Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Thorup Strand

Sommerhus: Thorup Strand, Nordlige Vesterhav, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 18 svar4.7 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

8
4
120m²
nej
nej
Inkl.
1,0 km
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Spabad
 
Sauna
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2006
 
6,0 km til restaurant
 
5,0 km til indkøb
 
1,0 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 15 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 2/3-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 28424
Huskategori: ★★★★
Kyst/Sø 1,0 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
141234567
15891011121314
1615161718192021
1722232425262728
18293012345
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

BBad
BYBryggers
KKøkken
OOpholdsstue
RRedskabsrum
SSauna
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: 60 m², brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol, høj stol
4 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køjer
1 Hems: 4 opredninger, dvd-afspiller, tv
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 1 - 59 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Spillekonsol
Og: Terrasse, overd. terrasse, centralvarme, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 1200 m², blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

Stort og rummeligt sommerhus med lys, moderne indretning beliggende på en plan plænegrund delvist omgivet af træer og buske i attraktivt sommerhusområde ca. 1000 meter fra hav og strand. Huset er opført i 2006 og indeholder badeværelse med spabad og adgang til sauna, stue i åben forbindelse med køkkenet, fire soverum, hems, gæstetoilet med brus og såvel overdækket som åben terrasse. Da huset er forsynet med centralvarme, kan der forventes forholdsvis små udgifter til opvarmning og varmt vand. Indretningen er lys, smagfuld og hyggelig med møbler og udsmykning i bedste kvalitet og afstemt farvevalg. Der er Boxer tv. Til de spillelystne børn og voksne er der PlayStation2. De store vinduespartier gør opholdsrummet lyst og tiltalende, mens de fire soverum er placeret med to i hver sin side af huset, således at dette er velegnet til f.eks. to familier, som ønsker at holde ferie sammen. På hemsen er der opsat tv med dvd-afspiller. Grunden er en stor, plan plænegrund velegnet til boldspil og leg men også med masser af læfyldte pletter, hvor der kan slikkes sol dagen igennem eller grilles ved om aftenen. Der er kort afstand til det lille fiskerleje Thorup Strand, hvor der stadig trækkes fiskekuttere direkte op på stranden. Fra huset er der også kort afstand til de naturskønne områder ved Bulbjerg, Svinkløv og Fosdalen samt et af Nordeuropas største fuglereservat Vejlerne. I nærheden finder I Fjerritslev med bl.a golfbane, svømmehal, bowlingcenter, tennisbaner, ridebane og gode indkøbsmuligheder. Fårup Sommerland, Jesperhus Blomsterpark og Aalborg med zoologisk have, kunstmuseer og den berømte Jomfru Ane gade inden for en times kørsel.

Om området

Du er her: Thorup Strand, Nordlige Vesterhav, Sommerhus 28424, 8 personer