Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hasmark

Sommerhus: Hasmark, Nordfyn, Fyn, Langeland og Ærø, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 13 svar4.8 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,9
Ferieboligens indretning og udstyr4,7
Mest populært hos
Familie/Venner med børn5,0
Familie/Venner uden børn4,6
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Birgitte - Odense  (Venneferie med børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Det er nyt, velholdt, rent og lækkert. Vi har tidligere lejet ældre sommerhuse ved Dancenter og det gør vi aldrig mere, de både lugter, har dårligt indeklima og småkravl.”
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Nej. Slap af og nyd stedet i stedet for at drøne rundt.”
Kirsten - Hillerød  (Familieferie med større børn, august 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Enkel, lys og åben indretning, masser af plads og tæt på vandet.”
Natasja - Bussum  (Familieferie med børn, maj 2018)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“We enjoyed our holidays in this cottage. Everything was very clean, nicely furnished. The beach was only a 2-minute walk. The garden was great.”
Torben - Herning  (Familieferie med større børn, december 2017)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Super sommerhus, der mangler intet.”

Ferieboligfaciliteter

6
3
100m²
nej
nej
Inkl.
150 m
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2017
 
6 km til restaurant
 
6 km til indkøb
 
150 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Egeskov Slot
 • Odense Zoo
 • Danmarks Jernbanemuseum
 • Den Fynske Landsby
 • H.C Andersens Hus
 • Marstal Søfartsmuseum
 • Naturama
 • Valdemars Slot
 • Fjord og Bælt
 • Gorilla Park
 • Brandts
 • Husnr. 43789
  Huskategori: ★★★★★
  Kyst/Sø 150 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OTOverdækket terrasse
  OOpholdsstue
  SPSpisestue
  VVærelse
  1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, overd. terrasse, luft/vand varmepumpe, havegrill, naturgrund 689 m², hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Ved Hasmark Strand finder I dette sommerhus ca. 150 m fra havet. Der er stort, kombineret opholdsstue/spisekøkken/alrum, som danner centrum i huset. Huset er bygget med store panoramavinduer ud til haven, og opholdsrummet har loft til kip. Fra opholdsrummet er der direkte udgang til husets terrasse. Huset er udstyret med bl.a. tv, dvd-afspiller samt brændeovn. DVD afspilleren er integreret i Tv på børneværelset. Der er gulvvarme i hele huset fra en energivenlig luft/vand varmepumpe. Tre soveværelser med direkte udgang til haven. Lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Huset ligger på en 689 m² stor strandgrund. Ca. 300 m fra huset ligger en stor campingplads med indkøbs- og spisemuligheder i sommersæsonen, og der er desuden masser af aktivitetsmuligheder for børnene. Bl.a. et badeland. Udlejes ikke til ungdoms- og håndværkergrupper.

  Om området

  Om Hasmark

  Ferie i Hasmark i sommerhus - hvad skal du se?

  Når du holder ferie i sommerhus i Hasmark, har du en af Fyns bedste badestrande inden for rækkevidde til glæde for både børn og voksne. Det lave og rolige vand gør stranden yderst børnevenlig. Samtidig befinder du dig i kort køreafstand til Odense og købstæderne Bogense, Danmarks hyggeligste købstad, og Otterup.

  Lej sommerhus i Hasmark, og udforsk området, hvor du blandt andet kan opleve:
  • Enebærodde Fyr - der ligger på spidsen af Enebærodde, der også kaldes Gabet. Ligesom Fyret går under navnet Fyret ved Gabet. Der er gode fiskemuligheder i området, så pak endelig også fiskestangen.
  • Badestrand ved Hasmark - det lave og rolige vand gør den børnevenlige Hasmark Strand til en af Fyns bedste badestrande.
  • Enebærodde og Odense Fjord - Enebærodde deler Odense Fjord og Kattegat. Her kan du gå tur langs stranden og med vand på begge sider. På spidsen af Enebærodde ligger Enebærodde Fyr
  • Den øde ø Æbelø - lige nord for Fyn ligger den øde ø Æbelø. Hold øje med tidevandstabellerne, når det er lavvande kan du gå til Æbelø. Her kan du gå rundt langs stierne og besøge Fyret, hovedgården Æbeløgård og resterne af de huse, der stammer fra den tid, hvor der stadig boede mennesker på øen, mens du venter på, at det igen bliver lavvande. Husk at følge rådene, når du tager på tur til Æbelø.
  • De hyggelige fynske købstæder - Fyn byder på flere hyggelige og charmerende købstæder med snoede, brostensbelagte gader. Du finder købstæderne på Nordfyn og Sydfyn. På Nordfyn kan du sætte kursen mod Bogense og Otterup.
  • Fyns Hoved - er toppen af Hindsholm og Fyn. Her får du vand på begge sider - Fyns version af Grenen.
  • Fjord&Bælt i Kerteminde - her kan du komme tæt på det dyreliv, som lever i Bæltet.
  • Kerteminde - en times kørsel fra Hasmark ligger Kerteminde ved vandet på Østfyn. Her finder du attraktionen Fjord&Bælt, hvor du kan komme tæt på dyrene, kunstmuseet Johannes Larsen Museum og andre seværdigheder. Du kan sagtens få en dag til at gå med at slentre rundt i den hyggelige havneby.
  • Vandreruter på Nordfyn - Nordfyn byder på mange skønne områder med smuk natur. Snør vandreskoene og gå ture ved Enebærodde, Odense Fjord, Gyldensteen Strand, Langesø og Flyvesandet.
  • Cykelruter på Nordfyn - Kløverstierne varierer i længde og starter blandt andet i købstæderne Bogense og Otterup. Du kan sagtens gå eller løbe langs stierne, hvis du ikke har cyklen med på ferie i sommerhus i Hasmark. I skovområdet ved Langesø finder du MTB-spor.

  Oplevelser for hele familien på Fyn

  Fra et sommerhus i Hasmark kommer du nemt til Odense og byens mange attraktioner. Der er omkring 25 kilometer fra Hasmark til Odense. I Odense kan du gå i H.C. Andersens fodspor, besøge digterens barndomshjem og gå ture i Eventyrparken. Senere kan du sætte kursen mod dyrene i Odense Zoo.

  På Midtfyn finder du det storslåede Egeskov Slot, der er kåret til det mest seværdige slot i Danmark af DanCenters gæster. På Egeskov Slot kan du slentre rundt i haven, lege på legepladsen og gå på udstillinger.

  Sæt kursen mod Middelfart og den Gamle Lillebæltsbro, hvis du vil op i højderne. Her kan du tage på Bridgewalking på den Gamle Lillebæltsbro og betragte Lillebælt, Fyn og Jylland fra højderne.

  Snør vandreskoene eller lej en cykel og tag på opdagelse i den fynske natur. På Fyn finder du flere vandreruter og cykelruter, hvor du kommer tæt på den skønne natur. Prøv kræfter med den populære Øhavsstien på Sydfyn.

  Rabat på populære attraktioner med DanCenter

  Lej sommerhus i Hasmark med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks mest populære attraktioner. Du får blandt andet rabat på entrebilletten til LEGOLAND, LEGO House i Billund, Djurs Sommerland og Fårup Sommerland.

  På Fyn får du rabat på entrebilletten hos Fjord&Bælt i Kerteminde og Funky Monkey Park i Odense. Læs mere om hvilke attraktioner som du får rabat på med DanCenter her.

  Sommerhusudlejning Hasmark med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Hasmark udlejer mere end 20 sommerhuse i Hasmark. Udvider du din søgning efter sommerhus til leje på Nordfyn eller hele Fyn, får du et større udvalg af sommerhuse.

  Lokalkontoret i Rudkøbing på Langeland står for udlejning af sommerhuse på Fyn og de fynske øer. Det er også hos DanCenter Fyn/Langeland og Ærø i Rudkøbing på Langeland.

  Selvom DanCenter Sommerhusudlejning står for udlejning af et mindre antal sommerhuse i Hasmark, finder du sommerhus for enhver smag. Du kan leje sommerhus med havudsigt, sommerhus i bindingsværk og med stråtag eller sommerhus få meter fra kysten.

  Andre sommerhusområder i nærheden af Hasmark

  Fyn er en oplagt feriedestination, uanset om du kommer fra Sjælland eller Jylland, da det er nemt at komme til Fyn. Lej sommerhus på Nordfyn, derudover Hasmark også byder på flere kendte sommerhusområder som Kerteminde og Bogense.

  Sydfyn kan du leje sommerhus i Faaborg, Svendborg eller et af de andre sommerhusområder. Eller du kan sætte kursen mod det Sydfynske Øhav og de store øer Langeland og Ærø.

  Book feriebolig med Danland Feriecenter nær Hasmark

  Hos vores søstervirksomhed Danland Feriecenter kan du leje en anden type feriebolig end sommerhus i Hasmark. Danland Feriecenter udlejer ikke ferieboliger i Hasmark, men du finder det nærmeste feriecenter i Bogense, Faaborg eller Rudkøbing på Langeland.

  Der findes ikke to ens feriecentre hos Danland. Udvalget af fællesaktiviteter varierer, ligesom ferieboligerne også er forskellige. Nogle feriecentre har ferielejligheder, mens andre har ferieboliger, der minder om rækkehuse.

  Hos Danland Feriecenter Bogense kan du leje feriebolig i Bogense på Nordfyn nær strand og marina. Danland Feriecenter Faaborg byder på feriebolig lige ved stranden og på et stort udvalg af fællesaktiviteter. Danland Feriecenter Rudkøbing ligger på havnen i Rudkøbing.

  Om Nordfyn

  Lej sommerhus på Nordfyn

  Nordfyns enestående natur er perfekt for cykel- og vandreture. Gå eller tag cyklen langs de små snoede veje og oplev idylliske landsbyer, slotte og herregårde og spor tilbage fra vikingetiden. Det er perfekt at tage på vandre- eller cykelferie og have et sommerhus som base. DanCenter Sommerhusudlejning har et stort udvalg af sommerhuse på netop Nordfyn.

  På Nordøstfyn ligger halvøen Hindsholm med en række småøer og odder, bl.a. Romsø og Enebærodde. Landskabet er formet af istiderne i Danmark, og der er mange naturarealer med et spændende plante- og dyreliv. Det lave vand i Bælthavets bugter og vige er populære yngle- og rastepladser for mange fugle og ænder. På den nordligste spids af Hindsholm ligger det smukke naturområde Fyns Hoved med milevid udsigt over både land og vand.

  Holder du ferie på Nordfyn, er det oplagt at tage en tur til Danmarks tredje største by Odense, som ligger midt på Fyn. Her kan du opleve den verdenskendte forfatter H.C. Andersens barndomshjem, som ligger i Odenses gamle bydel. Du kan også besøge Den Fynske Landsby og opleve et fynsk landsbymiljø, som det så ud på H.C. Andersens tid. Det er bestemt også køreturen værd, at tage til Egeskov Slot på Sydfyn. Egeskov Slot er Fyns største attraktion.

  Du er her: Hasmark, Nordfyn, Sommerhus 43789, 6 personer, Pejs/brændeovn