Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Vejby - nyd naturen og stilheden i Nordsjælland

 
Søg område: Vejby Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Sommerhus i Vejby - nyd naturen og stilheden i Nordsjælland

Lej sommerhus i Vejby - en perle på den danske riviera

Den danske riviera strækker sig fra Sejerø Bugten og til Øresund. På strækningen findes der flere kendte ferieperler, ligesom der også ligger et par ukendte perler og gemmer sig. I Vejby finder du en af dem. En mindre ferieby og Nordsjællands højeste punkt.

Hos DanCenter har vi et mindre antal sommerhuse i området, men der er noget for enhver smag. Her har du dejlige badestrande, naturskønne områder og København inden for køreafstand.

Læs mere om Vejby Strand
Rating af huse for Vejby Strand: 4.2 af 5.0 fra 280 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 11 sommerhuse for Vejby Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 40424Vejby Strand8 personer,  170 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 76632Vejby Strand20 personer,  295 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 65936Vejby Strand5 personer,  54 m²800 m til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 9990Vejby Strand14 personer,  193 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 56944Vejby Strand6 personer,  85 m²700 m til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 87907Vejby Strand16 personer,  240 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 48226Vejby Strand16 personer,  240 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 78296Vejby Strand18 personer,  265 m²2,0 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 60982Vejby Strand18 personer,  295 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Vejby StrandHus nr: 7308Vejby Strand14 personer,  186 m²800 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Hold ferie i sommerhus Vejby

    Vejby byder på høje skrænter og en fantastisk udsigt ud over Kattegat i Nordsjælland, lige mellem Rågeleje og Tisvildeleje. Området ved Vejby ligger 49 meter over havet og er dermed Nordsjællands højeste punkt.

    Langs kysten til Kattegat ligger der flere strande i bugterne. Her er ingen klitter, men høje skrænter og trapper med 75 til 150 trin, der fører til skønne sandstrande, så du kan få trænet benmusklerne. På stranden kan du gå ture, bygge sandslotte og bade.

    I sommerhus i Vejby - hvad skal du se?

    Vejby er en mindre ferieby, hvor udvalget af indkøbsmuligheder og spisesteder er begrænset. Til gengæld er du tæt på naturen i stille og rolige omgivelser. Her får du kvalitetstid med hele familien. Der er ikke langt til hverken Rågeleje eller Tisvildeleje. Der er altså masse at se i sommerhus Vejby.

    Oplev Sjælland, Lolland og Falster fra sommerhus i Vejby

    Sjælland kan som destination meget mere end bare København. Her finder du både store naturområder, dejlige badestrande og flere velkendte attraktioner, der er optaget på UNSECOs liste over Verdensarv. På vej mod Lolland og Falster kan du gøre stop på Møn og gå tur ved Møns Klint.

    For børnene og familiens barnlige sjæle byder Sjælland også på finder attraktioner. Læg vejen forbi BonBon-land, hvor du kan tage ture i parkens mange forlystelser. Eller kommer tættere på dyrene i Knuthenborg Safaripark på Lolland. På Lolland i De Lollandske Alper kan du også se den unikke skulptur Dodekalitten.

    Rabat på attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Vejby med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks største attraktioner. Du får blandt andet rabat på tre af de mest kendte forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

    Når du holder ferie i sommerhus i Vejby, ligger København indenfor kort køreafstand. Her får du rabat hos Canal Tours. Ligesom du får rabat på entrebilletten til Vikingeskibsmuseet i Roskilde. I Nykøbing får du rabat på entrebilletten til Middelaldercentret i Nykøbing. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat hos her.

    Sommerhusudlejning i Vejby med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning Vejby styres fra lokalkontoret i Gilleleje. Det er også her, hvor du får udleveret nøglen til sommerhuset. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Vejby og resten af Danmark.

    Når du leder efter sommerhus til leje i Vejby, står DanCenter for udlejningen af et mindre antal sommerhuse i Vejby. Du finder noget for enhver smag, uanset om du er på jagt efter et stort sommerhus med plads til hele familien, kort afstand til stranden eller et sommerhus med spabad og sauna.

    Lej sommerhus til din ferie med DanCenter, og få mulighed for at tage kæledyret med på ferie. I de fleste af vores sommerhuse er husdyr tilladt, og du kan have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret med i sommerhus her.

    Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, hvor du bliver opdateret om tilbud og konkurrencer. Ligesom du får inspiration til sommerhusområder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Vejby

    Vejby ligger ved flere af Nordsjællands mest populære sommerhusdestinationer. Hvis du vil leje sommerhus ved en større ferieby, kan du leje sommerhus i Tisvildeleje, Liseleje, Rågeleje eller et sommerhus i Gilleleje nær Gilleleje strand.

    I Nordsjælland kan du også leje sommerhus i Hornbæk, der ligger tættere på Helsingør. Vil du lidt længere væk, kan du leje sommerhus i Kulhuse, der ligger mellem Isefjord og Roskilde Fjord.

    Hvis du skal have hele familien med i sommerhus, kan du med fordel leje et stort sommerhus, hvor der er plads til både familie og venner. Vil du kræse lidt for din familie og venner kan du leje et luksussommerhus.

    Nogle gange er en uges ferie bare ikke nok. Hos DanCenter kan du sagtens langtidsleje sommerhus, hvis du går med planer om at skal renovere din bolig eller måske står mellem to boliger.

    Book feriebolig med Danland Feriecenter

    Find et godt alternativ til sommerhus Vejby. Danland Feriecenter Gilleleje byder både på indendørs og udendørs pool, hvor hele familien kan få flere timer til at gå. I nærheden af feriecentret findes Tinkerup Strand, der er oplagt til gåture og når der skal bygges sandslotte eller bades.

    Danland Feriecenter har ikke to ens feriecentre - både udvalget af fællesfaciliteter og ferieboligerne er forskellige. Nogle feriecentre har separate ferieboliger fordelt på feriecentrets område, mens andre har ferielejligheder.

    Deter et godt alternativ til sommerhus Vejby.

    Spørgsmål og svar omkring Vejby Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i og omkring vejby?

    DanCenter har et mindre antal sommerhuse til udlejning i Vejby. Her er noget for enhver smag, men finder du ikke lige det, som du søger. Kan du også søge efter sommerhuse i de nærliggende områder i Tisvildeleje og Rågeleje.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær vejby?

    Når du holder ferie i sommerhus i Vejby, har du hele Nordsjælland inden for rækkevidde. Tilbring dagen på stranden, hvis vejret tillader det, gå ture i den skønne natur eller tage på udflugter til områdets kendte slotte som Fredensborg eller Frederiksborg Slot. Du kan også tilbringe dagen i Helsingør.

    København ligger også inden for køreafstand. Her kan du bruge dagen på at besøge byens mange kendte attraktioner som Rundetårn, Operaen, Amalienborg, Nyhavn og charmerende Christianshavn.

    Kan jeg leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Du kan sagtens forkæle hele familien og vennerne med en weekend eller miniferie i sommerhus. Hos DanCenter skal et sommerhus ikke nødvendigvis lejes i en hel uge. Du kan leje sommerhus i en weekend, miniferie, en uge eller eventuelt flere uger.

    Der er et dog et minimum på 2 nætter, mens der i højsæsonen kan være et minimum på 5 nætter.