Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et luksus sommerhus

 
Søg område: Danmark
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 166 ferieboliger.
Søg på kort

Tilføj lidt luksus til din sommerferie i Danmark - book et luksussommerhus til din ferie

Hos DanCenter finder du et af de største udvalg af luksussommerhuse i Danmark til favorable priser om det er sommerhus med spa eller luksus poolhuse, så har vi det. Med huse fordelt over hele landet kan du nemt og praktisk finde et rummeligt og passende hus med plads til hele familien.

Luksus sommerhus med pool

Mange tror, at det er dyrt at leje et stort sommerhus eller en feriebolig med luksusfaciliteter. Men prisen per person er næsten den samme som i et mindre hus - og den er meget lavere end at overnatte på hotel eller kro.

Fælles for mange af luksussommerhusene i vores sortiment, at de ligger i kort afstand fra vandet . Både langs kysterne og på mange af landets øer finder du sommerhuse, der kombinerer luksus med rige muligheder for at opleve skøn natur.

Så kan de mere vandrelystne få stillet trangen, uden at det efterlader resten af selskabet tilbage uden rigelige ting at tage sig til. Glem ikke – en ferie i sommerhus er en ferie på de rejsendes præmisser.

I et luksussommerhus er du sikret den ekstra sans for kvalitet, æstetik og indretning, der skal til for at få et ophold ud over det sædvanlige. Et stort areal at bevæge sig på både indendørs og udendørs og faciliteter som spabad, pool, sauna og aktivitetsrum er muligt.

Luksus ferie

Solens stråler danser på vandoverfladen, mens roen sænker sig i det luksuriøse sommerhus fra DanCenter. Her, omgivet af naturens skønhed og komfortens fornøjelser, føles hverdagens travlhed som en fjern erindring. Den lækre indretning og topmoderne faciliteter sørger for, at opholdet bliver en uforglemmelig oplevelse. Med DanCenter er luksusferie i sommerhus ikke bare en drøm, men virkelighed.

Fra luksussommerhus i Blåvand til Vejby Strand

Hos os finder du nemt luksus sommerhuse i Danmark. Med vores oversigt og interaktive kort viser alle vores huse i hele Danmark, der opfylder kravet til et luksussommerhus med plads til alt fra 12 personer op til 24 personer. I Sydvestjylland ligger det idylliske Blåvand med flere luksussommerhuse ved Vesterhavet, mens det nordlige Sjælland mønstrer en stribe af luksussommerhuse langs kysten fra Asserbo til Gilleleje.

Brug kortet til at få det store overblik over det store udvalg af luksussommerhuse på Fyn såvel som på Sjælland og i Jylland. Også mere afsides halvøer som Lolland-Falster med Marielyst og Kegnæs ved Als’ sydspids kan bryste sig af et bredt udvalg af luksussommerhuse.

Du kan få den ultimative idyl og afskærmning fra hverdagens trafik og fokusere hundrede procent på ferien, nuet, familien og fællesskabet med det store udvalg af luksus sommerhus.

Ferie sammen med hele familien i sommerhus i Danmark

Et luksussommerhus er det perfekte valg for større familier med børn eller flere familier slået sammen. I og med at husene kan rumme et stort antal gæster, bringer det hurtigt omkostningerne for de enkelte personer ned på et minimum, mens antallet af soverum nemt kan fordeles mellem de enkelte grupper.

Flere af DanCenters luksussommerhuse med pool har også andre faciliteter som spa, sauna og store rum, hvor der er plads til hele familien. Alle huse udbyder som minimum et udvalg af aktiviteter såsom bordtennis og billard. Læs mere herom under det enkelte sommerhus.

Et luksussommerhus med pool, spabad eller sauna garanterer mange timers adspredelse for børnene, men voksne vandhunde skal da heller ikke snydes – de indendørs pools er bygget til at kunne rumme mange mennesker på samme tid.

Teambuilding i et luksussommerhus

Et luksussommerhus er ikke kun forbeholdt venner og familier på ferie. Den rummelige størrelse og indretning gør også husene velegnede til businessophold, teambuilding og firmaarrangementer i afslappede rammer.

Muligheden for adspredelse og aktiviteter giver fagligheden tiltrængt modspil, og luksussommerhuse er indrettet således, at der er plads til både forsamlinger og den enkeltes personlige frihed.

Ekstra services, forsikringer og efterfølgende rengøring er ikke noget problem. Kontakt os gerne med henblik på flere informationer om de enkelte luksussommerhuse, før du endelig beslutter dig. Slutrengøring kan naturligvis tilkøbes efter ønske.

Luksussommerhuse med unikke detaljer

To huse er sjældent ens. Blandt DanCenters luksussommerhuse finder du sommerhuse med helt unikke detaljer, der er med til at skabe en unik oplevelse. Det kan være i indretningen, interiøret eller i omgivelserne. Nogle huse er bygget i rustik stil, mens andre opfylder mere moderne krav.

Andre boliger ligger i helt unikke omgivelser: ude i klitterne ned til vandet, midt i skoven eller med ekstra lang afstand til naboen. Mulighederne er mange i jagten på det helt rigtige luksussommerhus.

Find et luksussommerhus i Danmark

Lej et luksussommerhus for en weekend, en miniferie eller en hel uge eller to. Du kan sagtens tage familien med i et luksussommerhus i få dage og komme lidt ned i gear eller samle hele familien og vennerne til fejring af fødselsdag.

Når du lejer et luksussommerhus på Sjælland, et luksus sommerhus i Nordjylland, et luksus sommerhus på Fyn eller et andet sted i Danmark, kan du glæde hele familien eller vennerne med et par dage eller en uge væk fra hverdagens trummerum.

Du kan søge efter luksussommerhuse i de velkendte ferier her:

 • Lej sommerhus i sommerferien

 • Lej sommerhus i efterårsferien

 • Lej sommerhus i juleferien

 • Lej sommerhus i vinterferien
 • Alt hvad du skal vide

  Under de forskellige sommerhusbeskrivelser finder du nærmere detaljer om de enkelte sommerhuse med både billeder og priskalender. Du har også mulighed for at læse gæstevurderinger og kommentarer fra andre rejsende, der har oplevet turen på egen hånd.

  Her kan du også læse ud fra bedømmelserne, om et hus egner sig mere til f.eks. familier med børn, grupper uden børn, rejsende par – eller, som det oftest er tilfældet, det hele! Udover praktiske oplysninger kan en udført beskrivelse af sommerhuset og nærområdet findes under fanen “Beskrivelse".

  Andre praktiske informationer tæller forbrugspriser samt tilvalg såsom slutrengøring, tryghedsforsikring og ekstraudstyr til børnene, eksempelvis barnestol og babyseng. Ikke mindst finder du altid en detaljeret boligplan og oplysninger om de tilgængelige faciliteter, afstanden til f.eks. indkøb og strand samt antallet af soveværelser.

  Således efterlades ingen tvivl om, hvad der kan forventes af det enkelte luksussommerhus. Skulle du alligevel brænde inde med et spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte DanCenter på telefon eller mail.

  Lej et luksussommerhus hos DanCenter

  Uanset om du er på jagt efter et stort luksussommerhus i Nordjylland luksussommerhus i Nordjylland, et luksussommerhus med pool eller et luksussommerhus på Bornholm, så står DanCenter klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige luksussommerhus for en weekend eller en hel uge.

  Hos DanCenter finder du et stort udvalg af luksussommerhuse med god plads og sommerhuse med indendørs pool til alle slags formål – til den rene afslapningsferie med vennerne og familien eller til den store firmatur. Søg blandt flere hundrede sommerhuse inden for de danske grænser, men husk også, at DanCenter har luksussommerhuse i lande som Tyskland og Sverige.

  Vi ønsker dig en rigtig god tur!

  Vores gæster anbefaler bl.a. disse luksus sommerhuse i Danmark


  Sommerhus i LyngsåHus nr: 8596Lyngså14 personer,  264 m²1,0 km til kyst.Ved Lyngså finder I dette sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna og god plads til 14 personer. Det velindrettede sommerhus har et dejligt stort kombineret køkken-/stueområde med brændeovn, hvor fællesskabet ...Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 9575Thorup Strand12 personer,  136 m²800 m til kyst.Dette smagfuldt indrettede sommerhus med spabad ved Thorup Strand byder på masser af plads og alle moderne bekvemmeligheder til hele familien. Huset indeholder fire soveværelser med dobbeltsenge samt hems, ...Sommerhus i Nr. LyngbyHus nr: 80860Nr. Lyngby12 personer,  181 m²700 m til kyst.Luksuriøst arkitekttegnet sommerhus med stort spabad, sauna og aktivitetsrum beliggende i roligt ferieområde på en højtliggende naturgrund kun ca. 700 meter fra hav og strand i det lille fiskerleje Nr. ...Sommerhus i ÅlbækHus nr: 46284Ålbæk18 personer,  248 m²300 m til kyst.Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i Ålbæk. Huset har en poolafdeling, som indeholder både stor swimmingpool, svømmetræner, stort indbygget standvandsspabad ...

  Sommerhus i HavnebyenHus nr: 48636Havnebyen12 personer,  160 m²40 m til kyst.Rummeligt og familievenligt sommerhus med indendørs spabad og stor 7-personers udendørs spabad, opvarmet året rundt, samt en fantastisk udsigt direkte mod havet. I kan nyde de smukke solnedgange og solopgange ...Sommerhus i DronningmølleHus nr: 54524Dronningmølle14 personer,  200 m²1,2 km til kyst.Luksuriøst poolsommerhus, med både inden- og udendørs spabad, og udendørs sauna. I det skønne område nær Hornbæk finder i dette luksuriøse sommerhus. Her er rig mulighed for at udforske den nordsjællandske ...Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 9990Vejby Strand14 personer,  193 m²1,3 km til kyst.Dejligt 14-personers sommerhus med swimmingpool, spabad og indendørs sauna i Vejby Strand med imponerende poolafdeling, som indeholder både sauna, stort indbygget spabad med rygmassage, siddemassage, nakkepuder ...Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 87907Vejby Strand16 personer,  240 m²1,0 km til kyst.Sommerhus ved Vejby Strand med stort aktivitetsrum, hvor I kan udfordre hinanden på kombibordet med bordtennis og billard eller lade pilene flyve mod "bulls eye" på dartskiven. Der er også PlayStation ...

  Se alle vores sommerhuse >>

  Spørgsmål og svar omkring leje af luksus sommerhuse

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores feriegæster.

  Hvor mange luksus sommerhuse har DanCenter i Danmark?

  Hos DanCenter finder du mere end 600 luksussommerhuse fordelt ud over hele Danmark. Du kan både leje luksussommerhuse i de velkendte ferieområder ved Vesterhavet i Jylland, Fyn, Sjælland og på Bornholm.

  Hos DanCenter har vi over 60 års erfaring i udlejning af sommerhuse, og vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige det sommerhus, som passer til dig og dine ferieplaner.

  Hvordan lejer jeg et luksussommerhus?

  DanCenter er et af Danmarks største udvalg af luksussommerhuse til leje i Danmark. I alt har vi mere end 6.500 sommerhuse til leje i Danmark, hvoraf 600 kan betegnes som luksussommerhuse. Hvis du gerne vil leje et luksussommerhus gennem os, er det så simpelt som at bruge søgefunktionen på hjemmesiden, hvor du tilvælger "Store luksushuse" under ”Flere filtre”.

  Kan man bestille et luksus sommerhus for mindre end en uge ad gangen?

  Du kan sagtens leje et luksusommerhus i til en weekend eller miniferie. Der kan dog være visse begrænsninger i højsæsonen, hvor der er rift om luksussommerhusene.

  Hvor meget koster det at leje et luksussommerhus i Danmark gennem DanCenter?

  Prisen på et luksussommerhus er i høj grad afhængigt af placeringen, og hvilke faciliteter der er til rådighed i sommerhuset. Hvis du lejer et luksussommerhus, der ligger i et mere eftertragtet sted, som eksempelvis tæt på kysten eller i et naturskønt område, vil det ofte koste mere. Ligeledes, vil det koste mere at leje et luksussommerhus med indendørs pool, eller et stort luksussommerhus med plads til hele familien.

  Kan jeg udleje mit sommerhus gennem DanCenter?

  Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om fordelene ved at udleje dit sommerhus hos DanCenter.

  Skal jeg betale ekstra for rengøring, når jeg lejer et luksussommerhus i Danmark gennem DanCenter?

  Du kan vælge at tilkøbe slutrengøring, når du lejer et sommerhus til din påskeferie - eller når du lejer sommerhus til en hvilken som helst anden ferie. Eller kan du vælge at stå for slutrengøringen selv. Når du lejer et sommerhus i Danmark med DanCenter, får du udleveret en husmappe, hvori du finder en tjekliste med retningslinjerne for en slutrengøring. Hvis du har fulgt retningslinjerne i husmappen og efterlader sommerhuset i en acceptabel stand, vil du ikke blive opkrævet ekstra for rengøring, når du forlader det lejede sommerhus. Der kan være sommerhuse, hvor det er et krav, at du skal betale for slutrengøringen.

  Kan man tage på sommerhusferie i et luksussommerhus om vinteren?

  Ja, man kan sagtens tage på ferie i et luksussommerhus, når vejret ikke lægger op til at man kan bade på stranden. En ferie i et lejet luksussommerhus i Danmark byder på mange spændende aktiviteter, og der er rig mulighed for familiehygge, der ikke indebærer sandstrande eller vandreture. Man kan blandt andet leje et luksussommerhus i en by man ikke kender, og udforske det lokale byliv og museer.

  Skal man have sin bil med, når man lejer et luksussommerhus i Danmark?

  Det vil klart være en fordel af have sin bil med, uanset hvor man lejer et luksussommerhus i Danmark. Hvis man tager bilen med på sommerhusferien, vil man kunne udforske det omkringliggende område, og opleve seværdigheder og byer der ligger tæt på der hvor man har lejet sit sommerhus.

  Hvad er fordelen ved at leje et luksussommerhus i Danmark?

  Når du bor til leje i et luksussommerhus i Danmark, vil du kunne komme væk fra storbyens larm, og falde i ét med omgivelserne. Det giver dig rig mulighed for afslappelse, i et nyt og ukendt område. Du vil også have mulighed for at opleve en by eller et område, som du ikke er vant til.

  Er der internet eller Wi-Fi i alle DanCenters luksussommerhuse i Danmark?

  Det er ikke alle DanCenters luksussommerhuse, der har gratis Wi-Fi inkluderet. Du kan se hvilke sommerhuse der har internet, ved at trykke på ”Flere filtre” på søgesiden, og tilvælge ”Gratis internet”.