Kontakt
Søg
Søg
Søg og bestil Din Favoritliste (0)
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Skaven Strand i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Skaven Strand i Danmark - Lej dit sommerhus hos DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark, vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Jyllands Park Zoo
 • Fiskeri- og søfartsmuseet
 • Fun og Action
 • Fun Bike Tours
 • Ringkøbing Museum
 • Esbjerg Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Skaven Strand

  Hus nr: 03399Skaven Strand6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Ca. 500 m fra Ringkøbing Fjord ligger dette sommerhus bygget i sten. Hensigtsmæssigt møbleret med bl.a. lædermøbler og pejs der kan sørge for varmen på de køligere aftener. Huset ligger centralt i forhold til Legoland og Vesterhavet. En tur ...Hus nr: 09217Skaven Strand6 personer,  95 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Dette usædvanlige sommerhus med spabad og sauna ligger ved Skaven Strand. Huset er særdeles veludstyret og indrettet med topmoderne møbler. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det 2-personers store spabad, som giver lindring til ømme ...Hus nr: 28359Skaven Strand6 personer,  81 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Sommerhus opført i 2005 i gode materialer bl.a. med mahognivinduer. Beliggende på naturgrund med græsplæne. Den lille hyggelige havn ligger blot et stenkast fra huset. Her er mulighed for at købe friskfangede fisk. Ringkøbing Fjord er et af ...Hus nr: 29101Skaven Strand6 personer,  86 m²Kæledyr er tilladt.350 m til kyst.Veludstyret og praktisk indrettet sommerhus ved Skaven Strand. Efter en lang dag i naturen er der god plads i det 2-personers store spabad, som giver lindring til ømme muskler. Fra spabadet er der direkte adgang til husets sauna. Huset er udstyret ...Hus nr: 62531Skaven Strand6 personer,  117 m²Kæledyr er tilladt.900 m til kyst.I dette unikke sommerhus med spabad får I optimale rammer for familiens ferieoplevelser i og omkring Ringkøbing Fjord. Centralt i sommerhuset finder I stuen/alrum med spiseplads, sofagruppe og to udgange til terrassen/haven. Åbent køkken. Udover ...Hus nr: 69127Skaven Strand2 personer,  73 m²Kæledyr er ikke tilladt.500 m til kyst.Sommerhus på lukket grund med god græsplæne blot ca. 500 m fra Ringkøbing Fjord, et af Europas bedste surfområder. Men også fritidsfiskeren har rige muligheder for at fange fisk, som kan grilles på terrassen til aften.

  Se alle huse i området.