Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Skagen

 
Søg område: Skagen
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 31 ferieboliger.

Sommerhus Skagen

Bestil din sommerferie i Skagen nu - efterspørgslen er stor i år

Booker du et sommerhus i Skagen, har du både mulighed for at nyde stilheden og havudsigten fra terrassen, køre i nogle af Danmarks hurtigste rutsjebaner i Fårup Sommerland eller besøge Den tilsandede Kirke.

Læs mere om Skagen
Rating af huse for Skagen: 4.2 af 5.0 fra 427 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Fårup Sommerland
 • Aalborg Zoo
 • Nordsøen Oceanarium
 • Skagens Museum
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Skagens By- og Egnsmuseum
 • Farm Fun
 • Fun House Frederikshavn
 • 31 sommerhuse for Skagen - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i SkagenHus nr: 6274Skagen7 personer,  119 m²600 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 98848Skagen8 personer,  96 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 8669Skagen4 personer,  56 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 54728Skagen6 personer,  110 m²900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 7670Skagen6 personer,  141 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9388Skagen6 personer,  115 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9389Skagen6 personer,  45 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 56978Skagen5 personer,  135 m²500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 23447Skagen8 personer,  145 m²300 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 98851Skagen8 personer,  136 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 48976Skagen6 personer,  123 m²700 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 48423Skagen8 personer,  82 m²950 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44525Skagen8 personer,  144 m²500 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 4445Skagen4 personer,  90 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 44383Skagen8 personer,  168 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 15280Skagen6 personer,  126 m²900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 70015Skagen6 personer,  95 m²900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 19983Skagen8 personer,  135 m²850 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 7339Skagen10 personer,  140 m²600 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 71672Skagen4 personer,  30 m²150 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9712Skagen6 personer,  83 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 9386Skagen4 personer,  39 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 56464Skagen6 personer,  91 m²741 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 8637Skagen8 personer,  127 m²900 m til kyst.Sommerhus i SkagenHus nr: 92974Skagen6 personer,  120 m²500 m til kyst.

  Se alle huse i området.

  Top seværdigheder i Skagen

  Skagens Museum

  Skagens Museum

  I Skagen opleves det sagnomspundne lys, der i 1870 begyndte at tiltrække de senere berømte Skagensmalere. Kom helt tæt på nogle af de mest kendte malerier på Skagens Museum fra de største af Skagensmalerne som Michael Ancher, Anna Ancher og P.S. Krøyer.

  Grenen

  Grenen

  Oplev Danmarks nordligste punkt; Grenen. Her kan den helt særlige følelse af at stå med det ene ben i Kattegat og det andet ben i Skagerrak opleves. Hop på Sandormen - traktoren, der kører ud til Grenen - eller gå langs vandkanten ud til Grenen.

  Gl. Skagen

  Gl. Skagen

  Den oprindelige del af Skagen går under navnet Gammel Skagen. Det er også her, at det populære Ruths Hotel og Restaurant Hyttefadet ligger. Fra solnedgangspladsen kan dagens sidste solstråler nydes, inden solen går ned.

  Skagens delikatesser

  Skagens delikatesser

  Der findes flere lækre spisesteder i Skagen, både i byens gågade og ved havneområdet, eller i Gl. Skagen, men der findes også flere delikatesseforretninger i byen. Besøg Slagter Munch og handl ind til aftenens grillaften og køb drikkevarer fra Skagens Bryghus.

  Lej et sommerhus i Skagen – hvor to have mødes

  Tag til Skagen i spidsen af Nordjylland i din næste ferie og oplev en god blanding af vild natur og kultur. Her kan du tage en tur rundt i Skagen By, hvor du kan opleve kultur i form af kunst og mad. Eller du kan tage en tur ud på Grenen, som er Danmarks nordligste spids, hvor du kan stå med ét ben i Skagerrak og det andet i Kattegat. Lige netop her mødes bølgerne fra de to have.

  Oplevelser i Skagen – hvad sker der

  Fra din feriebolig Skagen findes en lang række oplevelser. Tag en tur med traktorbussen Sandormen, som kører helt ud på Grenen. På vej derud kan du opleve Skagens berømte fyrtårne: Vippefyret, Det Hvide Fyr og Skagen Grå Fyr.

  Skagen By er kendt som byen med flest solskinstimer og byen er da også især kendt for det særlige, stærke lys, som Skagensmalerne er blevet berømte for at genskabe i deres malerier, der skildrer det smukke landskab og livet i Skagen på daværende tidspunkt. Du kan komme helt tæt på flere af de kendte malerier på Skagens Museum, hvor P.S. Krøyer, Anna Ancher og Holger Drachmann hænger side om side. Du kan også besøge Michael og Anna Anchers hus, som ligger tæt på Skagens Museum.

  I Gammel Skagen, som ligger i udkanten af Skagen, kan du gå på oplevelse i den uforandrede og smukke lilleput by, hvor alt ser ud som i gamle dage. Fra klitterne ved stranden i Gammel Skagen kan du slutte dagen af med at se solnedgangen og spise is fra Solnedgangskiosken.

  I den livlige Skagen Havn er der mulighed for at komme på korte udflugter og få talrige musikoplevelser, især om sommeren. I Skagen Havn finder du også flere restauranter, der serverer fiske- og skaldyrsretter.

  Der er dog også rig mulighed for at finde spændende oplevelse uden for Skagen. Lige Syd for Skagen kan du finde en masse spændende seværdigheder. Her kan du blandt andet opleve Den Tilsandede Kirke, som er blevet ”invaderet” af sand og ligger i Skagen Klitplantage. I dag er det kun kirkens tårn, der syner frem. Det er et helt specielt syn, der bestemt er et besøg værd. Hvis børnene ikke er så interesserede i kirken i sig selv, så vil de helt sikkert synes, at det er sjovt at lege rundt i sandklitterne.

  I området finder du også Råbjerg Mile, der med sin størrelse på omkring 1.000.000 kvadratmeter er Europas største vandreklit. Det betyder at området i gennemsnit ”vandrer” 15 meter om året. I Ørnereservatet ved Tversted kan du opleve verdens største ørne på helt tæt hold og se dem udfolde sig i det store naturområde.

  Feriebyen Skagen er en charmerende by, som bestemt er et besøg værd uanset årstiden. Der er dog mere aktivitet i Skagen, når solen brager frem fra en skyfri himmel og kalenderen siger juni, juli og august. Her sker der en stor tilvandring til byen af turister. Men Skagen er også et spændende sted i de andre måneder på året, så hvis I hellere vil afsted, når der ikke er så mange turister, så kan I trygt gøre det. Der er altså mange gode grunde til at tage i sommerhus i Skagen.

  3 sjove oplevelser til sommerhusferien - i køreafstand fra Skagen

  Når du vælger at leje et sommerhus i Skagen, så får du rig mulighed for at få en masse spændende oplevelser for hele familien. Her er 3 attraktioner, der er hurtige at komme til og som ikke ligger langt fra Skagen:

  Udover de 3 populære oplevelser ligger der en lang række attraktioner tæt på Skagen. Når du lejer et sommerhus hos DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner – du kan spare helt op til 25% på entrébilletten. Her kan du se hvilke attraktioner, du får rabat på, når du lejer et sommerhus i Skagen med DanCenter.

  Smag på Skagen - for dem der kan lide god mad

  Hvis du går op i god mad og madoplevelser så skal du nok finde dig til rette i Skagen. I byen finder du flere specialforretninger og delikatessebutikker, som tilbyder lækre, lokale madvarer og produkter. Hos den kendte Slagter Munk i Skagen, kan du købe kødet til grillen, mens du hos Skagens Bryghus kan finde noget at slukke tørsten med. Og så har man altid et fast pitstop, når man går rundt inde i byen.

  Hvis den søde tand skal tilfredsstilles, så finder du i gågaden Bolcheriet, hvor du kan se, hvordan bolcher bliver fremstillet. Du finder også flere iskioske, hvor du kan køle ned med en isvaffel. Med udgangspunkt i et sommerhus i Skagen er der altså mulighed for en lang række kulinariske oplevelser.

  Sommerhusudlejning i Skagen - Book din næste ferie til Skagen

  Hos DanCenter Sommerhusudlejning kan du nemt finde et sommerhus i Skagen og vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige sommerhus til din ferie i Skagen. Hos DanCenter Sommerhusudlejning har vi over 65 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber, som det skal. Ingen ubehagelige overraskelser - bare ren feriestemning.

  Her på siden finder du mere end 300 sommerhuse i Skagensområdet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et sommerhus i Skagen med pool, finder du noget for enhver smag hos DanCenter Sommerhusudlejning.

  Du kan zoome ind og ud på kortet for at finde et ledigt sommerhus i Skagen eller i den del af Skagen, hvor du ønsker at holde ferie. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

  Sommerhusområder tæt ved Skagen - Hvis det ikke skal være Skagen

  Hvis det ikke nødvendigvis lige er Skagen I gerne vil leje et sommerhus i, så er der rig mulighed for at booke sommerhus tæt på Skagen. I området omkring Skagen findes der populære sommerhusområder, hvor du også kan leje sommerhus hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Sæby, Ålbæk og Hals på den jyske østkyst eller Blokhus, Saltum Strand, Tværsted, Slettestrand, Lønstrup, Thorup Strand, Klitmøller og Løkken ved Vesterhavet – og oplev den smukke, danske natur fra et dejligt sommerhus. Du kan også leje sommerhus på Læsø, hvis du ønsker en skøn ø-ferie. Der er mange gode alternativer til et feriehus Skagen.