Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Skaven Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Skaven Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Skaven Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 61 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Skaven Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Skaven Strand: 4.6 af 5.0 fra 276 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Jyllands Park Zoo
 • Fiskeri- og søfartsmuseet
 • Fun og Action
 • Fun Bike Tours
 • Ringkøbing Museum
 • Esbjerg Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skaven Strand

  Hus nr: 78379Skaven Strand6 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.700 m til kyst.Sommerhus på en stor åben grund ikke langt fra Ringkøbing Fjord. Moderne og praktisk indrettet med forældre- og børneafdeling samt alle ønskelige faciliteter, bl.a. opvaske- og vaskemaskine samt et meget lækkert spabad. Lyse omgivelser, kvalitetsmaterialer ...Hus nr: 83716Skaven Strand6 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Sommerhus beliggende ved Skaven Strand i gåafstand til Ringkøbing Fjord. Her er hver en m2 udnyttet og sommerhusets alrum ligger centralt for alle øvrige rum. I badeværelset finder I et dejligt siddebadekar. Adskilt forældre-/børneafdeling. ...Hus nr: 36001Skaven Strand8 personer,  124 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.Dette usædvanlige sommerhus ved Skaven Strand er kendetegnet ved sin gode planløsning, hvor hele huset er perfekt udnyttet. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det 2-personers store spabad, som giver lindring til ømme muskler. Fra ...Hus nr: 28359Skaven Strand6 personer,  81 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Indbydende arkitekttegnet sommerhus opført i kvalitets materialer, bl.a. med mahognivinduer. Beliggende op mod hegn på naturgrund med græsplæne ved Skaven Strand. Opholdsrum, terrasser og grundstykket ligger mod syd og vest, altså orienteret ...Hus nr: 03399Skaven Strand6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ca. 500 m fra Ringkøbing Fjord ligger dette sommerhus bygget i sten. Hensigtsmæssigt møbleret med bl.a. lædermøbler og pejs der kan sørge for varmen på de køligere aftener. Huset ligger centralt i forhold til Legoland og Vesterhavet. En tur ...Hus nr: 69127Skaven Strand2 personer,  73 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus på lukket grund med god græsplæne blot ca. 500 m fra Ringkøbing Fjord, et af Europas bedste surfområder. Men også fritidsfiskeren har rige muligheder for at fange fisk, som kan grilles på terrassen til aften.

  Se alle huse i området.