Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Hovborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Hovborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Hovborg
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 12 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Hovborg - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Hovborg: 3.9 af 5.0 fra 148 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • LEGOLAND
 • Djurs Sommerland
 • Givskud Zoo
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Gi' den gas palads
 • AQUA Akvarium
 • Jyllands Park Zoo
 • Fregatten Jylland
 • Fiskeri- og Søfartsmuseum
 • Fun og Action
 • Labyrinthia
 • 12 sommerhuse for Hovborg - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i HovborgHus nr: 37905Hovborg6 personer,  104 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Sommerhus i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Hele huset er møbleret i skandinavisk stil med lys stue indrettet med komfortable møbler og brændeovn. I køkkenet er der naturligvis alle ...Sommerhus i HovborgHus nr: 33624Hovborg6 personer,  89 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Hold ferien i et dejligt sommerhus beliggende i skøn natur ved Hovborg og tæt på udflugtsmuligheder som Legoland og Givskud ZOO. Sommerhuset er godt indrettet med et stort køkken/alrum med god plads til ...Sommerhus i HovborgHus nr: 55802Hovborg8 personer,  61 m²Kæledyr er tilladt.17 km til kyst.I Hovborgs naturskønne og familievenlige område ligger dette sommerhus, som henvender sig til familier med både store såvel som små børn. Huset er indrettet med en rummelig havestue, stue og åbent køkken. ...Sommerhus i HovborgHus nr: 36374Hovborg8 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Sommerhus i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Huset er ideelt til en børnefamilie. Her er masser af aktivitetsmuligheder med en stor indhegnet grund med sandkasse, gynger, fodboldmål ...Sommerhus i HovborgHus nr: 40368Hovborg4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.50 km til kyst.Sommerhus i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Huset er godt indrettet med to værelser, badeværelse og et centralt køkken/alrum, hvorfra der er direkte adgang til en stor, lukket træterrasse.Sommerhus i HovborgHus nr: 37906Hovborg6 personer,  58 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Huset er funktionelt indrettet med køkken/alrum med parabol og tv. Huset er et ideelt udgangspunkt for de mange udflugtsmuligheder ...Sommerhus i HovborgHus nr: 37948Hovborg5 personer,  58 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Bjælkesommerhus beliggende i det naturskønne område Hovborg, der er velegnet til familier med børn, da der næsten ikke findes trafik. Der findes en naturlegeplads ca. 2 minutters gang fra huset. Sommerhuset ...Sommerhus i HovborgHus nr: 37211Hovborg6 personer,  90 m²Kæledyr er ikke tilladt.17 km til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Huset er lyst og smagfuldt indrettet med komfortable møbler og gode senge. Den velindrettede opholdsstue er udstyret med brændeovn, ...Sommerhus i HovborgHus nr: 39502Hovborg4 personer,  50 m²Kæledyr er tilladt.17 km til kyst.Sommerhus beliggende i det naturskønne og familievenlige område ved Hovborg. Funktionelt indrettet med et veludstyret køkken med bl.a. en 80 l. fryser, 2 soverum og lys stue, hvor I har lysindfald fra ...

  Se alle huse i området.