Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Hold ferie nær ARoS - Danmarks bedste kunstmuseum


I efteråret 2017 spurgte DanCenter over 5.800 danske og tyske feriegæster, hvilket af landets attraktioner, de foretrak at besøge.


ARoS blev kåret som det bedste kunstmuseum i Danmark.


Her er et udpluk af de mange kommentarer, vi modtog fra vores feriegæster i forbindelse med kåringen:


- "AROS er spændende både ind, ude/oppe. Udstillingerne er meget varierende og at gå turen rundt i Regnbuen er en helt speciel oplevelse."


- "Var på Aros sidste sommer og nød hele dagen i disse fantastiske omgivelser. Kunne fordybe sig - og "fik" en masse med hjem/ rent mentalt."


Læs mere om kåringen og se de andre attraktioner, der blev kåret i den store afstemning om Danmarks bedste attraktion.

Overnatning nær ARoS kunstmuseum

Aros ligger centralt i Aarhus tæt ved rådhuset og musikhuset. Se ARoS i Google Maps her.


DanCenter sommerhusudlejning har et stort udvalg af sommerhuse nær ARoS kunstmuseum.


Derudover har DanCenters søstervirksomhed, Danland, to feriecentre nær Aarhus, hvor du kan finde overnatningsmuligheder. Læs mere om Danland Norddjursland og Danland Ebeltoft.

Få 20 % rabat på entrébilletten til ARoS, når du lejer sommerhus via DanCenter

Når du lejer et sommerhus nær ARoS gennem DanCenter får du adgang til vores mobile rabathæfte, som giver dig rabat til nogle af de bedste attraktioner i Danmark. Ved ARoS kunstmuseum får du 20% rabat på entré for 2 voksne. Børn under 18 år har gratis entré.


Du får desuden rabat på mange andre attraktioner i Danmark. Klik her for at se alle de attraktioner, du kan få rabat til.

Udstillingen fra James Rosenquist er en af de mest interessante nyheder på ARoS i 2018.

Nye oplevelser på ARoS kunstmuseum i 2018

ARoS åbner hvert år 8-10 nye udstillinger. I 2018 kan du på ARoS opleve noget så forskelligt som amerikansk popkunst, egyptisk samtidskunst, en dansk symbolist og en ny udstillingsrække der hedder Intermezzo.


I 2018 vil ARoS bl.a. løfte sløret for en udstilling fra kunstneren James Rosenquist. Han er kendt for sine betagende billboard-malerier fra 1950'erne og 1960'erne. Det særlige ved denne udstilling er værkernes størrelse. Mange er 3-5 meter høje og 10 meter lange - et enkelt maleri er hele 27 meter langt.


Du finder disse nyheder og mange andre oplevelser på ARoS i 2018:


De trofaste publikumsmagneter på ARoS

Ud over årlige nyheder, er ARoS hjem for mange, unikke udstillinger og kunstværker, som trækker titusinder af besøgende til år efter år.

Ét af ARoS' faste og mest kendte værker er “Your rainbow panorama”, af den dansk/islandske kunstner Olafur Eliasson. Du kan set det på billedet øverst på denne side. Når du går rundt i installationen - der befinder sig på taget af ARoS - har du en fantastisk panoramaudsigt over hele Aarhus, og som du bevæger dig rundt, skifter udsigten hele tiden farve.


Ét andet af ARoS vartegn er installationen “Boy” af den australske kunstner Ron Mueck. Det er en 4,5 meter høj skulptur af en dreng. Skulpturen er lavet så livagtig, at alle spærrer øjnene op, første gang de ser den.


 

Find dit sommerhus nær ARoS her: