Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Bro Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Bro Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Bro Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Bro Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Bro Strand: 4.0 af 5.0 fra 82 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Bro Strand

  Hus nr: 39709Bro Strand6 personer,  103 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna i Feriecenter Bro Strand byder hele familien velkommen til en ferie i idylliske omgivelser. Her bor I i ferieboliger i charmerende, svensk skærgårdsstil. Gratis adgang til tennisbane, beachvolley, fodboldbane, ...Hus nr: 39714Bro Strand6 personer,  103 m²Kæledyr er tilladt.300 m til kyst.Dette sommerhus med spabad og sauna i Feriecenter Bro Strand byder hele familien velkommen til en ferie i idylliske omgivelser. Nyd udsigten fra den lille terrasse på 1. sal mod vandet og markerne på den anden side, hvor I nogle gange kan se ...Hus nr: 92488Bro Strand7 personer,  102 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig til vandet. Stor, lys spise-/opholdsstue med direkte ...Hus nr: 40342Bro Strand8 personer,  103 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Her bor I i ferieboliger i charmerende, svensk skærgårdsstil, som alle er indrettet med spabad og sauna. Bro Strand er en idyllisk plet på det nordfynske landkort. Fra denne feriebolig er der havkig fra den lille altan på 1. sal. Der er både ...Hus nr: 63915Bro Strand6 personer,  103 m²Kæledyr er ikke tilladt.250 m til kyst.Kun ca. 300 m fra vandet ligger dette sommerhus. På 1. sal er der en balkon med en flot udsigt over naturområdet. Stor, lys spise-/opholdsstue med direkte adgang til terrassen. Opholdsstuen har bl.a. tv, dvd-afspiller samt stereoanlæg med cd-afspiller. ...Hus nr: 44940Bro Strand6 personer,  103 m²Kæledyr er tilladt.260 m til kyst.Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig til vandet. Stor, lys spise-/opholdsstue med direkte ...

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus