Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej et sommerhus på Rømø eller Mandø

 
Søg område: Rømø og Mandø
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 206 ferieboliger.

Lej et sommerhus på Rømø eller Mandø

Sommerhus på Rømø eller Mandø – omringet af Vadehavet

Vi oplever stor efterspørgsel på sommerhuse på Rømø i sommerferien i år, så det er en god ide at bestille din sommerferie i dag.

Oplev det store unikke naturområde, når du holder ferie i sommerhus på Rømø til leje eller på den mindre Mandø. Ud over Nationalpark Vadehavet er øen Rømø også indehaver af smukke naturstier velegnet til cykel- eller vandreture. Den lille ø Mandø har kun omkring 40 indbyggere, og landskabet på øen domineres af åbne marskområder. Mandø er utrolig hyggelig og har et rigt dyreliv.

Læs mere om Rømø og Mandø
Rating af huse for Rømø og Mandø: 4.0 af 5.0 fra 5465 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • 206 sommerhuse for Rømø og Mandø - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Rømø/ToftumHus nr: 4596Rømø/Toftum6 personer,  66 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 49390Rømø/Havneby14 personer,  202 m²500 m til kyst.Feriebolig i Rømø/HavnebyHus nr: 43587Rømø/Havneby4 personer,  95 m²250 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 53136Rømø/Havneby4 personer,  45 m²800 m til kyst.Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 8565Rømø/Lakolk6 personer,  83 m²250 m til kyst.Sommerhus i Rømø/KongsmarkHus nr: 99900Rømø/Kongsmark8 personer,  90 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 4776Rømø/Havneby6 personer,  113 m²800 m til kyst.Feriebolig i Rømø/HavnebyHus nr: 43588Rømø/Havneby4+2 personer,  95 m²250 m til kyst.Sommerhus i MandøHus nr: 44286Mandø6 personer,  80 m²250 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 16709Rømø/Havneby4 personer,  33 m²100 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 74618Rømø/Havneby6 personer,  73 m²900 m til kyst.Sommerhus i Rømø/Sønder StrandHus nr: 3841Rømø/Sønder Strand4 personer,  63 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 14585Rømø/Havneby6 personer,  73 m²600 m til kyst.Sommerhus i MandøHus nr: 54418Mandø4 personer,  60 m²200 m til kyst.Sommerhus i Rømø/KongsmarkHus nr: 92964Rømø/Kongsmark5 personer,  85 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Rømø/KongsmarkHus nr: 44989Rømø/Kongsmark8 personer,  116 m²125 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 37667Rømø/Havneby6 personer,  73 m²600 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 53143Rømø/Havneby5 personer,  44 m²600 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 31398Rømø/Havneby8 personer,  86 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Rømø/LakolkHus nr: 4839Rømø/Lakolk6 personer,  81 m²500 m til kyst.Sommerhus i MandøHus nr: 54318Mandø6 personer,  80 m²200 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 23686Rømø/Havneby5 personer,  73 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 33272Rømø/Havneby4 personer,  64 m²300 m til kyst.Sommerhus i Rømø/KromoseHus nr: 8628Rømø/Kromose10 personer,  150 m²300 m til kyst.Sommerhus i Rømø/ToftumHus nr: 92356Rømø/Toftum6 personer,  87 m²2,0 km til kyst.Feriebolig i Rømø/HavnebyHus nr: 43591Rømø/Havneby4+4 personer,  112 m²250 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 31389Rømø/Havneby6 personer,  73 m²900 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 33345Rømø/Havneby4 personer,  66 m²300 m til kyst.Sommerhus i Rømø/HavnebyHus nr: 24752Rømø/Havneby4 personer,  45 m²2,5 km til kyst.Sommerhus i Rømø/KongsmarkHus nr: 44564Rømø/Kongsmark5 personer,  100 m²700 m til kyst.
  Se alle 206 DanCenter sommerhuse for Rømø og Mandø

  Top seværdigheder ved Rømø

  Cykel på Rømø

  Cykel Rømø rundt

  Mange af de danske øer opleves bedst på cykel, og Rømø er ingen undtagelse. Lej cykler på øen, og kør på opdagelse på den smukke ø, der byder på oplevelser i naturen, charmerende byer og aktiviteter for store og små.

  Nationalpark Vadehavet

  Nationalpark Vadehavet

  Rømø har en smuk beliggenhed midt i Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCOs liste over Verdensarv. I Ribe kan Vadehavscentret besøges, ligesom der arrangeres ture for turister rundt i området. Til forår og efterår skal naturfænomenet Sort Sol opleves.

  Mandø

  Mandø

  Mandø er en af de mindre danske øer, og der bor omkring 40 fastboende på øen. At komme til Mandø er lidt af en eventyrfortælling, der findes ingen bro eller færge til øen, men en ebbevej. Der køres med traktorbus, når der er ebbe. Øen brillerer med smuk natur og charme.

  Spa på Sylt og Sild

  Sylt eller Sild

  Fra Havneby - den sydligste by på Rømø - sejler der færge til den tyske ferieø Sild (som på tysk hedder Sylt). Siden 1855 har Sild været en populære ferieø for kurbade og wellness for den tyske middel- og overklasse, når de skulle på ferie.

  Hold ferie ved Vesterhavet og oplev den danske skønne natur

  Ved Jyllands vestkyst ligger Nationalparken Vadehavet som man kan bruge meget tid på at udforske. Heldigvis findes der et stort udvalg af sommerhuse til leje på Rømø og Mandø, som du kan booke igennem Dancenter. Og her er der masser af mulighed for badning på brede sandstrande samt andre strandaktiviteter, men der er også mulighed for andre familievenlige strandaktiviteter samt rekreation.

  Hold ferie i sommerhus på Vadehavets øer – Rømø og Mandø

  Rømø og Mandø ligger ud for Sydjyllands vestkyst. Begge øer er omgivet af Nationalpark Vadehavet, som i dag er et fredet naturområde og optaget på UNESCOs liste over Verdensarv. Vadehavet er et helt specielt sted, der har en vigtig beliggenhed for især svømme- og vadefugle under deres årlige træk. Samtidig er Vadehavet et vigtigt yngle- og overvintringsområde. Hvis du er interesseret i at opleve den spændende natur, så kan du finde en lang række af hyggelige og dejlige sommerhuse hos Dancenter. Hold ferie på Rømø eller Mandø.

  Feriehus Rømø

  Rømø er Danmarks 10. største ø og blandt Danmarks populære steder at besøge, så der er mange, der søger efter sommerhus på Rømø. Der bor omkring 700 faste indbyggere på øen, hvilket ændrer sig drastisk om sommeren, hvor mange feriegæster rejser til Rømø for at holde ferie i eller omkring Rømø. Rømø ligger i Vadehavet, syd for Fanø og nær Esbjerg.

  Rømø er forbundet til fastlandet ved Rømødæmningen og er især kendt for dens fantastiske natur. Næsten 90% af øen består af natur og mange områder er fredet, hvilket gør det til en helt speciel oplevelse. Her finder du blandt andet nogle af Danmarks bredeste sandstrande.

  Når du holder ferie på Rømø kan du blandt andet opleve den årlige Jazzfestival og Dragefestival, som finder sted i henholdsvis juni og september måned. Øen har også mange smukke naturstier, som er velegnet til både cykling og vandreture. Hvis ikke du selv vil medbringe en cykel, så er der god mulighed for at leje cykler på Rømø. Det er desuden også muligt at leje en hest og opleve øen fra hesteryg.

  På den sydlige del af Rømø finder du Havneby, hvorfra du kan sejle på dagsture til den tyske ø Sylt (eller Sild).

  Fun Fact: På grund af dens smukke natur blev Rømø i 2009 benyttet som kulisse til en del af optagelserne af den amerikanske film ’The Ghost’.

  Kom helt ned i tempo med et sommerhus på Mandø

  Mellem Rømø og Fanø finder du den lille ø Mandø, som i dag kun har omkring 40 indbyggere. Her er det tidevandet, der bestemmer, på hvilken tid af dagen man kan komme til øen. Det er fordi øen kun kan nås via Låningsvejen, som kun kan benyttes når der er lavvande. I modsætning til den vilde natur på de større øer Rømø og Fanø er landskabet på Mandø mere roligt og åbent. Landskabet domineres især af de åbne marskområder, og der findes kun få træer. Mandø er utrolig hyggelig og har et rigt dyreliv, med især af trækfugle. Ønsker du ikke selv at køre til Mandø, kan du komme dertil med Mandøbussen, som kører fra Vadehavscenteret i Vester Vedsted, nær Ribe. Da Mandø er en lille ø, har DanCenter kun få sommerhuse til udlejning, så det gælder om at være ude i god tid.

  Oplevelser på og omkring Mandø og Rømø – hvad skal du se

  Holder du ferie i sommerhus på Mandø eller Rømø, er der masser af attraktioner, som du let kan komme til. Indenfor kort afstand af dit sommerhus på enten Rømø eller Mandø finder du attraktioner som:
 • Mandøbussen, der kører til og fra Mandø gennem Nationalpark Vadehavet. Oplev naturen helt tæt på.
 • Museet Ribes Vikinger, som er et spændende kulturhistorisk museum omkring vikingetiden og middelalderen i Ribe og den sydvestlige del af Danmark.
 • Vadehavscentret i Vester Vedsted er et oplevelsescenter, der handler om det fascinerende vadehavsområde, der strækker sig 500 km langs den danske, tyske og hollandske kyst.
 • Universe Oplevelsespark tager udgangspunkt i videnskaben og er en park fyldt med spændende oplevelser og attraktioner for hele familien.
 • Lakolk Strand, der er kåret som en af Danmarks Bedste Strande. Den er også en af de bredeste sandstrande i Danmark og i Europa.
 • Sort Sol kan opleves til foråret og efteråret, når millioner af stære danser hen over himlen.
 • Oplevelser i køreafstand fra Rømø og Mandø

  Hvis I gerne vil køre lidt længere væk fra sommerhuset for at finde spændende oplevelser, så kan I køre til Billund, hvor I finder LEGOLAND®, der nok skal sørge for god underholdning i timevis. Når I er blevet mættet af forlystelserne i LEGOLAND®, kan I med hele familien tage i LEGO House, der er tegnet af den danske tegnestue BIG.

  Hvis I er mere til at tage op oplevelse blandt dyrene, så kan I tage i Givskud Zoo, hvor du og hele familien kan få en hyggelig dag med kigge på parkens mange dyr. Hvis det er kultur og byliv, så kan I tage til Esbjerg by. Her kan I blandt andet finde skulpturen De Fire Hvide Mænd. Her kan I også kigge på spændende skibe i den store industrihavn eller tage en tur op og ned af gågaden.

  Sommerhusudlejning på Rømø og Mandø hos DanCenter

  Gennem DanCenter Sommerhusudlejning kan du finde mere end 120 sommerhuse på Rømø og færre på Mandø, hvor du kan holde ferie med familie eller venner. DanCenter Sommerhusudlejning kan også hjælpe dig med at finde sommerhus i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

  På Rømø og Mandø kan du leje både store og små sommerhuse med plads til hele familien og venner. Flere sommerhuse har en flot udsigt over Vadehavet eller til den skønne natur. Du finder også enkelte sommerhuse med pool, hvis du er ude i god tid.

  Tag hunden med i sommerhus på Rømø og Mandø

  Når du lejer et sommerhus eller ferielejlighed på Rømø eller Mandø gennem DanCenter Sommerhusudlejning, så får du muligheden for at holde ferie med hele familien igennem en af vores mange ferieboliger - inklusiv familiens firbenede venner. I flere af vores sommerhuse kan du medbringe én eller to hunde uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie.

  Sommerhusområder tæt ved Rømø og Mandø

  Hvis du hellere vil udforske områderne omkring Rømø og Mandø, så kan DanCenter tilbyde en lang række af dejlige sommerhuse på Fanø eller på den Sydlige Vestkyst. Du kan også leje sommerhus ved Vesterhavet. Eller du kan leje sommerhus i Blåvand, Vejers Strand, Hvide Sande, Houstrup Strand eller Henne Strand. Uanset hvor du vil hen, så har DanCenter et sommerhus til dig. Fra Bornholm i øst over Fyn i midten af landet til Skagen i nord. DanCenter har sommerhuse i hele Danmark.

  Hold ferie med Danland Feriecenter på Fanø og Rømø

  Du kan leje feriebolig på Rømø hos Danland Feriecenter Rømø Resort Feriecenter og Wellness, hvor du kan nyde den store wellnessafdeling, som alternativ til Rømø sommerhus. Her kan I komme helt ned i gear og slappe af. Her finder i også swimmingpool og spa. Aktiviteterne udendørs byder på legepladser, hoppepude, cykeludlejning, fitness, multibane etc.

  Book jeres næste ferie ved DanCenter eller Danland.