Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Læsø/Nordmarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Læsø/Nordmarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Læsø/Nordmarken
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 7 ferieboliger.
Søg på kort

Sommerhus Læsø/Nordmarken - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Læsø/Nordmarken: 4.4 af 5.0 fra 127 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Læsø Tårnet
 • Læsø Museum
 • Læsø Saltsyderi
 • Læsø Seaside Golfklub
 • Læsø Kur bad
 • Læsø Uldstue
 • Tanghusruten i Gl. Østerby
 • Fantastiske badestrande
 • Rønnerne – og en tur med rønnerbussen
 • 7 sommerhuse for Læsø/Nordmarken - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 7309Læsø/Nordmarken5 personer,  63 m²Kæledyr er tilladt.400 m til kyst.Bjælkehus beliggende i Nordmarken på Læsø i naturskønne omgivelser på en dejlig naturgrund med træer. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og åbent køkken med ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 68967Læsø/Nordmarken6 personer,  92 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus med sauna beliggende i naturskønne omgivelser på dejlig stor græsgrund med træer ca. 400 m fra børnevenlig badestrand på Læsø. Huset er velindrettet med tre rummelige værelser, stort badeværelse ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 43783Læsø/Nordmarken6 personer,  79 m²Kæledyr er ikke tilladt.4,0 km til kyst.Lyst sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø på en stor græsgrund med træer. Sommerhuset er indrettet med tre gode soveværelser, badeværelse med bruseniche og veludstyret køkken til stue ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 34755Læsø/Nordmarken6 personer,  69 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Tæt ved Østerby på Læsø ligger dette sommerhus godt ugenert og delvis omkranset af skov og natur og ca. 700 meter til stranden, hvortil der er sti direkte. Selve huset er omkranset af birketræer. Indgang ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 54448Læsø/Nordmarken6 personer,  65 m²Kæledyr er tilladt.1,5 km til kyst.Velfungerende sommerhus med en særdeles skøn beliggenhed på flot stor og ugeneret naturgrund på Læsø. Huset er indrettet med to soveværelser, stort anneks med dobbeltseng og god skabsplads, et rummeligt ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 33558Læsø/Nordmarken6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.300 m til kyst.I Nordmarken på Læsø ligger dette sommerhus helt ugenert og omkranset af skov og natur. Indgang til entré, badeværelse med glasvæg og vaskemaskine. 3 værelser med plads til 6 personer. Stort køkken/alrum ...Sommerhus i Læsø/NordmarkenHus nr: 25767Læsø/Nordmarken8 personer,  135 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Dette velholdte swimmingpoolhus med smagfuld, moderne indretning i lys stil ligger i helt ugenerte og naturskønne omgivelser på den attraktive ferieø Læsø. Betaling af rengøring betales på lokalkontoret ...

  Se alle huse i området.