Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus thorup strand

 
Søg område: Thorup Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 18 ferieboliger.

Sommerhus thorup strand

Thorup Strand er en autentisk fiskerby på den jyske vestkyst, kendt for sin tradition med at trække fiskerbåde op på stranden. Den rå skønhed af Vesterhavet møder den lokale fiskerkultur, hvilket skaber en unik atmosfære for besøgende. Dette maleriske sted tilbyder en sjælden kombination af naturskønhed og kulturel rigdom, ideelt for dem, der søger en autentisk dansk kystoplevelse.

Læs mere om Thorup Strand
Rating af huse for Thorup Strand: 4.3 af 5.0 fra 322 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Museumscenter Hanstholm
  • Kystcenteret Thyborøn
  • 18 sommerhuse for Thorup Strand - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 42741Thorup Strand8 personer,  105 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 9245Thorup Strand18 personer,  242 m²700 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 42433Thorup Strand10 personer,  101 m²900 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 93086Thorup Strand10 personer,  124 m²900 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 56521Thorup Strand7 personer,  82 m²350 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 56864Thorup Strand8 personer,  92 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 64505Thorup Strand6 personer,  100 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 28424Thorup Strand8 personer,  120 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 9163Thorup Strand4 personer,  54 m²50 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 28316Thorup Strand10 personer,  155 m²900 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 52497Thorup Strand6 personer,  54 m²4,0 km til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 9171Thorup Strand8 personer,  124 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 43321Thorup Strand6 personer,  92 m²700 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 9575Thorup Strand12 personer,  136 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 22491Thorup Strand8 personer,  109 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 54339Thorup Strand10 personer,  107 m²800 m til kyst.Sommerhus i Thorup StrandHus nr: 39796Thorup Strand6 personer,  75 m²900 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Thorup Strand

    Thorup Strand er en autentisk perle på den jyske vestkyst, hvor den traditionelle danske fiskerkultur lever og ånder. Ved at tage i sommerhus her får man mulighed for at opleve en af Danmarks sidste aktive landingspladser, hvor fiskerbåde dagligt trækkes op på stranden. Denne særegne atmosfære, kombineret med den rå skønhed af Vesterhavet og det omkringliggende landskab, gør det til et ideelt tilflugtssted for dem, der ønsker at slippe væk fra hverdagens travlhed og fordybe sig i naturen.

    Her kan man tilbringe dage med lange gåture langs stranden, nyde solnedgange over havet og finde ro i lyden af bølgerne. Desuden giver sommerhusets nærhed til friskfanget fisk fra de lokale fiskere en unik kulinarisk oplevelse, som fuldender den autentiske ferie ved kysten.

    Sommerhusudlejning i Thorup Strand

    Hos DanCenter sommerhusudlejning Thorup har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. DanCenter Sommerhusudlejning har hvad du leder efter – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, et sommerhus med havudsigt eller et luksussommerhus med pool i Thorup Strand finder noget for enhver smag hos DanCenter.

    Tag hunden med

    I flere af DanCenters sommerhuse i Danmark, kan du have op til 2 hunde med på ferien uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

    Sommerhusområder tæt ved Thorup Strand

    Fra Bornholm i øst over Marielyst i syd og Blåvand i vest til Skagen i nord - DanCenter har sommerhuse rundt om i hele det danske land.

    Tæt på Thorup Strand finder man Lild Strand, Slettestrand og Tranum Strand.

    Du kan blandt andet leje sommerhus i Blokhus, Hurup Thy Løkken, Lønstrup, Klitmøller eller Skagen.

    Du kan også foretage en bredere søgning og kig efter sommerhus i langs kysten ved det Nordlige Vesterhav.

    Book en ferielejlighed med Danland Feriecenter

    Du kan også holde ferie i en feriebolig i Løkken eller Blokhus hos Danland Feriecenter og kom på badeferie året rundt. Når du holder ferie i et feriecenter, har du aktiviteter til rådighed, som du ikke nødvendigvis har, når du holder ferie i sommerhus.

    Lej en ferielejlighed hos Løkken Feriecenter, hvor ferieboligerne kun ligger 750 meter fra den fantastiske badestrand, klitterne og det dejlige badevand. På feriecentret er der legeplads til børnene, og imens børnene hygger sig med nye legekammerater, kan de voksne hygge sig med et spil petanque.

    Som gæst hos Danland i Løkken har du gratis adgang til Løkken svømmehal. Ved siden af feriecentret ligger Løkken Golfbane med en smuk og frodig natur. På Løkken Feriecenter kan du bo i enten skippehuset, golfhuset eller strandhusene – alle hyggelige og velindrettede huse.

    Du kan også booke et ophold på et af de nærliggende feriecentrer. Ved Jammerbugten finder du også Blokhus Feriecenter.

    På ferie i Danland Feriecenter Blokhus kan man få sus i maven i vandrutsjebanen, som findes i det store subtropiske badeland, der hører til feriecentret. Uanset hvad vejrguderne lover, kan du altid hoppe i badetøjet og boltre dig i bølgerne, svømme baner eller slappe af i spaen og saunaen.

    Skinner solen og er vejret varmt, strækker en af Nordeuropas bedste badestrande sig lige uden for døren. Udendørs på feriecentret er der både trampolin, legeplads og volleybane til børnene, og vil I holde formen ved lige på ferien, har feriecentret sit helt eget træningscenter med træningsredskaber- og maskiner.

    Disse feriecentre er gode alternativer til sommerhus Thorup Strand.

    Spørgsmål og svar omkring Thorup Strand

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvilke steder bør jeg besøge omkring Thorup Strand?

    Omkring Thorup Strand findes en række steder, der er værd at besøge for at få en rig og alsidig oplevelse af regionen:

    • Svinkløv Plantage: En stor og skøn skovområde, som er perfekt til vandreture, og hvor man kan nyde den unikke vestjyske natur.
    • Fosdalen: En af Danmarks smukkeste slugter, som byder på en storslået natur med både skov og åbne arealer.
    • Bulbjerg: Danmarks eneste fuglefjeld og et unikt naturområde, hvor man kan opleve tusindvis af fugle og en fantastisk udsigt over havet.
    • Hanstholm Vildtreservat: Et beskyttet område, hvor man kan opleve et rigt dyreliv og nyde den rå natur ved Vesterhavet.
    • Hanstholm Fyr: Et historisk fyr med en udsigtspost, hvor man kan få en panoramisk udsigt over havet og omgivelserne.
    • JyllandsAkvariet: Beliggende i Thyborøn , er dette akvarium en god mulighed for at lære om livet i Vesterhavet og den nordatlantiske kyst.
    • Museet for Fiskeri og Kystkultur: Ligeledes i Thyborøn, giver dette museum et dybtgående indblik i den lokale fiskerkultur og historie.


    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger det Nordlige Vesterhav?

    Nogle af de ting du må prøve omkring det Nordlige Vesterhav er surfing, besøge landemærker, tage på stranden og udforske klitterne, vandre, tage i badeland, cykle, fiske og gå i naturen.