Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Mommark

Sommerhus: Mommark, Sydøstjylland og Als, Danmark

Ferieboligfaciliteter

20
8
272m²
nej
nej
Inkl.
500 m
 
Indendørs swimmingpool, med modstrømsanlæg og vandrutsjebane
 
Indendørs spabad, 6 personer
 
Udendørs spabad, 6 personer
 
Udendørs sauna, 6 personer
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
4 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2024
 
1,6 km til restaurant
 
4,3 km til indkøb
 
500 m til kyst
 
Stik til elbil: CEE-kontakt IEC-60309: 5-polet, 3 faser med 16A
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 1/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 56215
Huskategori: ★★★★★

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Ferieboligen er ikke ledig i den valgte periode.
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
KKøkken
OOpholdsstue
PPool
SPSpisestue
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: Stereoanlæg, tv
8 Soveværelser: 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, barneseng
2 Hems: 2 opredninger, 2 opredninger
Køkken: Høj stol, el-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler
1 Udeareal: Kulgrill, Terrasse, bruser (udendørs)
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: El-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, naturgrund 1863 m², sommerhusområde, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 6000

Om ferieboligen

Aktivitetssommerhus med swimmingpool, sauna og spabad til 20 personer på Als. Dette poolsommerhus indbyder til masser af sjov og luksus, perfekt for jer, der søger den ultimative ferie ved Mommark, beliggende nær en skøn badestrand og omgivet af dejlig natur.

I dette aktivitetshus med plads til 20 personer, finder I 8 værelser fordelt på 3 afdelinger, med hver deres badeværelse. Her er også to hemse med 2 sovepladser på hver hems, det optimale for børn.

Stuen er indrettet med en hyggelig sofakrog i forlængelse af det rummelige opholdsrum. I det store XL-køkken er der god mulighed for at samles om madlavningen og efterfølgende slå sig ned ved det store langbord, hvor der er plads til hele familien eller alle vennerne.

Aktivitetsrummet ved siden af stuen er jeres legeplads med bordfodbold, dart, billard og bordtennis, her er endeløst sjov og mulighed for en masse udfordringer. Her er også en PlayStation4 – husk at medbringe jeres yndlingsspil!

I det rummelige poolområde venter jer en imponerende swimmingpool med en vandrutsjebane og et indbydende indendørs spabad. Dette område er skabt til vandelskere og udgør det perfekte sted til mange timer fyldt med sjov og underholdning.

På terrassen er der mulighed for at slappe af i det varme udendørs spabad. Lige ved siden at spabadet, finder I et koldtvandskar, som er perfekt efter den varme spaoplevelse eller perfekt som en kølig kontrast efter en tur under udebruseren. Den integrerede udendørs sauna er en del af terrasseområdet, med kig ud på spaområdet - her er velvære og afslapning i højsædet.

Udenfor inviterer den delvist overdækkede terrasse til grillaftener og afslapning i solen, mens børnene kan boltre sig på den nedgravede trampolin i haven (benyttes på eget ansvar/forsikring). Og for elbilentusiaster er der endda opladningsmuligheder ved huset. Dette sommerhus har alt, hvad I behøver for at skabe uforglemmelige - perle af luksus og sjov.

Bemærk venligst, de viste billeder er demo-billeder, da huset er under opførelse, så det færdige hus kan afvige fra demobillederne. Den viste plantegning er korrekt. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Mommark, Sydøstjylland og Als, Sommerhus 56215, 20 personer