Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hejlsminde Strand

Sommerhus: Hejlsminde Strand, Sydøstjylland og Als, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 9 svar4.9 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

5
2
51m²
nej
nej
Inkl.
10 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
1 badeværelse
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2003
 
500 m til restaurant
 
2,5 km til indkøb
 
10 m til kyst
 
10 m til kyst
 
10 m til fiskeri
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 27/4-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 48935
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 10 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
271234567
28891011121314
2915161718192021
3022232425262728
312930311234
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
RRedskabsrum
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: 1 opredning, brændeovn, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
Køkken: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Terrasse
Og: El-varme, anlagt have 180 m², panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Usædvanligt velbeliggende træhus i første række ud til Hejlsminde Bugt. Kun en privat, lukket grusvej skiller jer fra sandstranden 10 meter væk, så man kan gå i bare tæer direkte ud og tage en dukkert fra badebroen foran huset. Fra både opholdsrum og soveværelse er der uforstyrret udsigt mod Fyn og Brandsø i Lillebælt - et populært sejlerparadis med perfekte forhold for windsurfing, kajak og paddleboard. Det arkitekttegnede strandhus er lyst og smagfuldt indrettet i enkel nordisk stil med trægulve, hyggelig brændeovn og loft til kip. De sydøstvendte glaspartier mod vandet giver et ganske særligt lysindfald i det rummelige køkken/opholdsrum. Fra stue og begge soveværelser er der glasdøre direkte ud i det fri. Flere terrasser, afskærmede hyggekroge og en dejlig lille græsplæne udvider husets muligheder. Huset ligger fredeligt i læ neden for skrænten, og store dele af året er den store, delvist overdækkede udsigtsterrasse det naturlige sted at indtage alle dagens måltider. Grill og et mindre udekøkken gør det muligt at stå ude og gøre maden klar. En sit-on-top-kajak og en ældre havkajak kan frit benyttes (på eget ansvar), og efter en tur i vandet kan saltvand og sand skylles af under udebruseren. Den fine sandstrand er særdeles børnevenlig og inviterer til idylliske ture langs vandet. I gåafstand er Hejlsminde Havn, en større lavvandet badestrand, flere restauranter (alt efter sæson) og fuglereservatet Hejlsminde Nor, omkranset af natursti. Ved Kysten er adresse for blot ni strandhuse, og den private grusvej må kun bruges til af- og pålæsning, så udsigten skæmmes aldrig af parkerede biler. Privat, afmærket p-plads ca. 100 meter væk nær trappen bag huset. Huset er helårsisoleret. Om vinteren lukkes udebruseren, og den offentlige badebro er taget ind. De to dobbeltsenge måler 140x200 cm. Mikrobølgeovn, støvsuger og højstol findes i skuret. Her er der også diverse udespil og strandting til børn. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Hejlsminde Strand, Sydøstjylland og Als, Sommerhus 48935