Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Vejers Strand

Sommerhus: Vejers Strand, Sydlige vestkyst, Vestjylland syd, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 35 svar4.8 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt4,8
Ferieboligens indretning og udstyr4,7
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn4,8
Familie/Venner med børn4,7
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.

Ferieboligfaciliteter

8
4
134m²
ja
nej
Inkl.
1,0 km
 
Spabad til 2 personer.
 
Sauna til 4 personer.
 
Gratis adgang til badeland
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Tysk TV:
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1993, renoveret i 2012
 
600 m til restaurant
 
600 m til indkøb
 
1,0 km til kyst

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Tirpitz
 • Universe
 • Fun & Action
 • Esbjerg Museum
 • Mandø-bussen
 • Ribe Vikingecenter
 • Museet Ribes Vikinger
 • Hjemsted Oldtidspark
 • Havnerundfart i Esbjerg
 • Husnr. 55202
  Huskategori: ★★★★★
  Kyst/Sø 1,0 kmGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  3631123456
  3778910111213
  3814151617181920
  3921222324252627
  402829301234
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  BBad
  EEntré
  KKøkken
  OOpholdsstue
  RRedskabsrum
  SSauna
  SPSpisestue
  TTeknikrum
  TETerrasse
  UUdestue/vinterhave
  VVærelse
  WWhirlpool
  WCWC
  1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv, høj stol
  4 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
  1 Udestue:
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, whirlpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, naturgrund med træer 2150 m², komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Sommerhus beliggende på en stor grund i naturskønne omgivelser i nærheden af en af Danmarks bedste badestrande. Fra alrummet er der adgang til et stort badeværelse med både spabad og sauna. Huset er godt indrettet i skandinavisk stil og i stuen er der naturligvis både brændeovn og et energivenligt klimaanlæg som sikrer, en behagelig temperatur på alle årstider. Husets soveværelser er møbleret med gode senge. I forlængelse af stuen er der en 25 m² stor udestue, som er med til at forlænge de dejlige ferieaftener. Haven er indrettet, så alle kan hygge sig og der er særligt tænkt på de mindste med et stort klatretårn med gynger og rutchebane. Gratis adgang til badeland. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Vejers Strand

  Vejers Strand er en lille tidligere fiskerlandsby i den sydvestlige del af Jylland på den danske Nordsøkyst, kun få kilometer nord for Danmarks vestligste by Blåvandshuk. Vejers Strand er bedst kendt for sin næsten uendelige strand, med fremragende vandkvalitet og med mulighed for at køre i bil på dele af stranden.

  Aktiviteter i Vejers strand

  Hvis du ikke kan få nok af strandferie, er der rig mulighed for at udforske den bilfri del af Vejers strand længere mod nord, eller endda tage turen til Kærsgård Strand i Børsmose. Mere strandferie bliver det næppe!

  I Vejers er der også meget at opleve, hvis man er til mere end bare strand.

  Legepladsen i Vejers Strand kan blive et yndet sted for dine børn med dens klatrefæstning, sandkasse og gynger. En anden skøn legeplads – endda den største i området, ligger 15 km væk i Vrøgum. Her i ”Ballonparken” er der både gynger og grillplads.

  Hos Vejers Strand Dropskogeri kan I opleve hvordan bolsjer bliver lavet, og endda prøve at lave jeres egne. I caféen lige ved siden af er der is og vafler - alt sammen hjemmelavet.

  Er I mere til fisk, så kan der bestilles friske forsyninger i det tidligere røgeri, nu restaurant Knude Dyb, eller man kan prøve kræfter med selv at fiske. Der er mange små søer og vandløb i området, men den mest berømte fiskesø er sandsynligvis Ho Fiskesø. Mindre kendte alternativer er Vrøgum Fiskesø eller Grærup Fiskesø. Her kan du fange pighvar, rødspætte, ørreder, gedde eller aborre. Priserne for en fiskedag varierer alt efter tid og antal fiskestænger, men koster fra ca. 100,-

  Ravsliberen er en smykke- og gavebutik midt i Vejers strand. Her kan du endda medbringe dit eget rav. Den bedste måde at finde rav på, er om vinteren ved daggry bevæbnet med lommelygter, helst efter stormfulde nætter, hvor ravet er blevet skyllet op på stranden.

  Vejers Strand er både et smukt og populært ferieområde bl.a. pga. det enorme naturreservat i Kallesmærsk Hede, hvor store hjorte går frit omkring. Foruden det smukke naturreservat, findes også Danmarks største militære område i nærheden. Her udføres der ofte skyde- og sprængøvelser. Vær derfor obs. på, at dette kan medføre frustration især for familier med hunde. Derudover kan veje og vejkanten undertiden lukkes. En gang om året inviterer militæret dig til "Åben Hede-dag" og præsenterer militære køretøjer og militære øvelser.

  Vejers Strands omgivelser er gode til både gå- og cykelture. I Blåvand og Oksbøl findes der to indhegnede hundeskove på 2 ha, så kan hunden stadig hygge sig, hvis den skal med på ferie til Vejers Strand.

  Områder omkring Vejers Strand

  Oksbøl (12 km mod øst):

  Oksbøl Krondyrreservat med 1.600 dyr er den største i Danmark. Den bedste måde at se hjortene på er tidlig morgen eller sent på aftenen. Der er det spisetid og dyrene kommer ud af skoven på heden.

  Jungle Fun - en indendørs klatrepark med reb og frit fald.

  Pansermuseet med stor udstilling af tanks og brandbiler der er op til 200 år gamle.

  Blåvand (14 km mod syd):

  Blåvand er kendt for sit mere end 100 år gamle fyrtårn på det vestligste punkt i Danmark, Blåvandshuk. Her kan du nyde en betagende udsigt over Blåvand, det omkringliggende område og Nordsøen.

  Også kendt er betonbunkerne fra 2. verdenskrig, der kan findes omkring fyret. På Blåvand strand kan du beundre muldyrskulpturerne, der blev anbragt der som et tegn på fred i 1995.

  I sportsparken Blåvandshuk kan man spille både golf, minigolf og badminton, og nyde afslapning i den indendørs pool med tilhørende sauna.

  Tirpitz-Bunkermuseet med 4 faste udstillinger ligger skjult i klitterne.

  Steder der er værd at se og som er egnet til en dagstur:

  • De populære ferieøer Rømø og Fanø (fra Esbjerg havn med færge).
  • Mandø midt i Vadehavet.
  • 66 km langs kysten til den årlige sandskulpturfestival i Søndervig (medio maj til slutningen af oktober).
  • Ribe, den ældste by i Danmark med et vikingemuseum – ”Museet Ribes Vikinger”.
  • Nymindegab Friluftsmuseum, hvor man kan se skelettet af en strandet sædhval.
  • Esbjerg (35 km væk).
  • LEGOLAND (74 km mod nordøst).
  • Givskud Zoo med omkring 70 arter fra hele verden (94 km mod nord), hvor der er mulighed for at køre safari med din egen bil eller en af safaribusserne.
  • Som DanCenter-gæst har du mulighed for at få rabat på indgangsbilletten ved nogle seværdigheder. Se vores rabatter her.

  Ferieudlejning i Vejers Strand

  I over hundrede år er hovedsageligt danske og tyske turister kommet til Vejers Strand for at holde ferie og slappe af. Faktisk var Vejers Strand den første feriedestination i Nordsøen i begyndelsen af det 20. århundrede. I over 60 år har du kunnet nyde din ferie her i et DanCenter-sommerhus.

  Her kan du vælge mellem over 60 sommerhuse til 2-22 gæster, og finde lige det der passer bedst til dig og din familie. For eksempel kan man i mere end halvdelen af sommerhusene have et til to kæledyr med på ferie - det kan enten være en hund, kat eller et marsvin. Størstedelen af sommerhusene er også miljøvenlige. Og ønsker man en smule ekstra luksus på ferien har cirka halvdelen af vores sommerhuse i Vejers deres eget boblebad og / eller sauna. Hvis du ankommer med en større gruppe, er det også værd at se på pool- og aktivitetshuse (med mindst to slags spil). De fleste sommerhuse med standardudstyr i Vejers Strand indeholder 2-3 tyske tv-kanaler, pejs eller brændeovn, Wi-Fi og opvaskemaskine og / eller vaskemaskine.

  Sommerhusområder omkring Vejers Strand

  Hvis du ikke er helt låst på Vejers Strand som destination, er der naturligvis andre sommerhusområder i nærheden. De tætteste og mest populære er: Blåvand i syd, Henne Strand i nord og Grærup Strand som en direkte nordlig nabo til Vejers Strand. Du kan også tage et kig på ferieboligerne på hele den sydlige Nordsøkyst.

  Om Sydlige vestkyst

  Den sydlige vestkyst er indbegrebet af sommer. Forholdene her er uden sammenligning, hvis du ønsker en rigtig badeferie med lange brede sandstrande, høje klitter og hyggelige ”gryder”, hvor du kan slå dig ned og have det lidt for dig selv.

  For mange ”førstegangsferierende” er den sydlige vestkyst kærlighed ved første blik. Her er så meget at opleve og nyde. Lange vandreture under den blå himmel hvælving, skyformationer, der skifter over dagen, mens du ligger og lytter til havets bølgeskvulp. Perfekte brede strande, når dragen skal løbes til vejrs. Havet og den nærliggende Ringkøbing Fjord betegnes som windsurfernes paradis. Og for jer, som ønsker at blive inde i vandkanten, er der masser af rav og skønne muslinger at tage med hjem til samlingen. Enhver kan føle sig fri og godt tilpas. Om foråret, efteråret eller vinteren, når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Lad blæsten suse i håret og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen.

  I området finder du de kendte ferie- og badesteder Blåvand og Henne Strand. Blåvand ligger lige ved Danmarks vestligste punkt, og er omgivet af vand, med Ho Bugt mod øst, Esperance Bugt mod syd og Vesterhavet mod vest. Henne Strand ligger en smule længere op ad vestkysten. Begge byer er kendte for deres strandliv, shopping og masser af aktiviteter for børn. Den storslåede natur som omgiver Blåvand og Henne Strand består af hedearealer, klitter og strand. Feriebarometeret står derfor på badeferie, hvis du vælger at holde din ferie her.

  Sommerhuse ved Vesterhavet
  Sommerhuse ved Blåvand

  Du er her: Vejers Strand, Sydlige vestkyst, Sommerhus 55202, 8 personer