Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Hornbæk

 
Søg område: Hornbæk
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 11 ferieboliger.

Lej sommerhus i Hornbæk

I Hornbæk finder du et skønt udvalg af sommerhuse til din ferie

Hornbæk er den perfekte destination for både den aktive ferie og ferien fyldt med afslapning. For den aktive familie er der smukke vandre- og cykelstier, nogle endda med udsigt til Sverige. Derudover giver Hornbæks smukke strand og gode spa- og wellness tilbud dig rig mulighed for at komme helt ned i gear.

Start din søgning efter et sommerhus i Hornbæk nedenfor. Zoom ud på kortet for at se flere sommerhuse i området.

Læs mere om Hornbæk
Rating af huse for Hornbæk: 3.7 af 5.0 fra 143 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Tivoli
 • Dyrehavsbakken
 • Zoologisk Have
 • Louisiana
 • Den Blå Planet
 • Nationalmuseet
 • Rundetårn
 • Statens Museum for Kunst
 • Ny Carlsberg Glyptoteket
 • Canal Tours
 • Eksperimentarium
 • Frilandsmuseet
 • Frederiksborg Slot
 • 11 sommerhuse for Hornbæk - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i HornbækHus nr: 70100Hornbæk14 personer,  175 m²900 m til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 6247Hornbæk5 personer,  76 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 45959Hornbæk6 personer,  147 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 18854Hornbæk8 personer,  130 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 48319Hornbæk6 personer,  67 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 48785Hornbæk10 personer,  146 m²500 m til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 99266Hornbæk7 personer,  75 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 99914Hornbæk4 personer,  70 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i HornbækHus nr: 27428Hornbæk6 personer,  75 m²200 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Sommerhus Hornbæk

  Hornbæk er den perfekte destination for en sommerhusferie – her kan I kombinere afslapning, aktiviteter og leg – uanset om det er familien eller vennerne der skal af sted på ferie.

  Hornbæk Strand er en af Nordkystens største og mest besøgte strande og det er der god grund til. Hornbæk Strand er en bred strand med finkornet sand og god vandkvalitet. Nyd solens stråler på stranden og hent frokosten fra Hornbæk Fiskehus, når sommerhusferien går til Hornbæk. Udover at nyde den skønne natur, kan I besøge Hornbæk Golfklub. Golfklubben ligger i et naturskønt område med en 18 hullers par 72 og en 9 hullers par 3 bane.

  Storbytur til København lige om hjørnet

  Går sommerhusferien til sommerhus i Hornbæk er der ikke langt til storbyen København. I Danmarks hovedstad findes der et væld af kulturtilbud, oplevelser, seværdigheder og gode shoppingsmuligheder. En afslappende sommerhusferie i Hornbæk kombineret med en storbytur til København, er den perfekte kombination.

  Oplevelser i og omkring Hornbæk – det skal man se

  Holder du sommerhusferien i sommerhus Hornbæk, findes nogle af Danmarks sjoveste attraktioner på Sjælland, inden for kort afstand. Under 1 times køretur fra Hornbæk finder i blandt andet 3 forskellige oplevelser.

  Lejer I sommerhuset hos DanCenter får I rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner og seværdigheder. Spar helt op til 25% på entrébilletten for 2 voksne og op til 3 børn på en lang række attraktioner og seværdigheder rundt omkring i hele Danmark. Her kan I se hvilke attraktioner I får rabat på , når I holder ferien med DanCenter.

  Der er altså nok at se, når man er i sommerhus Hornbæk.

  Sommerhusudlejning i Hornbæk

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når I planlægger ferien hos os, er I sikre på, at alt forløber som det skal. Der er kun få sommerhuse til udlejning i Hornbæk - så skynd jer at book jeres favorit sommerhus i Hornbæk, inden det er væk.

  Sommerhusområder tæt ved Hornbæk

  Tæt på Hornbæk ligger andre populære sommerhusområder som Gilleleje, Liseleje, Dronningmølle, Hundested og Vejby Strand . Se udvalget af sommerhuse i Nord- og Østsjælland eller se alle DanCenters sommerhuse på Sjælland – her finder I smukke sommerhusområder langs kysterne, skønne badestrande og ikke mindst Danmarks hovedstad: København.

  Hold ferie med Danland Feriecenter i Gilleleje nær Hornbæk

  På et feriecenter finder I ofte aktiviteter, som I ikke får i et sommerhus. Feriecentret i Gilleleje byder blandt andet på både indendørs og udendørs swimmingpool. Indendørs finder I aktiviteter som bordtennis, poolbord og spillehal. Aktiviteterne udendørs byder på boldbaner, petanque, legeplads og hoppepude.

  Lige uden for feriecentret findes de skønneste sandstrande direkte ud til Kattegat. Gilleleje er især kendt for at være en fiskerby og derfor har feriecentret også etableret en renseplads til lystfiskere. Læs om Gilleleje Feriecenter . Det er et godt alternativ til sommerhus Hornbæk.

  Spørgsmål og svar omkring Hornbæk

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Hornbæk?

  DanCenter har omkring 10 sommerhuse i det populære Hornbæk.

  Hvilke steder i Hornbæk bør jeg besøge?

  Hornbæk strand, Kronborg slot, Københavns zoo, Tivoli og Frederiksborg slot er nogle af de steder, vi kan anbefale, at du besøger i området.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Hornbæk?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er:

  • Besøge nogle af de bedste strande i Danmark
  • Besøge forlystelsesparker
  • Tage på museum og besøge slotte
  • Sightseeing i København