Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Grenå Strand

Sommerhus: Grenå Strand, Norddjursland, Østjylland, Danmark

Ferieboligfaciliteter

7
3
150m²
ja
nej
Inkl.
2,0 km
 
Tysk TV: min. ARD og ZDF
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1799, renoveret i 2013
 
5,0 km til restaurant
 
1,5 km til indkøb
 
2,0 km til kyst

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Moesgård Museum
 • Husnr. 08280
  Huskategori:

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  1 Opholdsstue: Gratis trådløst internet, tv
  3 Soverum: 1 dobbeltseng, 3 senge, 2 senge
  1 Hems: 1 dobbeltopredning
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
  Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  Og: Terrasse, træpillefyr, havegrill, naturgrund 1800 m², blandet møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Her har I muligheden for at opleve 150 m2 ren Morten Korch idyl ude på landet i en lille landsby.

  Sommerhuset er et lavloftet bindingsværkshus fra 1799, hvor ejeren senest har renoveret dele af huset i 2013.

  Huset rummer opholdsstue på 40 m2 samt separat køkken.

  Der er 3 soveværelser: et med dobbeltseng, et med 3 enkeltsenge og et med sovesofa og 2 enkeltsenge på hemsen. Der er terrasse i gården og i haven. I denne 2-længede ejendom kan I virkelig opleve tidens vingesus.

  Den tilhørende lukket og ugeneret naturgrund er på intet mindre end 1.800 m2, så der er plads at boltre sig på. Huset ligger i den lille by Karlby og blot 2 km derfra ligger Karlby Klint, med ideelt fiskevand, og ca. 1 km fra landsby med indkøbsmulighed.

  Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Grenå Strand

  Hold ferie i et sommerhus i Grenå

  Grenå er en charmerende gammel handelsby på det naturskønne Djursland. Ved Grenå strand er du tæt ved Djurslands bedste badestrande, der er kendt for sit rene og lave vand, der er ideelt for børnefamilier.

  Grenå er desuden en populær destination for lystfiskere, da der er gode muligheder for fangst i Polderrevet der findes lige midt imellem hvor de to bedste badestrande ligger.

  Med et sommerhus i Grenå, har I en perfekt base til at udforske det naturskønne Djursland, samt opleve alle de mange attraktioner som findes i nærheden.

  Oplevelser for hele familien i Grenå

  Tag hele familien med under armen og gå på opdagelse på storslåede Djursland. Djursland er specielt kendt for sinesmukke naturområder, og her nævnes Nationalpark Mols Bjerge og Helgenæs som nogle af de områder der er must-sees, når man holder ferie på Djursland. Begge steder ligger under 50 min. kørsel fra Grenå, og byder på et varieret indblik i de danske naturtyper.

  Foruden naturen er de mange attraktioner i nærheden også noget af det, der gør Grenå til et særligt attraktivt feriemål for familier. I selve Grenå finder du Kattegatcentret, hvor både børn og voksne med garanti vil blive bidt af havet. I de store akvarier kan I opleve mere end 250 forskellige arter af havdyr. Og hvis I bare ikke kan få nok af dyr, så kan I også besøge Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark eller Randers Regnskov. Der er altså rig mulighed for at begejstre både små og store dyreelskere, når I holder sommerhusferie i Grenå.

  Desuden kan Djurs Sommerland, der er Nordens største, anbefales til hele familien. Her finder I både forlystelser for de mindste, samt vildere forlystelser til de helt store adrenalinjægere. Djurs Sommerland er desuden kåret til Danmarks bedste sommerland 2020 af mere end 5.000 af DanCenters sommerhusgæster. Se Danmark bedste attraktioner i 2020.

  Få rabat på de populære attraktioner med DanCenter

  Når du lejer et sommerhus i Grenå med DanCenter, kan du få rabat på billetten til flere af de mest populære attraktioner i hele Danmark. Du kan blandt andet få rabat på entrebilletten til LEGOLAND, Fårup Sommerland og Djurs Sommerland.

  Både på og omkring Djursland kan du eksempelvis få rabat til Kattegatcentret, Fregatten Jylland, Ree Park Safari og Randers Regnskov. Læs mere om, hvilke attraktioner, som du får rabat ved her.

  Sommerhusudlejning på Djursland med DanCenter

  Hos DanCenter har vi mere end 60 års erfaring med sommerhusudlejning både på Djursland og i resten af Danmark. Derfor ved vi også, hvordan vi bedst muligt hjælper dig godt afsted på din næste ferie i sommerhus.

  På vores lokalkontor i Fjellerup på Norddjurs står vi klar til at hjælpe dig både før, under og efter, at du er ankommet til dit lejede sommerhus i Grenå. Det er også på vores lokalkontor i Fjellerup, at du får udleveret nøglen til sommerhuset.

  Sommerhusområder rundt om Grenå

  I nærheden af Grenå findes flere andre skønne sommerhusområder, hvor DanCenter udlejer et bredt udvalg sommerhuse. Selve Djursland er en familievenlig ferieperle, hvor hele 268 sommerhuse tilbydes. Her kan I selv vælge om I vil bo tæt på skov eller strand, og om sommerhuset skal indeholde spabad, sauna eller pool. I finder lidt af det hele på Djursland.

  På toppen af Djursland, ved Fjellerup Strand, tilbyder DanCenter et stort udvalg af 114 forskellige sommerhuse, hvor der er noget for enhver smag. Lej sommerhus i Fjellerup Strand tæt på både skov og hav, hvor der er mange gode muligheder for både cykel- og vandreture.

  På Syddjurs i charmerende Ebeltoft, finder du idylliske brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse. Det og meget mere vil danne rammen for en hyggelig sommerhusferie i Ebeltoft, hvor der er 23 skønne sommerhuse at vælge imellem hos DanCenter.

  Udenfor Djursland findes der også et væld af skønne og populære sommerhusområder. I nærheden af Grenå og Djursland kan områder som Øster Hurup, Juelsminde og resten af Østjylland.

  Ferie i ferielejlighed ved Grenå

  DanCenters søster virksomhed Daland, har to feriecentre på Djursland nær Grenå, det ene på Norddjurs i Bønnerup Strand og det andet i Ebeltoft. I alt har Danland 29 feriecentre fordelt over hele Danmark, og hvert enkelt feriecenter er helt unikt og har sin egen charme og egne faciliteter.

  Bønnerup Strand i Norddjurs er der garanti for feriesjov for hele familien. Feriecentret byder bl.a. på swimmingpool, børnebassin, legeplads og trampoliner. Feriecentret ligger desuden lige ved stranden, hvor der kan bades og gå lange ture.

  Øer Maritime Ferieby, Danlands feriecenter i Ebeltoft er alle ferieboliger fordelt på 7 små bro-forbundne-øer. Dette gør feriecentret til et helt unikt ferieparadis, hvor der findes masser af aktiviteter for hele familien. Her kan I finde timevis af underholdning med både svømmehal, sportshal, minigolf og meget andet.

  Om Norddjursland

  Norddjursland er rig på natur og smukke landskaber. Nyd her de store skovområder, ådale, åbne landskaber og naturligvis de mange skønne kystområder. Regionens største by Randers byder på gode shoppingmuligheder, kunst og kultur, og attraktioner for hele familien.

  Norddjursland har en enestående og varierende kyststrækning. Her finder du brede sandstrande ud til Kattegat med store klitter, høje kridtklinter hvor du kan finde fossiler, kystområder med vildunderlig flora på strandengene, og ferske og naturskønne fjorde, blandt andet Randers Fjord. Randers Fjord er Gudenåens udløb i Kattegat, og her finder du et paradis for lystfiskere. Randers Fjord kan krydses flere steder med små hyggelige færger, blandt andet ved Mellerup Voer og Udbyhøj. Hav bl.a. base i et sommerhus i Ebeltoft, når du skal besøge området.

  I Randers, som ligger i bunden af Randers Fjord, kan du få kunst og kulturelle oplevelser, blandt andet på Randers Kunstmuseum, som rummer en af Danmarks største samlinger af dansk billedkunst. Randers helt store attraktion er Randers Regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov. Besøg også Graceland Randers som er en tro kopi af Elvis’ Graceland i USA. I den østlige del af Norddjursland finder du den gamle købstad Grenaa, som tidligere var handelscentrum for Østdjursland. Besøg her byens netværk af hyggelige gågader og nyd de skønne badestrande rundt om byen. Fra Grenaa er der færgeoverfart til Anholt.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Grenå Strand, Norddjursland, Sommerhus 08280, 7 personer