Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Rågeleje

 
Søg område: Rågeleje
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 21 ferieboliger.

Sommerhus Rågeleje

Rågeleje, beliggende ved Nordsjællands kyst, byder på en betagende natur med sit smukke havlandskab og rolige atmosfære. Med sin charmerende strand og nærhed til Tisvilde Hegn er det det ideelle sted for afslapning, vandreture og kvalitetstid med familien.

Læs mere om Rågeleje
Rating af huse for Rågeleje: 3.9 af 5.0 fra 163 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Tivoli
  • Dyrehavsbakken
  • Zoologisk Have
  • Louisiana
  • Den Blå Planet
  • Nationalmuseet
  • Rundetårn
  • Statens Museum for Kunst
  • Ny Carlsberg Glyptoteket
  • Canal Tours
  • Eksperimentarium
  • Frilandsmuseet
  • Frederiksborg Slot
  • 21 sommerhuse for Rågeleje - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i RågelejeHus nr: 48220Rågeleje6 personer,  100 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 94233Rågeleje12 personer,  250 m²20 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 48909Rågeleje7 personer,  90 m²800 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 50957Rågeleje5 personer,  73 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 48253Rågeleje4 personer,  52 m²300 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 37630Rågeleje5 personer,  104 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 10016Rågeleje6 personer,  100 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 8793Rågeleje8 personer,  100 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 70524Rågeleje8 personer,  106 m²500 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 44510Rågeleje6 personer,  114 m²625 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 43939Rågeleje7 personer,  113 m²300 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 52932Rågeleje5 personer,  55 m²600 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 15222Rågeleje6 personer,  73 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 9577Rågeleje6 personer,  99 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 9526Rågeleje8 personer,  88 m²950 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 7884Rågeleje4 personer,  83 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 54452Rågeleje17 personer,  217 m²50 m til kyst.Sommerhus i RågelejeHus nr: 9155Rågeleje8 personer,  136 m²600 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Rågeleje

    Rågeleje, beliggende ved Nordsjællands kyst, er en perle for dem, der søger en ægte dansk sommerhusoplevelse. Her kan man nyde en betagende natur med sit maleriske havlandskab, dets blide bølger og en atmosfære, der inviterer til ro og fordybelse.

    Den charmerende strand er perfekt til solbadning, mens den omkringliggende natur, især Tisvilde Hegn, tilbyder muligheder for skønne vandreture. Omgivet af både kulturelle og historiske attraktioner, giver Rågeleje en unik mulighed for at kombinere afslapning med opdagelsesrejser i den danske kulturarv og landskab.

    Det er stedet, hvor man virkelig kan trække stikket, mærke havbrisen i håret og forny energien sammen med familie eller venner. Så der er altså rigtig god grund til at booke et sommerhus Rågeleje.

    Oplev Sjælland, Lolland og Falster fra sommerhus i Rågeleje

    Sjælland kan som destination meget mere end bare København. Her finder du både store naturområder, dejlige badestrande og flere velkendte attraktioner, der er optaget på UNSECOs liste over Verdensarv. På vej mod Lolland og Falster kan du gøre stop på Møn og gå tur ved Møns Klint.

    For børnene og familiens barnlige sjæle byder Sjælland også på finder attraktioner. Læg vejen forbi BonBon-land, hvor du kan tage ture i parkens mange forlystelser. Eller kommer tættere på dyrene i Knuthenborg Safaripark på Lolland. På Lolland i De Lollandske Alper kan du også se den unikke skulptur Dodekalitten.

    Rabat på attraktioner med DanCenter

    Lej sommerhus i Rågeleje med DanCenter, og få rabat på entrebilletten til flere af Danmarks største attraktioner. Du får blandt andet rabat på tre af de mest kendte forlystelsesparker Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

    Når du holder ferie i sommerhus i Rågeleje, ligger København indenfor kort køreafstand. Her får du rabat hos Canal Tours. Ligesom du får rabat på entrebilletten til Vikingeskibsmuseet i Roskilde. I Nykøbing får du rabat på entrebilletten til Middelaldercentret i Nykøbing. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat hos her.

    Sommerhusudlejning i Rågele med DanCenter

    DanCenter Sommerhusudlejning Rågeleje styres fra lokalkontoret i Gilleleje. Det er også her, hvor du får udleveret nøglen til sommerhuset. Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning i Rågeleje og resten af Danmark.

    Når du leder efter sommerhus til leje i Rågeleje, står DanCenter for udlejningen af et mindre antal sommerhuse i Rågeleje. Du finder noget for enhver smag, uanset om du er på jagt efter et stort sommerhus med plads til hele familien, kort afstand til stranden eller et sommerhus med spabad og sauna.

    Tag menneskets bedste ven med på tur

    Lej sommerhus til din ferie med DanCenter, og få mulighed for at tage kæledyret med på ferie. I de fleste af vores sommerhuse er husdyr tilladt, og du kan have op til 2 kæledyr med uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage kæledyret med i sommerhus her.

    Du kan også tilmelde dig til vores nyhedsbrev, hvor du bliver opdateret om tilbud og konkurrencer. Ligesom du får inspiration til sommerhusområder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

    Andre sommerhusområder i nærheden af Rågeleje

    Rågeleje ligger ved flere af Nordsjællands mest populære sommerhusdestinationer. Hvis du vil leje sommerhus ved en større ferieby, kan du leje sommerhus i Tisvildeleje, Vejby Strand, Liseleje eller et sommerhus i Gilleleje nær Gilleleje strand.

    I Nordsjælland kan du også leje sommerhus i Hornbæk, der ligger tættere på Helsingør. Vil du lidt længere væk, kan du leje sommerhus i Kulhuse, der ligger mellem Isefjord og Roskilde Fjord.

    Hvis du skal have hele familien med i sommerhus, kan du med fordel leje et stort sommerhus, hvor der er plads til både familie og venner. Vil du kræse lidt for din familie og venner kan du leje et luksussommerhus.

    Nogle gange er en uges ferie bare ikke nok. Hos DanCenter kan du sagtens langtidsleje sommerhus, hvis du går med planer om at skal renovere din bolig eller måske står mellem to boliger.

    Book feriebolig med Danland Feriecenter

    Find et godt alternativ til sommerhus Rågeleje. Danland Feriecenter Gilleleje byder både på indendørs og udendørs pool, hvor hele familien kan få flere timer til at gå. I nærheden af feriecentret findes Tinkerup Strand, der er oplagt til gåture og når der skal bygges sandslotte eller bades.

    Danland Feriecenter har ikke to ens feriecentre - både udvalget af fællesfaciliteter og ferieboligerne er forskellige. Nogle feriecentre har separate ferieboliger fordelt på feriecentrets område, mens andre har ferielejligheder. Det er et godt alternativ til sommerhus Rågeleje.

    Spørgsmål og svar omkring Rågeleje

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge nær Rågeleje?

    Rågeleje ligger i en del af Danmark rig på kulturelle og naturskønne oplevelser. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige attraktioner nær Rågeleje:

    Tisvilde Hegn: Dette er en af Sjællands største skove og tilbyder et rigt dyreliv, smukke stier og en del af Danmarks længste sammenhængende strand. Skoven har også flere historiske og mystiske steder som Helvedesbakker og Troldeskoven.

    Heatherhill: Et fredet naturområde med kuperet terræn, åbne lyngområder og en smuk udsigt over Kattegat. Det er et skønt sted for vandreture.

    Frederiksborg Slot: Beliggende i Hillerød, er dette slot et af Nordeuropas mest imponerende renæssanceslotte. De smukke haver og imponerende interiører er et must-visit.

    Esrum Kloster: Dette er et af Danmarks ældste klostre og byder på en spændende historisk oplevelse med sine velbevarede bygninger og den nærliggende Esrum Sø.

    Nakkehoved Fyr: Dette fyr, der er delt i et østligt og vestligt fyr, ligger nord for Rågeleje og tilbyder en betagende udsigt over Øresund. Fyrområdet rummer også et lille museum og cafe.

    Kan jeg leje et sommerhus med DanCenter for en weekend eller en miniferie?

    Du kan sagtens forkæle hele familien og vennerne med en weekend eller miniferie i sommerhus. Hos DanCenter skal et sommerhus ikke nødvendigvis lejes i en hel uge. Du kan leje sommerhus i en weekend, miniferie, en uge eller eventuelt flere uger.

    Der er et dog et minimum på 2 nætter, mens der i højsæsonen kan være et minimum på 5 nætter.