Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Fjellerup Strand

Sommerhus: Fjellerup Strand, Norddjursland, Østjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar3.2 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt2,8
Ferieboligens indretning og udstyr2,8
Mest populært hos
Familie/Venner uden børn3,2
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Flemming - Odder  (Venneferie uden børn, maj 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Find en brugervejledning til varmepumpen på nettet.”
Alex - Videbæk  (Familieferie med større børn, april 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“godt fiske vand ved gjerrild Klint og hele nordkysten af Djursland”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Lille og hyggelig hus med 2 anneks, som gør det muligt at have større børn med. / dog manglede der alt til rengøring, der var hverken kost eller feje bakke. / der var ikke rengjort da vi ankom, og flere elpærer i huset virkede ikke, så dem måtte vi selv udskifte (købe nye)”
René Johannessen - Tjæreborg  (Venneferie uden børn, marts 2020)
Anbefalinger til fremtidige gæster
“Bare at nyde hele Djurslands helt fantastiske landskab. / Og støtte den lille hyggelige fiskebiks nede ved stranden :-)”
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden og det var et rigtigt lille hyggeligt sommerhus. / / Jeg vil gerne have lov at tilføje, hvad der var mindre godt også: / Rengøringen af sommerhuset da vi ankom, var mangelfuld på flere punkter. Generelt for sommerhuset virkede det beskidt og "brugt". / Tæpperne var i sofaen var beskidte og der var hundehår i sofaen. Køkkenskufferne var uhumske og i det hele trænger hele sommerhuset til en hovedrengøring. / / Men når det er sagt, er det en rigtig hyggelig sommerhus og vi hyggede os :-)”

Ferieboligfaciliteter

6
3
70m²
nej
nej
350 m
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn
 
Dansk TV: DR1 og TV2
 
1 badeværelse
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1971, renoveret i 2017
 
600 m til restaurant
 
1,0 km til indkøb
 
350 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Djurs Sommerland
 • Randers Regnskov
 • ARoS
 • Den Gamle By
 • Ree Park (Ebeltoft Safari)
 • Kattegatcenteret
 • AQUA Akvarium
 • Mariager Saltcenter
 • Fregatten Jylland
 • Munkholm Zoo
 • Skandinavisk Dyrepark
 • Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup
 • Moesgård Museum
 • Husnr. 04139
  Huskategori: ★★★
  Kyst/Sø 350 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  27293012345
  286789101112
  2913141516171819
  3020212223242526
  31272829303112
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv
  2 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng
  1 Anneks: 1 dobbeltseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
  Og: Terrasse, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 1230 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Dejligt beliggende sommerhus indeholdende veludstyret køkken som ligger i forbindelse med åben stue. Sommerhuset ved Fjellerup Strand er indrettet med to gode soveværelser samt et anneks. Der er et terrassemiljø, som forener hovedhus med anneks, så I har en god samhørighed. Huset fremstår pænt og velholdt og er absolut en god ramme for jeres næste ferie. Der er mulighed for leg og boldspil på grunden. Huset ligger kun få minutters gang fra den gode badestrand.

  Om området

  Om Fjellerup Strand

  Masser af ferieoplevelser i Fjellerup

  Fjellerup på Norddjursland er rig på natur og smukke landskaber. Nyd her de store skovområder, ådale, åbne landskaber og naturligvis den enestående og varierende kyststrækning. Området giver super muligheder for mountainbike sport, cykelsport, løb og utallige vandreroplevelser. Her finder du brede sandstrande ud til Kattegat med store klitter og høje kridtklinter, hvor du kan finde fossiler. Randers Fjord kan krydses flere steder med små hyggelige færger, blandt andet ved Mellerup-Voer og Udbyhøj.

  Mod øst finder du den gamle købstad Grenaa. Besøg her byens netværk af hyggelige gågader. Her findes også Kattegatcentret, som er et af Danmarks største akvarier med blandt andet hajcenter. Fra Grenaa er der færgeoverfart til Anholt. Ebeltoft giver mulighed for slentreture eller shopping i de smukke brostensbelagte stræder. Her finder I også flere glaspusterier samt Glasmuseet. Oplev også stemningen, kanonerne og tjærelugten på den gamle Fregatten Jylland, der er bygget om til museum.

  I Randers, som ligger i bunden af Randers Fjord, kan du få kunst og kulturelle oplevelser, blandt andet på Randers Kunstmuseum. Randers helt store attraktion er Randers Regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov. Besøg også Graceland Randers, som er en tro kopi af Elvis’ Graceland i USA. Eller oplev de store nyetablerede naturområder med et fantastisk fugleliv i Gudenå-dalen, umiddelbart uden for Randers.

  Tag også på udflugt til Jyllands hovedstad Aarhus, som byder på super shoppingmuligheder samt et rigt museumsliv.

  Om Norddjursland

  Norddjursland er rig på natur og smukke landskaber. Nyd her de store skovområder, ådale, åbne landskaber og naturligvis de mange skønne kystområder. Regionens største by Randers byder på gode shoppingmuligheder, kunst og kultur, og attraktioner for hele familien.

  Norddjursland har en enestående og varierende kyststrækning. Her finder du brede sandstrande ud til Kattegat med store klitter, høje kridtklinter hvor du kan finde fossiler, kystområder med vildunderlig flora på strandengene, og ferske og naturskønne fjorde, blandt andet Randers Fjord. Randers Fjord er Gudenåens udløb i Kattegat, og her finder du et paradis for lystfiskere. Randers Fjord kan krydses flere steder med små hyggelige færger, blandt andet ved Mellerup Voer og Udbyhøj. Hav bl.a. base i et sommerhus i Ebeltoft, når du skal besøge området.

  I Randers, som ligger i bunden af Randers Fjord, kan du få kunst og kulturelle oplevelser, blandt andet på Randers Kunstmuseum, som rummer en af Danmarks største samlinger af dansk billedkunst. Randers helt store attraktion er Randers Regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov. Besøg også Graceland Randers som er en tro kopi af Elvis’ Graceland i USA. I den østlige del af Norddjursland finder du den gamle købstad Grenaa, som tidligere var handelscentrum for Østdjursland. Besøg her byens netværk af hyggelige gågader og nyd de skønne badestrande rundt om byen. Fra Grenaa er der færgeoverfart til Anholt.

  Lej et sommerhus med DanCenter Sommerhusudlejning. Vi har både klassiske sommerhuse og luksus sommerhuse.

  Du er her: Fjellerup Strand, Norddjursland, Sommerhus 04139, 6 personer