Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Fyns Hoved - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Fyns Hoved - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Fyns Hoved
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Fyns Hoved - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Fyns Hoved: 3.9 af 5.0 fra 65 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Fyns Hoved

  Hus nr: 95130Fyns Hoved4 personer,  46 m²Kæledyr er ikke tilladt.35 m til kyst.På Fyns Hoved, Fyns nordligste punkt, ligger dette sommerhus ca. 40 m fra vandkanten. Lys, kombineret opholds-/spisestue med direkte adgang til terrassen. Endvidere er der en utrolig udsigt over vandet gennem de store panoramavinduer. Rummeligt ...Hus nr: 74584Fyns Hoved4 personer,  96 m²Kæledyr er ikke tilladt.5 m til kyst.Sommerhus med en fantastisk panoramaudsigt over vandet, bare ca. 5 m fra vandkanten. Både fra huset og terrassen er der den mest betagende udsigt over vandet samt de små naturperler af småøer. Huset er arkitekttegnet med bl.a. store panoramavinduer, ...Hus nr: 98910Fyns Hoved8 personer,  97 m²Kæledyr er tilladt.200 m til kyst.Sommerhus med sauna beliggende ca. 200 meter fra havet i det naturskønne området på Fyns Hoved. Sommerhuset indeholder stue med brændeovn og spiseafdeling, åbent køkken med bl.a. keramisk komfur og mikroovn samt to badeværelser, hvoraf det ene ...Hus nr: 66082Fyns Hoved5 personer,  77 m²Kæledyr er tilladt.245 m til kyst.Sommerhus på Fyns Hoved, Fyns nordligste punkt. Der er kun ca. 245 m til vandkanten. Der er kombineret opholds-/spisestue med udgang til terrassen. Stuen er endvidere udstyret med tv, radio med cd-afspiller samt digitalt tv-anlæg. Køkkenafdelingen ...Hus nr: 39260Fyns Hoved4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.40 m til kyst.På Fyns Hoved, Fyns nordligste punkt, ligger dette sommerhus med en fantastisk udsigt over vandet ca. 40 m fra vandkanten. Huset er arkitekttegnet i dansk byggestil med vægt på en hyggelig atmosfære. Lys, kombineret opholds-/spisestue med direkte ...Hus nr: 53176Fyns Hoved4 personer,  55 m²Kæledyr er ikke tilladt.100 m til kyst.Sommerhus med fantastisk udsigt over vandet bare ca. 100 m fra vandkanten. Opholds-/spisestue med direkte udgang til terrassen og en utrolig udsigt over vandet. Stuen har tv med digitalt tv-anlæg. Køkkenafdelingen er udstyret med bl.a. komfur ...

  Se alle huse i området.