Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Rømø/Havneby

Sommerhus: Rømø/Havneby, Rømø og Mandø, Vestjylland syd, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 21 svar4.9 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,9
Ferieboligens indretning og udstyr4,7
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,9
Familie/Venner uden børn4,9
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Dorthe hjørringgaard - Hvidovre  (Familieferie med børn, marts 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det har bare ALT - vi er kommet igen hvert eneste år 1-2 gange pr. år. Vi elsker Rømø hvor vi har været i 16 år i træk nu.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Havneby Kro so Helle Thomsen driver og laver skøn mad og der er mere end rigeligt på tallerknerne. / Hattesgård café og antik. Hyggeligt sted at besøge. Altid god betjening med de lækreste kager, som der er så stort udvalg af, så man ikke kan beslutte sig for hvilken der skal vælges.”
René - Broager  (Familieferie med større børn, februar 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tag ikke over i vinterferien, der er ikke noget åbent.”
Ulla - Vejle  (Venneferie med børn, april 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God og hyggelig indretning”
Dorthe - Hvidovre  (Venneferie med børn, december 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God placering - god indretning, / Dejligt varmt og hyggeligt sommerhus / Dog har vi ved flere lejligheder mødt et køleskab der har været slukket for og det er mega træls når man ankommer med indkøbte madvarer til det meste af ugen, hvor køleskabet så først skal til at køle!! Øv! Ikke en god oplevelse. Det må i sørge for, at få tilsluttet inden man ankommer som gæst i huset. / Ellers rigtig fint og velholdt hus. / Der mangler også strygejern og strygebræt - det er ønskeligt.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tag en tur på Sylt - med tog til Nordtyskland”
Knud - København  (Venneferie med børn, september 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“To badeværelser og godt køkken”
jens og isa jørgensen - juelsminde  (Familieferie med større børn, april 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“tag traveskoende på og gå væk fra alfavej, for inde i og bag ved skovene et der en skøn natur. de tre højeste punkter er flotte, samt solnedgangen på sønder strand.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“vi kan faktisk ikke sige noget dårligt om huset, men hvis vi skal nævne noget, manglede vi et natbord ved dobbeltsengene. men alt i alt havde vi en dejlig ferie og kommer gerne igen, måske allerede til påske næste år. og vi har anbefalet det til en enkelt familie allerede. skønt at komme til et rent og veludstyret hus.”
Dorthe - Hvidovre  (Venneferie uden børn, marts 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det er SÅ lækkert et hus =ØMÜ<Øýß=Ø Þ det var 3. Gang vi var i det hus - det er lige vores stil. Det er lækkert indrettet. Det er lyst og lækkert. Vi glæder os vildt til at skulle over i huset når sommeren kommer og nyde terrassen. Vi elsker Rømø med fred og ro og fantastiske omgivelser. / Vi giver huset top karakter! / Blot kunne det ønskes, at der kom en anden form for kludetæppe i køkkenafsnittet. Man er ganske enkelt ved at falde i det, da det er plastik og et meget let et af slagsen. Ellers skønt skønt og meget anvendeligt dejligt hus som ligger super godt hvor det er placeret.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Havneby kro / Hattesgaard cafe / Fantastisk søde mennesker der driver de 2 steder / Så er der lige Lakolk med en "western" agtig spisested/kro og bar tæt ved campingpladsen derude. Hyggelige mennesker også - men den er vist desværre først åben igen til sommer”

Ferieboligfaciliteter

6
3
113m²
nej
ja
nej
Inkl.
800 m
 
Spabad til 2 personer.
 
Sauna til 2 personer.
 
Fiskehus: Feriebolig med renseplads, fryser på mindst 60 liter og maks. 2 km til fiskeplads.
 
Tysk TV: min. ARD og ZDF
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2009
 
800 m til restaurant
 
800 m til indkøb
 
800 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 15 dage før ankomst i perioden 9/1 til 31/12-2021
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst i perioden 1/1 til 7/1-2022

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Husnr. 55535
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 800 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  5328293031123
  145678910
  211121314151617
  318192021222324
  425262728293031
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  RRedskabsrum
  SPSpisestue
  TTeknikrum
  TETerrasse
  VVærelse
  WWhirlpool
  1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, høj stol
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Aktiviteter: Bordfodbold
  Og: Terrasse, whirlpool, fjernvarme, naturgrund 300 m², moderne møblering, byområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Eksklusivt og arkitekttegnet hus i de bedste materialer. Et lyst og rummeligt hus med 2 badeværelser, det ene særdeles rummeligt med 2-personers spabad og adgang til sauna. Det funktionelle køkken er udstyret med alt i hvidevarer og er i åben forbindelse med spiseplads og opholdsrum. Fra køkken og opholdsrum er der udgang til en syd/vestvendt træterrasse på ca. 30 m². Udekøkken i forbindelse med terrassen. Alle rum har loft til kip, og det arkitekttegnede hus udmærker sig ved et flot lysindfald overalt. Der er godt med skabsplads i alle værelser. Huset har brede døre (0,8 m) og uden dørtrin, hvorfor det kan benyttes af kørestolsbrugere. Huset er beliggende i et sommerhusområde under udbygning og der er gåafstand til golfbanen på Rømø, en af Danmarks få linksbaner. Her findes 18-hullersbane samt en 9-hullers pay & play bane. Kort afstand til Rømø Sønderstrand med masser af muligheder for aktiv livsudfoldelse.

  Om området

  Om Rømø og Mandø

  Hold ferie ved Vesterhavet og oplev den danske skønne natur

  Ved Jyllands vestkyst ligger Nationalparken Vadehavet som man kan bruge meget tid på at udforske. Heldigvis findes der et stort udvalg af sommerhuse til leje på Rømø og Mandø, som du kan booke igennem Dancenter.

  Hold ferie i sommerhus på Vadehavets øer – Rømø og Mandø

  Rømø og Mandø ligger ud for Sydjyllands vestkyst. Begge øer er omgivet af Nationalpark Vadehavet, som i dag er et fredet naturområde og optaget på UNESCOs liste over Verdensarv. Vadehavet er et helt specielt sted, der har en vigtig beliggenhed for især svømme- og vadefugle under deres årlige træk. Samtidig er Vadehavet et vigtigt yngle- og overvintringsområde. Hvis du er interesseret i at opleve den spændende natur, så kan du finde en lang række af hyggelige og dejlige sommerhuse hos Dancenter. Hold ferie på Rømø eller Mandø.

  Sommerhusferie på Rømø

  Rømø er Danmarks 10. største ø. Der bor omkring 700 faste indbyggere på øen, hvilket ændrer sig drastisk om sommeren, hvor mange feriegæster rejser til Rømø for at holde ferie i eller omkring Rømø. Rømø ligger i Vadehavet, syd for Fanø og nær Esbjerg.

  Rømø er forbundet til fastlandet ved Rømødæmningen og er især kendt for dens fantastiske natur. Næsten 90% af øen består af natur og mange områder er fredet, hvilket gør det til en helt speciel oplevelse. Her finder du blandt andet nogle af Danmarks bredeste sandstrande.

  Når du holder ferie på Rømø kan du blandt andet opleve den årlige Jazzfestival og Dragefestival, som finder sted i henholdsvis juni og september måned. Øen har også mange smukke naturstier, som er velegnet til både cykling og vandreture. Hvis ikke du selv vil medbringe en cykel, så er der god mulighed for at leje cykler på Rømø. Det er desuden også muligt at leje en hest og opleve øen fra hesteryg.

  På den sydlige del af Rømø finder du Havneby, hvorfra du kan sejle på dagsture til den tyske ø Sylt (eller Sild).

  Fun Fact: På grund af dens smukke natur blev Rømø i 2009 benyttet som kulisse til en del af optagelserne af den amerikanske film ’The Ghost’.

  Kom helt ned i tempo med et sommerhus på Mandø

  Mellem Rømø og Fanø finder du den lille ø Mandø, som i dag kun har omkring 40 indbyggere. Her er det tidevandet, der bestemmer, på hvilken tid af dagen man kan komme til øen. Det er fordi øen kun kan nås via Låningsvejen, som kun kan benyttes når der er lavvande. I modsætning til den vilde natur på de større øer Rømø og Fanø er landskabet på Mandø mere roligt og åbent. Landskabet domineres især af de åbne marskområder, og der findes kun få træer. Mandø er utrolig hyggelig og har et rigt dyreliv, med især af trækfugle. Ønsker du ikke selv at køre til Mandø, kan du komme dertil med Mandøbussen, som kører fra Vadehavscenteret i Vester Vedsted, nær Ribe. Da Mandø er en lille ø, har DanCenter kun få sommerhuse til udlejning, så det gælder om at være ude i god tid.

  Oplevelser på og omkring Mandø og Rømø – hvad skal du se

  Holder du ferie i sommerhus på Mandø eller Rømø, er der masser af attraktioner, som du let kan komme til. Indenfor kort afstand af dit sommerhus på enten Rømø eller Mandø finder du attraktioner som:
 • Mandøbussen, der kører til og fra Mandø gennem Nationalpark Vadehavet. Oplev naturen helt tæt på.
 • Museet Ribes Vikinger, som er et spændende kulturhistorisk museum omkring vikingetiden og middelalderen i Ribe og den sydvestlige del af Danmark.
 • Vadehavscentret i Vester Vedsted er et oplevelsescenter, der handler om det fascinerende vadehavsområde, der strækker sig 500 km langs den danske, tyske og hollandske kyst.
 • Universe Oplevelsespark tager udgangspunkt i videnskaben og er en park fyldt med spændende oplevelser og attraktioner for hele familien.
 • Lakolk Strand, der er kåret som en af Danmarks Bedste Strande. Den er også en af de bredeste sandstrande i Danmark og i Europa.
 • Sort Sol kan opleves til foråret og efteråret, når millioner af stære danser hen over himlen.
 • Oplevelser i køreafstand fra Rømø og Mandø

  Hvis I gerne vil køre lidt længere væk fra sommerhuset for at finde spændende oplevelser, så kan I køre til Billund, hvor I finder LEGOLAND®, der nok skal sørge for god underholdning i timevis. Når I er blevet mættet af forlystelserne i LEGOLAND®, kan I med hele familien tage i LEGO House, der er tegnet af den danske tegnestue BIG. Det kan også være, at I hellere vil i badeland. Så har mulighed for at besøge Lalandia, som også byder på masser af underholdning på i vand og på land.

  Hvis I er mere til at tage op oplevelse blandt dyrene, så kan I tage i Givskud Zoo, hvor du og hele familien kan få en hyggelig dag med kigge på parkens mange dyr. Hvis det er kultur og byliv, så kan I tage til Esbjerg by. Her kan I blandt andet finde skulpturen De Fire Hvide Mænd. Her kan I også kigge på spændende skibe i den store industrihavn eller tage en tur op og ned af gågaden.

  Når du lejer sommerhus hos DanCenter Sommerhusudlejning på Rømø og Mandø, får du rabat på flere af Danmarks mest populære attraktioner.

  Sommerhusudlejning på Rømø og Mandø hos DanCenter

  Gennem DanCenter Sommerhusudlejning kan du finde mere end 120 sommerhuse på Rømø og

  færre på Mandø, hvor du kan holde ferie med familie eller venner. DanCenter Sommerhusudlejning kan også hjælpe dig med at finde sommerhus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

  På Rømø og Mandø kan du leje både store og små sommerhuse med plads til hele familien og venner. Flere sommerhuse har en flot udsigt over Vadehavet eller til den skønne natur. Du finder også enkelte sommerhuse med pool, hvis du er ude i god tid.

  Tag hunden med i sommerhus på Rømø og Mandø

  Når du lejer et sommerhus på Rømø eller Mandø gennem DanCenter Sommerhusudlejning, så får du muligheden for at holde ferie med hele familien, inklusiv familiens firbenede venner. I flere af vores sommerhuse kan du medbringe én eller to hunde uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Rømø og Mandø

  Hvis du hellere vil udforske områderne omkring Rømø og Mandø, så kan DanCenter tilbyde en lang række af dejlige sommerhuse på Fanø eller på den Sydlige Vestkyst. Du kan også leje sommerhus ved Vesterhavet. Eller du kan leje sommerhus i Blåvand, Vejers Strand eller Henne Strand. Uanset hvor du vil hen, så har DanCenter et sommerhus til dig. Fra Bornholm i øst over Fyn i midten af landet til Skagen i nord. DanCenter har sommerhuse i hele Danmark.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Fanø og Rømø

  Du kan også leje feriehus på Rømø i vores Danland Feriecenter på Rømø. En ferie til Feriecenter Rim Rømø byder på aktiviteter så som indendørs swimmingpool og børnebassin, sauna, legerum, spillemaskiner og fitness. Udendørs finder du også en swimmingpool samt legeplads, hoppepude, minigolf etc. Så der er rig mulighed for underholdning for hele familien.

  Du kan også leje feriebolig på Rømø hos Danland Feriecenter Rømø Resort Feriecenter og Wellness, hvor du kan nyde den store wellnessafdeling. Her kan I komme helt ned i gear og slappe af. Her finder i også swimmingpool og spa. Aktiviteterne udendørs byder på legepladser, hoppepude, cykeludlejning, fitness, multibane etc.

  Book jeres næste ferie ved DanCenter eller Danland.

  Om Vestjylland syd

  Sydvestjylland - Vadehav, østers, sæler og autentisk ø-hygge

  Vi starter i den sydvestlige del af landet med den vidtstrakte marsk og Vadehavet, der er med på Unesco´s verdensarvsliste. Gode måder at opleve området på er en vadehavsvandring eller en østers- eller sælsafari. Rømø er den sydligst beliggende danske vadehavs-ø og har nogle af Europas bredeste sandstrande. Nord for Rømø, ud for Danmarks ældste by Ribe, ligger Mandø, som er (endnu) en særlig naturperle. Og sidst, men ikke mindst, er der den traditionsrige ferieø, Fanø, med dens charmerende byer Nordby og Sønderho samt strandene Fanø Bad og Rindby Strand, der har internationalt niveau.

  Hav og fjord – populære strande med uendelige horisonter

  Blot få kilometer nord for Fanø ligger nogle af Danmarks mest populære feriesteder som perler på en snor: I Blåvand, Henne og Vejers venter dejlige strande og uendelige horisonter. På flere dele af strandene kan du finde levn fra fortiden i form af efterladte bunkere fra 2. verdenskrig. I Blåvand åbnede i 2017 det nye Bjarke Ingels tegnede museum Tirpitz. Museet er udført som en portal til den jyske vestkysts skatkiste af skjulte historier. Og i modsætning til de tunge og invasive cementbunkers, er Tirpitz åben og integreret i klitlandskabet.

  Byerne er især kendte for deres strandliv, shopping og masser af aktiviteter for børn. På øerne Rømø, Mandø og Fanø kan du opleve det livlige Vadehavet. Her er det naturen som har magten. Eksempelvis nås Mandø kun når der er lavvande. Vadehavet har et utroligt rigt dyreliv, især af trækfugle som hvert år slår sig ned i området for at proviantere. På Fanø er det også muligt at opleve et stort antal af sæler. Har du planlagt at besøge en eller flere af de tre øer, er det oplagt at tage cyklen med. Her finder du gode cykelruter, som fører dig rundt i landskabet. På alle tre øer finder du også fantastiske badestrande.

  I regionens største by Esbjerg finder du en masse kulturelle tilbud og gode shoppingmuligheder. Besøg blandt andet Esbjergs Kunstmuseum eller Esbjergs Vandtårn, som er én af byens vartegn. Du kan også tage på sælsafari ud til Fanøs østkyst eller på sejltur ud til Horns Rev Havmøllepark, som er en af verdens største. Fra Esbjerg er der færgeoverfart til Fanø.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Rømø/Havneby, Rømø og Mandø, Sommerhus 55535, 6 personer, Spabad