Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus ved Fjellerup Strand hos DanCenter

 
Søg område: Fjellerup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 110 ferieboliger.

Lej sommerhus ved Fjellerup Strand hos DanCenter

Bestil et sommerhus ved Fjellerup Strand til din næste ferie

Ved Fjellerup Strand finder du fin sandstrand og lav vanddybde. Det gør stranden ideel, hvis du har småbørn med på ferie.

Tæt ved Fjellerup Strand kan du besøge nogle af Danmarks bedste attraktioner. Blot 15 min kørsel derfra ligger Djurs Sommerland og i Aarhus kan du bl.a. besøge ARoS og Den Gamle By.

Start din søgning efter sommerhus ved Fjellerup Strand nedenfor:

Læs mere om Fjellerup Strand
Rating af huse for Fjellerup Strand: 4.1 af 5.0 fra 1883 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Moesgård Museum
 • 110 sommerhuse for Fjellerup Strand - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 65847Fjellerup Strand6 personer,  65 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 4321Fjellerup Strand6 personer,  120 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 8267Fjellerup Strand6 personer,  93 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 76284Fjellerup Strand10 personer,  172 m²600 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 48426Fjellerup Strand10 personer,  120 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 8336Fjellerup Strand6 personer,  96 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 9952Fjellerup Strand6 personer,  77 m²250 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 9886Fjellerup Strand5 personer,  95 m²800 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 99922Fjellerup Strand5 personer,  71 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 78681Fjellerup Strand10 personer,  180 m²400 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 52762Fjellerup Strand5 personer,  62 m²318 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 40315Fjellerup Strand6 personer,  83 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 6869Fjellerup Strand8 personer,  83 m²400 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 66975Fjellerup Strand10 personer,  150 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 6897Fjellerup Strand8 personer,  82 m²450 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 39309Fjellerup Strand6 personer,  120 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 7484Fjellerup Strand16 personer,  180 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 36412Fjellerup Strand8 personer,  113 m²100 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 7949Fjellerup Strand8 personer,  104 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 6725Fjellerup Strand16 personer,  185 m²250 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 8567Fjellerup Strand6 personer,  113 m²150 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 69564Fjellerup Strand10 personer,  130 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 3912Fjellerup Strand16 personer,  184 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 9449Fjellerup Strand6 personer,  81 m²300 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 65965Fjellerup Strand6 personer,  63 m²200 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 44612Fjellerup Strand10 personer,  166 m²50 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 7480Fjellerup Strand16 personer,  188 m²900 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 52256Fjellerup Strand14 personer,  130 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 74954Fjellerup Strand14 personer,  145 m²500 m til kyst.Sommerhus i Fjellerup StrandHus nr: 50245Fjellerup Strand10 personer,  198 m²100 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Der er masser af ferieoplevelser i Fjellerup Strand

  Fjellerup Strand på Norddjursland er rig på natur og smukke landskaber. Her kan du nyde de store skovområder, ådale, åbne landskaber og naturligvis den enestående og varierende kyststrækning. Området giver supergode muligheder for at dyrke sport som cykling, løb og utallige vandreoplevelser. Fjellerup Strand er en af de mest populære destinationer til sommerferier, og de fleste danskere vælger at leje et sommerhus i Fjellerup Strand, for at opleve byens attraktioner. Her finder du brede sandstrande ud til Kattegat med store klitter og høje kridtklinter, hvor du kan finde fossiler. Randers Fjord kan krydses flere steder med små hyggelige færger, blandt andet ved Mellerup-Voer og Udbyhøj.

  Når du bor til leje i et sommerhus i Fjellerup Strand, er du ikke kun tæt på stranden, men du er også tæt på naturen, og de kulturelle attraktioner der venter på dig i de omkringliggende byer. Byen Fjellerup Strand er kendetegnet ved sine mange sommerhuse og ferieboliger, som danskere fra hele landet lejer for at nyde den flotte strand. Fjellerup Strand byder på oplevelser for både dem der vil slappe af på stranden, og for dem der vil udforske naturen i de flotte skove og naturområder omkring Fjellerup Strand. I de omkringliggende byer vil du finde gode madoplevelser, museer og attraktioner.

  Hvad skal du se, når du lejer et sommerhus i Fjellerup Strand

  Hvis du er villig til at køre lidt for at se lokalområdet, når du er på ferie i et sommerhus i Fjellerup Strand, kan du besøge den gamle købstad Grenaa, der ligger øst for sommerhusområdet i Fjellerup Strand. Her kan du opleve Grenaas netværk af hyggelige gågader, og her finder du også Kattegatcentret, som er et af Danmarks største akvarier med blandt andet hajer. Fra Grenaa er der færgeoverfart til Anholt. Hvis du kører mod syd fra dit sommerhus i Fjellerup Strand, kommer du til Ebeltoft. I Ebeltoft er der mulighed for slentreture eller shopping i de smukke brostensbelagte stræder. Her finder du også flere glaspusterier, samt Glasmuseet. Du kan også opleve stemningen, kanonerne og tjærelugten på den gamle Fregatten Jylland, der er bygget om til et museum.

  Vest fra sommerhusområdet i Fjellerup Strand finder du Randers, der ligger i bunden af Randers Fjord. Her kan du finde kunst og kulturelle oplevelser, blandt andet på Randers Kunstmuseum. Randers' helt store attraktion er Randers Regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov og en oplevelse for hele familien. Du kan også besøge Graceland Randers, som er en tro kopi af Elvis’ Graceland i USA. Ellers kan du opleve de store nyetablerede naturområder med et fantastisk fugleliv i Gudenådalen, umiddelbart uden for Randers.

  Omkring 70 km syd fra Fjellerup Strand ligger Jyllands hovedstad Aarhus, som byder på supergode shoppingmuligheder samt mange museer.

  Hvad kan man forvente når man lejer et sommerhus i Fjellerup Strand

  Fjellerup Strand er en lille ferieby på Norddjursland. Byen er kendetegnet ved sine mange sommerhuse, der ligger ud til vandet i Fjellerup Strand. På grund af de mange sommerhuse i Fjellerup Strand, har byen flest indbyggere i sommermånederne, hvor der kommer badeglade danskere fra alle hjørner af landet, for at bo i sommerhus i Fjellerup Strand og nyde de gode bademuligheder. Der er meget fint sand på stranden, samt lave klitter, hvilket gør stranden særdeles børnevenlig, og en sommerhusferie i Fjellerup Strand er derfor en oplagt feriemulighed for enhver børnefamilie der gerne vil holde en badeferie. Derfor skal du forvente at de fleste andre mennesker du ser i Fjellerup Strand, er ferieturister som dig.

  Fordelen ved at leje et sommerhus i Fjellerup Strand, er at du kan bo meget tæt på vandet, og komme til og fra stranden på nogle få minutter. Hvis du vil være sikker på at det bliver en badeferie, uanset vejrforholdene, så kan du med fordel leje et sommerhus med pool i Fjellerup Strand hos DanCenter. Du skal være hurtigt ude, hvis du vil booke et af vores luksuriøse sommerhuse med pool i Fjellerup Strand, da disse hurtigt bliver udsolgt.

  Naturoplevelser i nærheden af dit sommerhus i Fjellerup Strand

  I nærheden af Fjellerup Strand finder du både flot natur og gode strande. Med et sommerhus i Fjellerup Strand vil du altid være tæt på vandet, men du vil også kunne se den flotte lokale natur i Norddjurs. Hvis du lejer et sommerhus i Fjellerup Strand om sommeren, vil det være oplagt at gøre det til en badeferie. Hvis du derimod lejer et sommerhus i Fjellerup uden for sommeren, eller hvis vejrforholdene ikke gør det muligt at tage på stranden, er der en masse naturoplevelser i nærområdet. Når du bor i et sommerhus i Fjellerup, er du meget tæt på skoven, hvor du kan vælge at vandre eller nyde den flotte østjyske natur.

  Hvis du vil være sikker på at du kan bade på din ferie i et sommerhus i Fjellerup Strand, kan du vælge at booke et af DanCenters sommerhuse med indendørs pool i Fjellerup Strand, så du ikke bliver forhindret i at bade på grund af vejrforholdene.

  Hvis du bliver træt af sand i skoene, så kan du besøge en af Danmarks få nationalparker der ligger i nærheden. Omkring 45 km syd for Fjellerup Strand, finder du Nationalpark Mols Bjerge, hvor du kan opleve nogle af Danmarks mest unikke landskaber, samt vandre på de forskellige vandrestier i nationalparken.

  Book et sommerhus i Fjellerup Strand hos DanCenter

  DanCenter har en række forskellige sommerhuse til leje i Fjellerup Strand. Uanset om du tilbringer din sommerferie i et sommerhus i Fjellerup Strand for at bade på den berømte strand, eller om du vil besøge de omkringliggende attraktioner, så kan DanCenter hjælpe dig godt på vej med dit sommerhus i Fjellerup Strand. Hos DanCenter Sommerhusudlejning Fjellerup Strand, har vi både klassiske sommerhuse og luksuriøse sommerhuse i Fjellerup Strand. Vi har mange sommerhuse til leje i Fjellerup Strand, så uanset om du er med din familie eller dine venner, så har DanCenter det helt rigtige sommerhus i Fjellerup Strand til Jer.