- og Sydfyn og ved det sydlige Lillebælt er der gode strande med sand og roligt badevand. I Lillebælt kan strømmen være kraftig, så der skal du følge de lokale anvisninger. Også i Det sydfynske Øhav er bademulighederne meget fine, og da afstandene er korte, kan du altid finde en god strand med læ. I Nordfyn ved Otterup ligger en af Danmarks og Fyns bedste sandstrande, nemlig Hasmark Strand. Her er der gode muligheder for at bade, gåture og bygge sandslotte. Fyn kan også andet end at byde på dejlige strande. På øen finder du også flere slotte og herregårde samt Odense, Fyns største by og hjemsted for hele Danmarks eventyrforfatter H.C. Andersen.

  Ferie på Fyn - hvad skal du se

  Odense inviterer med hyggelige gader, shopping og velsmagende spisesteder. Ligesom du i byen også finder museer som Brandts Klædefabrikker og flere koncertsteder. Du kan også blive klogere på verdens vilde dyr i Odense Zoo. Har du lejet et sommerhus på Fyn, kan du opleve Odense på en dagstur. Det er nemt at køre til byen, uanset hvor du er i sommerhus.

  En lille times kørsel syd for Odense, finder du Fyns største attraktion Egeskov Slot, som i 2017 og 2020 blev kåret som Danmarks mest seværdige slot af DanCenters feriegæster. Du kan også besøge Egeskovs Veteranmuseum, gå en tur i slottets mange smukke haver eller prøv kræfter med en vandretur i trætoppene med "Tree Top Walking".

  Af andre store attraktioner på Fyn finder du:

 • Odense Zoo

 • Naturama i Svendborg

 • Valdemar Slot på Tåsinge

 • Den Fynske Landsby i Odense

 • Danmarks Jernbanemuseum i Odense

 • Bridgewalking i Middelfart

 • Hindsgavl Slot ved Middelfart

 • Faaborg Museum

 • Kunstmuseum Johannes Larsen Museum i Kerteminde

 • Fjord&Bælt i Kerteminde

 • Øhavsstien fra Lundeborg på Østfyn - over Sydfyn - til Falsled på Vestfyn
 • Sommerhusudlejning på Langeland og Ærø

  Du kan også holde ferie på de mindre øer, syd for Fyn. Her kan du leje sommerhus på Langeland og Ærø eller en af de mindre øer. Ø-området har fået navnet det Sydfynske Øhav, hvilket giver billeder af naturskønne omgivelser og små, charmerende byer ved kysterne.

  Langeland og Ærø byder begge på charmerende feriebyer og et stille og roligt tempo, hvor der er tid til fordybelse og hygge over et brætspil i sommerhuset og gåture på stranden. Både Ærø og Langeland byder på hyggelige aktiviteter og oplevelser hele året rundt.

  På øerne finder du også flere hyggelige spisesteder og gårdbutikker, hvor du kan købe lokale råvarer med tilbage til frokostbordet eller en hyggelig grillaften på terrassen i sommerhuset.

  Langeland kan nås både med færge og via Langelandsbroen, mens Ærø kun kan nås med Færge.

  Rabat på flere populære danske attraktioner med DanCenter

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Læs mere om hvilke attraktioner du får rabat på, når du lejer sommerhus med DanCenter.

  Sommerhusudlejning på Fyn

  DanCenter Sommerhusudlejning på Fyn står for udlejning af mere end 300 skønne sommerhuse på Fyn, Langeland og Ærø. Sommerhusene ligger i de bedste sommerhusområder på Fyn og øerne og kan lejes på ugebasis, men du kan også nøjes med at leje et sommerhus i blot en weekend det meste af året - bortset fra i højsæsonen.

  Lej alt fra små hyggelige sommerhuse til store sommerhuse med spa og pool. I de store sommerhuse er der ofte også aktivitetsrum med blandt andet billard, bordfodbold og bordtennis. Desuden er det også tilladt, at du kan medbringe din hund i mange af sommerhusene; så kan hele familien komme af sted og få nye skønne oplevelser sammen i den flotte fynske natur.

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så vi ved, hvordan vi hjælper dig bedst muligt i din jagt efter det rigtige sommerhus til din ferie. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus eller et sommerhus med havudsigt på Fyn, så finder du noget for enhver smag hos DanCenter.

  Når du søger efter sommerhus på vores hjemmeside, kan du filtrere din søgning efter de faciliteter, som du ønsker, at sommerhuset skal have. Du kan blandt andet søge efter sommerhus på Fyn med havudsigt, pool eller sauna.

  Sommerhusområder på Fyn

  På Fyn findes der mange populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Sommerhusområderne på Fyn fordeler sig hovedsageligt mellem sommerhuse på Nordfyn, sommerhuse på Sydfyn eller sommerhuse i det Sydfynske Øhav.

  På Nordfyn finder du populære sommerhusområder i Bogense tage hunden med på ferie og Hasmark, mens Sydfyn byder på sommerhusområder som Fåborg. I det Sydfynske Øhav finder du sommerhusområder på altid idylliske og charmerende Ærø og populære Langeland, hvor du bl.a. finder sommerhuse i Spodsbjerg.

  Lej ferielejlighed på Fyn med Danland Feriecenter

  Vil du gerne prøve en anden type feriehus på Fyn end sommerhus, kan du hos Danland Feriecenter leje ferielejlighed på Fyn, både på Nordfyn og Sydfyn. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark.

  Når du lejer ferielejlighed eller feriehus hos Danland Feriecenter, får du adgang til flere forskellige fællesaktiviteter både udendørs og indendørs, som du ikke får, når du lejer sommerhus. Et feriecenter er et oplagt valg, hvis du rejser med sammen flere familier eller invitere børnebørnene på ferie. Her er aktiviteter for hele familien - store som små.

  På Fyn har Danland Feriecenter tre centre i henholdsvis Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland. De tre feriecentre byder på forskellige fællesaktiviteter, og nogle centre har mange aktiviteter, mens andre har få. Der er med andre ord ikke to Danland Feriecentre, der er ens.

  Du er her: Bovense, Nordfyn, Sommerhus 51015, 14 personer, Spabad, Sauna