Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus i Lønstrup - ved natur og Jammerbugt

 
Søg område: Lønstrup
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 44 ferieboliger.

Sommerhus i Lønstrup - ved natur og Jammerbugt

Lej sommerhus i Lønstrup - populært sommerhusområde ved natur og Jammerbugtens strande

Når du lejer sommerhus i Lønstrup, er du tæt på skønne naturoplevelser, charmerende ferieby og Nordjyllands attraktioner. I Lønstrup har du også Vesterhavets brede og børnevenlige sandstrande inden for rækkevidde.

DanCenter har omkring 40 sommerhuse i Lønstrup, hvor flere af sommerhusene ligger 150 m eller 300 m fra kysten og har havudsigt.

Start din søgning efter sommerhus til leje i Lønstrup her:

Læs mere om Lønstrup
Rating af huse for Lønstrup: 4.1 af 5.0 fra 1037 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Nordsøen Oceanarium
 • Fårup Sommerland
 • Bunkermuseet Hirtshals
 • Skagen Museum
 • Skagen By og Egnsmuseum
 • Aalborg Zoo
 • Utzon Center
 • Voergaard Slot
 • Springeren - Maritimt Oplevelsescenter
 • Kunstens Museum Of Modern Art
 • Ørnereservatet
 • Fun Park Hirtshals
 • Action House Funcenter
 • Family Farm Fun Park
 • Børglum Kloster
 • Aalborg Forsvars- & Garnisonsmuseum
 • 44 sommerhuse for Lønstrup - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i LønstrupHus nr: 67879Lønstrup8 personer,  112 m²550 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 71697Lønstrup10 personer,  140 m²900 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 35615Lønstrup6 personer,  120 m²500 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 67407Lønstrup6 personer,  106 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 52772Lønstrup10 personer,  162 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 7430Lønstrup6 personer,  72 m²80 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 83702Lønstrup7 personer,  83 m²800 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 4588Lønstrup10 personer,  103 m²900 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 9466Lønstrup8 personer,  83 m²800 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 9205Lønstrup5 personer,  50 m²900 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 51945Lønstrup8 personer,  83 m²40 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 34888Lønstrup6 personer,  68 m²200 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 93193Lønstrup6 personer,  68 m²700 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 13857Lønstrup4 personer,  50 m²350 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 7624Lønstrup6 personer,  90 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 45677Lønstrup6 personer,  65 m²700 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 48283Lønstrup6 personer,  71 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 76384Lønstrup10 personer,  114 m²300 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 4466Lønstrup8 personer,  96 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 6354Lønstrup6 personer,  103 m²500 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 13849Lønstrup8 personer,  120 m²400 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 28929Lønstrup14 personer,  450 m²3,0 km til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 39507Lønstrup8 personer,  105 m²300 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 9092Lønstrup10 personer,  140 m²200 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 51838Lønstrup6 personer,  107 m²35 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 13850Lønstrup6 personer,  80 m²150 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 35383Lønstrup6 personer,  83 m²300 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 71671Lønstrup8 personer,  120 m²900 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 27504Lønstrup10 personer,  138 m²900 m til kyst.Sommerhus i LønstrupHus nr: 4717Lønstrup10 personer,  150 m²1,0 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  Ferie i et Lønstrup sommerhus

  Lønstrup er en skøn ferieby ved Jammerbugten i Nordjylland, mellem Løkken og Hirtshals. Her venter dramatisk natur ved Rubjerg Knudes stejle skrænter, charmerende byliv med lokalt kunsthåndværk i Lønstrup By og Nordjyllands mange attraktioner.

  I Lønstrup findes et stort sommerhusområder med sommerhuse for enhver smag. Find nybyggede sommerhuse, klassiske sommerhuse og store sommerhuse med pool. Du kan også finde et dejligt sommerhus i Lønstrup med havudsigt.

  Naturoplevelser ved Vesterhavet

  Lej sommerhus i Lønstrup og veksel mellem naturoplevelser og charmerende by stemning i Lønstrup By. Lønstrup ligger lige ved Vesterhavet eller Jammerbugten, og byder på imponerende stejle skrænter, der går lige ned i havet.

  Du kan komme tæt på de stejle skrænter ved den 12 kilometer lange Lønstrup Klit, der går fra Løkken til Lønstrup. Det højeste punkt på strækningen er Rubjerg Knude. Her befinder du dig 100 meter over vandet. Det er også her, at du finder Rubjerg Knude Fyr helt ude ved vandet.

  Hop i vandreskoene - for i området findes der også flere vandrestier, der tager dig igennem naturskønne og historiske områder. Du kan blandt andet gå langs Nordsøstien.

  Du finder selvfølgelig også dejlige og børnevenlige badestrande ved Lønstrup, som ligger ved Vesterhavet. Her er der masser af plads til at bygge sandslotte og bade i vandet.

  Mød byens mange lokale kunsthåndværkere

  Når du eksempelvis holder din sommerferie i Lønstrup, skal du sikre, at du har plads nok i kufferten til en souvenir eller to. Her er du nemlig havnet midt i et mekka for kunsthåndværkere. Du finder alt fra smykkedesignere til glaspusteri til smukt lertøj.

  I sommerhus i Lønstrup - hvad skal du se

  Tæt ved og omkring Lønstrup finder du flere oplagte attraktioner, som du skal besøge på din ferie i sommerhus eller feriebolig i Lønstrup. I Lønstrup By er der flere spisesteder som Restaurant Villa Vest og forretninger. Syd for Lønstrup ligger den velkendte ferieby Løkken.

 • Resterne af Mårup Kirke - tæt på Lønstrup findes resterne af Mårup Kirke. Kirken er næsten styrtet i vandet. Fra Mårup Kirke kan du se over til Rubjerg Knude Fyr. Det er muligt at gå fra Mårup Kirke og til Rubjerg Knude Fyr.

 • Rubjerg Knude Fyr kæmper med Vesterhavets bølger og sandflugt, der betyder, at fyret er tæt på at falde i vandet. I 2019 fik fyret forlænget sin levetid, da det blev rykket længere ind i landet. Begiv dig op til fyret og nyd den fantastiske udsigt over Vesterhavet og området.

 • Fårup Sommerland ved Blokhus byder på forlystelser for hele familien - lige fra stille og rolige til forlystelser med fart.

 • Aalborg - Nordjyllands hovedstad, der byder på en moderne havnefront med bygninger som Musikkens Hus og Utzon Center, hyggelige gågader og Aalborg Zoo.

 • Skagen - indtag den charmerende ferieby med de klassiske gule Skagenshuse, stå med et ben i Skagerrak og et ben i Kattegat på Danmarks nordligste punkt Grenen og se malerier af P.S Krøyer og Holge Dachmann på Skagens Museum

 • Nordsøen Oceanarium i Hirtshals - her kan du komme tæt på havets dyr i Nordeuropas største akvarium. Du kan blandt andet møde den finurlige klumpfisk.

 • Få rabat på attraktioner i Nordjylland og resten af Danmark

  Lej sommerhus i Lønstrup, og få en ideel base for at opleve hele Nordjylland, fra Vesterhavet til Kattegat, fra Skagen over Aalborg til Hanstholm. Det meste af Nordjylland er indenfor køreafstand.

  Når du lejer sommerhus med DanCenter, får du rabat på mange af Danmarks mest populære forlystelser. I Nordjylland får du blandt andet rabat på entrebilletten til Fårup Sommerland, Action House i Løkken, Bangsbo Fort i Frederikshavn og Bunkermuseum i Hanstholm. Læs mere om hvilke attraktioner, som du får rabat hos her.

  Sommerhusudlejning i Lønstrup med DanCenter

  DanCenter Sommerhusudlejning Lønstrup står klar til at hjælpe dig fra vores lokalkontor i Løkken, når du lejer sommerhus i Lønstrup. I mere end 60 år har DanCenter arbejdet med sommerhusudlejning i Danmark. Med den erfaring i ryggen ved vi, at vi kan finde lige det sommerhus, som du søger til dine ferieplaner.

  Lønstrup har sommerhuse for enhver smag. Her er både klassiske sommerhuse på smukke naturgrunde og luksussommerhuse med pool, spabad og sauna samt plads til hele familien.

  På DanCenters hjemmeside kan du med søgefunktionen finde det rigtige sommerhus. Her kan du filtrerer ding søgning. Søg blandt andet efter sommerhus beliggende i Lønstrup med havudsigt.

  Tag hunden med på ferie i sommerhus

  Du kan sagtens tage din logrende ven med på ferie i et Lønstrup sommerhus. I flere af DanCenters sommerhuse er det tilladt at medbringe op til to hunde uden ekstra omkostninger. Læs mere om at tage hunden med på ferie her.

  Andre sommerhusområder nær Lønstrup

  Lønstrup er et populært sommerhusområde. Der findes dog også andre populære sommerhusområder ved Jammerbugtens strande. Du kan blandt andet leje sommerhus i Blokhus, Løkken, Skallerup Klit, Rødhus Strand, Saltum Strand eller Tranum Strand.

  Lidt længere væk findes sommerhusområde ved Danmarks nordligste punkt Skagen. Eller søg mod vestkysten og Cold Hawaii ved Klitmøller. Her kan du prøve kræfter med havets bølger og forskellige former for vandsportsaktiviteter.

  Book ferielejlighed i Lønstrup med Danland Feriecenter

  Hold ferie i en anden type feriehus i Lønstrup end et sommerhus. DanCenters søstervirksomhed Danland Feriecenter har 29 feriecentre fordelt over hele Danmark. Nær Lønstrup findes der tre feriecentre. Her kan du booke en ferielejlighed i Blokhus, Løkken eller Hirtshals og stadig have Lønstrup inden for rækkevidde.

  Der findes ikke to ens Danland Feriecentre. Når du booker ferielejlighed med Danland Feriecenter, får du forskellige fællesaktiviteter til rådighed, som du ikke ville have adgang til, når du lejer sommerhus i Danmark. Disse fællesaktiviteter er dog forskellige fra feriecenter til feriecenter.

  Danland Feriecenter Blokhus har subtropisk badeland og spaområde og ligger midt i Blokhus, mens Danland Feriecenter Løkken ligger i naturskønne omgivelser tæt på centrum af Løkken. Danland Feriecenter Hirtshals ligger lige syd for Hirtshals, byder på badeland og har stranden som tætteste nabo.

  Spørgsmål og svar omkring Lønstrup

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Lønstrup?

  DanCenter har omkring 40 sommerhuse i og omkring Lønstrup. Her er noget for enhver smag - uanset om du er til et klassisk sommerhus eller et luksussommerhus. Du har også mulighed for at at leje et sommerhus i Lønstrup med havudsigt.

  Hvilke attraktioner og seværdigheder bør jeg besøge i Lønstrup?

  Når du holder ferie i sommerhus i Lønstrup, ligger hele Nordjylland for dine fødder. I området omkring Lønstrup kan du besøge:

  • Resterne af Mårup Kirke
  • Gå op til Rubjerg Knude Fyr og nyde udsigten over Vesterhavet og området
  • Blive rundtosset i forlystelserne i Fårup Sommerland
  • Kigge på kunsthåndværk i butikker i Lønstrup
  • Bade og bygge sandslot ved Vesterhavets brede sandstrande
  • Besøge feriebyerne Løkken og Blokhus
  • Køre på dagstur til Skagen
  • Blive klogere på havdyr og klumpfisken hos Nordsøen Oceanarium

  Kan jeg booke et sommerhus i Lønstrup for blot en weekend?

  Du kan sagtens invitere familien eller vennerne med på weekendtur til Lønstrup. Her får I en hyggelig base for en weekend i det nordjyske.

  Når du lejer sommerhus med DanCenter skal du som minimum leje sommerhuset i 2 dage.