Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hornbæk

Sommerhus: Hornbæk, Nordsjælland og østsjælland, Sjælland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 24 svar3.0 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt2,7
Værdi for pengene2,0
Ferieboligens indretning og udstyr3,1
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn3,1
Familie/Venner med børn2,9
Parophold2,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Peter - Næstved  (Venneferie uden børn, marts 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God indretning og plads”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Tegner statuepark”
Peter - København  (Familieferie med børn, februar 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Vær opmærksom på, at der er en trappe ned til sommerhuset fra parkeringspladsen. Der burde stå i husbeskrivelsen, at det ikke er egnet for gangbesværede.”
Margit - Videbæk  (Venneferie uden børn, juni 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Besøge Kronborg slot, museet for skibsfart MS, Luisianna.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God plads og dejlig lyst.”
Trine - København  (Venneferie med børn, juni 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden.”
Sabine - Agerbæk  (Familieferie med børn, februar 2018)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Husk at købe brænde til brændeovnen når i ankommer, huset var super koldt da vi ankom (uge 7). / Vi besøgte Experimentarium i København og vores børn var helt vilde med det (3 drengene på 2,4 og 6 år) vi endte med at være der næsten 6 timer, virkeligt et besøg værd. / Vi besøgte også Danmarks tekniske museum i Helsingør det var også meget spændende. / I Helsingør bycenter findes et lille gratis legeland og gode butikker.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Meget personligt og hyggeligt sommerhus. God udsigt og tæt ved stranden. God mulighed for at komme ud at se noget i området. Kort køretur til København.”
Ulla - Langå  (Familieferie med børn, juli 2017)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Medbring badesandaler da stranden er stenet ca. 35 m ud i vandet.”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Pænt og rent sommerhus, hvor både opvaskemaskine og vaskemaskine og elradiatorer fungerede. Dejlig træ terrasse og gode ude møbler. Tæt på stranden med en genvej, så man ikke skal gå så langt på Strandvejen.”
Lene - Zürich  (Familieferie med børn, oktober 2015)
Hvad synes du om sommerhusets beliggenhed?
“Huset ligger i god afstand til stranden. I Dronningmølle er der kun en Netto-forretning og ellers skal man ind til Hornbæk. Restaurant er du også bedre tjent med at tage ind til Hornbæk. / / De to senge i "børneværelset er kun 70 cm bredde og er ikke egnet til ældre børn. Doppelsengen i soveværelset har haft bedre tider - den bliver stættet af en meget skævt stykke træ i midten. Der er meget lidt/dårligt lys i stuen.”

Ferieboligfaciliteter

6
3
75m²
nej
nej
Inkl.
200 m
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV: ARD, ZDF.
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1992
 
900 m til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
200 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • Husnr. 27428
  Huskategori: ★★★★
  Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  31272829303112
  323456789
  3310111213141516
  3417181920212223
  3524252627282930
  3631123456
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  RRedskabsrum
  SPSpisestue
  TETerrasse
  VVærelse
  1 Opholdsstue: 40 m², brændeovn, stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 2 senge, 1 dobbeltopredning, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 800 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Sommerhus med stor, delvist overdækket terrasse ca. 200 meter fra børnevenlig sandbadestrand. Huset er indrettet i lys og smagfuld stil med alle moderne bekvemmeligheder og inviterer til hygge og afslapning både inde og ude. Husets terrasse omgiver husets tre sider og sikrer sol og læ hele dagen, inden solnedgangen kan nydes ved grillen.

  Om området

  Om Hornbæk

  Sommerhusferie i Hornbæk

  Hornbæk er den perfekte destination for en sommerhusferie – her kan I kombinere afslapning, aktiviteter og leg – uanset om det er familien eller vennerne der skal af sted på ferie.

  I Hornbæk finder i KURBADET by Ilse Jacobsen. Her kan I nyde ren afslapning og wellness - en dag i KURBADET er balsam for både krop og sjæl. Efterfølgende kan I tage en gåtur gennem den frodige natur og ud til den smukke kyst. Hornbæk Strand er en af Nordkystens største og mest besøgte strande og det er der god grund til. Hornbæk Strand er en bred strand med finkornet sand og god vandkvalitet. Nyd solens stråler på stranden og hent frokosten fra Hornbæk Fiskehus, når sommerhusferien går til Hornbæk. Udover at nyde den skønne natur, kan I besøge Hornbæk Golfklub. Golfklubben ligger i et naturskønt område med en 18 hullers par 72 og en 9 hullers par 3 bane.

  Storbytur til København lige om hjørnet

  Går sommerhusferien til Hornbæk er der ikke langt til storbyen København. I Danmarks hovedstad findes der et væld af kulturtilbud, oplevelser, seværdigheder og gode shoppingsmuligheder. En afslappende sommerhusferie i Hornbæk kombineret med en storbytur til København, er den perfekte kombination.

  Oplevelser i og omkring Hornbæk – det skal man se

  Holder du sommerhusferien i Hornbæk, findes nogle af Danmarks sjoveste attraktioner på Sjælland, inden for kort afstand. Under 1 times køretur fra Hornbæk finder i blandt andet 3 forskellige oplevelser.

  • Tivoli – Danmarks smukkeste forlystelsespark. En magisk have fyldt med forlystelser, restauranter, teaterforestillinger og koncerter. Her kan I få sus i maven, vind i håret og candyfloss i maven.

  • Experimentarium – Få rørt hjernemusklerne og leg jer til viden i Danmarks science center. Experimentariumet er perfekt til en aktiv dag sammen med familien.

  • Louisiana – Et museum for moderne kunst. Louisiana har en smuk placering på Nordsjællands kyst og byder på et væld af oplevelser. Museet har løbende skiftende udstillinger.

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Hornbæk

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. Der er kun få sommerhuse til udlejning i Hornbæk - så skynd jer at book jeres favorit sommerhus, inden det er væk.

  Sommerhusområder tæt ved Hornbæk

  Tæt på Hornbæk ligger andre populære sommerhusområder som Gilleleje og Vejby Strand . Se udvalget af sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I smukke sommerhusområder langs kysterne, skønne badestrande og ikke mindst Danmarks hovedstad: København.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Gilleleje nær Hornbæk

  På et feriecenter finder I ofte aktiviteter, som I ikke får i et sommerhus. Feriecentret i Gilleleje byder blandt andet på både indendørs og udendørs swimmingpool. Indendørs finder I aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Aktiviteterne udendørs byder på boldbaner, petanque, legeplads og hoppepude.

  Lige uden for feriecentret findes de skønneste sandstrande direkte ud til Kattegat. Gilleleje er især kendt for at være en fiskerby og derfor har feriecentret også etableret en renseplads til lystfiskere. Læs om Gilleleje Feriecenter .

  Om Nordsjælland og østsjælland

  Sommerhus i Nordsjælland og Østsjælland

  Nord- og Østsjælland er en oplagt destination til din næste ferie i sommerhus. Her finder du store sommerhusområder nær kysterne, smukke landskaber, gode badestrande og ikke mindst Danmarks hovedstad, København. Helt perfekt til en sommerhusferie for hele familien. DanCenter sommerhusudlejning har over 200 sommerhuse i Nord- og Østsjælland.

  Storbytur til København

  Holder du ferie i Nord- og Østsjælland, kommer du ikke uden om København. Her finder du en overflod af seværdigheder og oplevelser året rundt. Det er alt fra forlystelsesparker til kirker og fra museer til koncerter med verdenskendte kunstnere. Lige meget hvilken del af regionen du holder din ferie i, kan du hurtigt og nemt komme ind til København med offentlig transport. Du kan derfor kombinere din afslappende ferie i et sommerhus med storbyferie, hvor du nyder godt af de mange tilbud, som København tilbyder.

  Smuk natur og store oplevelser

  Landskabet i Nord- og Østsjælland er meget varierende. I det grønne og frodige Nordsjælland veksler kuperede åbne landskaber med vældige skove og store søer. Her finder du den smukke Arresø, som er Danmarks største. Mod vest afgrænses regionen af Isefjord og Roskilde Fjord med blide fjordlandskaber og lave enge. Langs Nordsjællands kyst oplever du nogle af Sjællands smukkeste kyststrækninger og bedste badestrande, blandt andet i Hornbæk og Gilleleje. Langs Øresundskysten er der flotte udsigter over sundet til Sverige. Vandet i Øresund er mere roligt end i Kattegat ud for Nordsjælland, og derfor finder du børnevenlige badestrande her. Eksempelvis ved Køge Bugt og Faxe Bugt på Østsjælland.

  På Østsjælland ligger også Stevns Klint, som er en 12 km lang klint, der er op til 41 meter høj. Klinten er dannet for over 65 millioner år siden. For de historieinteresserede byder Nord- og Østsjælland også på de mange kongeslotte, som er blevet opført gennem tiderne af danske konger. Besøg blandt andet Amalienborg i København, Frederiksborg Slot i Hillerød, Fredensborg Slot i Fredensborg og Kronborg Slot i Helsingør, hvor Shakespeares skuespil Hamlet har fundet sted.

  Populære attraktioner – det skal du opleve

  Når du tager på sommerhusferie på Nord-og Østsjælland er der et væld af attraktioner for hele familien. Herunder finder du nogle af de mest populære attraktioner i området.

  • BonBon-Land
  • Møns Klint
  • Tivoli
  • Eksperimentarium
  • Louisiana
  • Kronborg Slot
  • Vikingeskibsmuseet i Roskilde
  Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner.

  Sommerhusudlejning i Nord- og Østsjælland

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende i Nord- og Østsjælland. Uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter.

  Sommerhusområder i Nord- og Østsjælland

  Vælg blandt populære områder som Vejby Strand , Tisvildeleje eller Hornbæk . Du kan også leje et sommerhus i det populære sommerhusområde

  Gilleleje

  Hold ferie med Danland Feriecenter

  Du kan også besøge Danlands feriecenter i Gilleleje, Nordsjælland. I Kysthusene i Gilleleje bor I direkte ud til Kattegat og sandstranden. Her finder I både indendørs og udendørs swimmingpool med børnebassin. Aktiviteter er der nok af og I kan blandt andet bruge ferien på at spille bordtennis, petanque, pool eller børnene kan få nye legekammerater på feriecentrets legeplads og hoppepude.

  Du er her: Hornbæk, Nordsjælland og østsjælland, Sommerhus 27428, 6 personer