Menu

DanCenter Sommerhusudlejning

Sommerhus med pool – badeferie uanset vejret


Hos DanCenter finder du mere end 450 sommerhuse med egen pool. Mange af dem har tilmed sauna og spabad, så du kan kombinere svømmeturen i poolen med en skøn omgang wellness i spabadet.

I et sommerhus med swimmingpool kan du tilmed nyde en dukkert året rundt uanset, hvordan vejret er. Det er din garanti for en badeferie, når familien eller vennerne skal i sommerhus.


I bunden af siden kan du se DanCenters sommerhuse med pool. Vælg ankomstdato for at se ledige sommerhuse i din ferieperiode.

Ferie med badeland på et Danland feriecenter


Er du vild med badeferie året rundt, så prøv et af Danlands feriecentre med badeland. Her kan børn og voksne boltre sig i det blå vand uanset vejret udenfor.

Book ferie med badeland her. Priser fra 2.110,- for 4 personer i vinterferien.


Store sommerhuse med pool finder du i hele Danmark


DanCenter har sommerhuse med pool rundt om i hele Danmark – også i allede populære ferieområder. I et sommerhus med pool er der desuden masser af plads og mange soveværelser, så hele den store familieeller alle vennerne kan komme med.

De store sommerhuse med pool byder desuden på masser af andre sjove aktiviteter såsom dart,billard eller bordfodbold. Vælger du et luksus-sommerhus eller et aktivitetshus er dette altid en del af ”pakken”.


Ferie med badeland og pool


Er du vild med badeferie året rundt, så prøv et af Danlands feriecentre med badeland. Her kan børn og voksne boltre sig i det blå vand uanset vejret udenfor.

Priser fra 2.110,- for 4 personer i vinterferien.


Ferie med swimmingpool – børnene elsker det!

"Øjnene lyste på børnene, da de så poolen. Poolen var det første, der blev prøvet fredag aften og det sidste børnene skulle søndag eftermiddag." skrev Karen til os efter en uges ophold i et sommerhus med pool. Børn er nemlig vilde med at have en hel swimmingpool for sig selv. Ja, faktisk er det ofte sådan, at de voksne også ender med at hoppe i poolen og lege. Derfor ender mange også med at bestille et sommerhus med pool til den næste ferie, de skal på. Så ved de, at hyggen er sikret - og at der er masser af underholdning for hele familien.

Pool-kontrol giver dig høj sikkerhed og bedre kvalitet

Det er blevet yderst populært at leje et sommerhus med egen swimmingpool, og den øgede efterspørgsel på sommerhuse med pool har gjort det nødvendigt at skærpe sikkerheden og kvaliteten af pool-sommerhusene. Sommerhuse med swimmingpools, der udlejes gennem DanCenter, får derfor tilbudt gratis pool-kontrol én gang ugentligt. Dette gælder, uanset om huset er udlejet eller ej. Som lejer behøver du derfor ikke bekymre dig om vandets kvalitet. Alle DanCenters pool- og spafolk er erfarne inden for faget, og er certificerede via et kursus, som er udarbejdet i samarbejde med Miljøcentret under Miljøstyrelsen. For huse med spabad sørger DanCenter desuden for en spa-kontrol efter hver udlejning.

Sommerhuse med indendørs pool

Her i de kolde måneder har vi samlet alle sommerhuse med indendørs pool – det er dem, du ser nedenfor. Ønsker du et sommerhus med udendørs eller tilhørende pool, så klik her

NB! Sommerhuse med pool bliver hurtigt ”udsolgt”

Navnlig i højsæsonen bliver pool-sommerhusene hurtigt udlejet, så hvis du vil være sikker på at få et sommerhus i helligdagene eller i skolernes sommerferie, er det en god ide at bestille din ferie i god tid.

PS: I mange af DanCenters pool-sommerhuse kan du have op til to husdyr med, så tag endelig hunden eller katten med – det er selvfølgelig ganske gratis.


Find det perfekte sommerhus med pool her: