Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Læsø/Østerby

Sommerhus: Læsø/Østerby, Læsø, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 8 svar5.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
4
92m²
ja
nej
Inkl.
200 m
 
Havudsigt (kyst eller sø)
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2022
 
2,0 km til restaurant
 
2,0 km til indkøb
 
200 m til kyst
 
Stik til elbil: Type 2 - IEC 62196-2
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 29/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 48864
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 200 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
4030123456
4178910111213
4214151617181920
4321222324252627
4428293031123
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
KKøkken
OOpholdsstue
TTeknikrum
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: Chromecast, tv
2 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 4 køjer
2 Anneks: 1 dobbeltseng og 1 køje, 1 dobbeltopredning, køleskab, kaffemaskine, wc, håndvask
Køkken: El-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, induktionskomfur, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser
Bad/wc: Wc, håndvask
1 Udeareal: Terrasse, Overdækket Terrasse
Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 6697 m², panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Når man har passeret den træbevoksede del af den store grund og når frem til dette kvalitetssommerhus åbenbarer sig en havudsigt, der er en af Læsøs absolut bedste.

180 graders panoramaudsigt ud over havet og det unikke naturområde Bouet, der med sit rige fugle- og dyreliv er omfattet af EU’s habitats beskyttelse.

Bouets flora, himmel og hav i evig bevægelse og lysets vekslen afspejler døgnets gang og årstidernes skiften på en betagende måde.

Den storslåede udsigt fra dette hus er, på alle tider af året, en af de store oplevelser på Læsø.

Sommerhuset og annekset er integreret med et skønt stort og solrigt træterrassemiljø. Det er blot en håndfuld af skønne detaljer, der forherliger ferieoplevelsen i dette moderne sommerhus.

Huset præsenterer sig på enkel og stilren vis med sort træfacade, der brydes af store vinduespartier, hvor det fascinerende nordjyske lys strømmer ind, og på de varme dage kan I lukke op til den skønne træterrasse. De højloftede rum har en lys atmosfære og indretningen byder på alt, hvad feriegæster skal bruge for at have det godt og komfortabelt. Der er i alt fire soveværelser fordelt på huset og annekset.

Husets centrale midtpunkt er i det store, veludstyrede køkken/alrum og stue. Her er plads til at alle kan mødes og hygge med madlavning, måltider, spil, en god film eller hvad humøret nu lige dikterer. Der er kombineret vaskemaskine og tørretumbler. Der er havudsigt mod øst, syd og vest fra stuen, og der er havudsigt mod syd og vest fra køkkenet. Der er Luft/luft varmepumpe, og gulvvarme på badeværelset.

Der er et Anneks som er udstyret med et tekøkken, gæstetoilet, 2 store værelser, hvor begge værelser har udsigt til den storslået natur. I det ene værelse er der en dobbeltseng, 1 køje, TV, Chromecast, og havudsigt med øst. I det andet værelse er der en sovesofa med mulighed for dobbeltopredning, TV, Chromecast, og havudsigt mod øst og syd. Der er elpaneler, og gulvvarme på toilettet.

Sommerhusets helt store attraktion er uden tvivl den store træterrasse, der giver jer et skønt udendørs opholdsrum med fremragende udsigt over havet. Udsigten bliver ekstra god af, at huset ligger højt i landskabet, hvor I kan nyde de smukke omgivelser. Flere mindre sektioner på terrassen giver jer gode muligheder for at finde den optimale plads i forhold til vind og vejr, og den største genistreg er måske den overdækkede del.

Fra huset er der ikke langt til hyggelig Østerby havn med marina, restauranter, fiskehandel og gode indkøbsmuligheder.

Der er stik til elbil, type 2, som er placeret på nordgavl.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Læsø/Østerby, Læsø, Sommerhus 48864, 6 personer, Havudsigt