Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Lønstrup

Sommerhus: Lønstrup, Jammerbugten, Nordjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 5 svar4.2 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

14
7
450m²
ja
nej
Inkl.
3,0 km
 
Aktivitetshus
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
5 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1900, renoveret i 2019
 
1,5 km til restaurant
 
4,0 km til indkøb
 
3,0 km til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 6/4-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 28929
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 3,0 kmGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
18293012345
196789101112
2013141516171819
2120212223242526
22272829303112
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ALAltan/balkon
BBad
BYBryggers
CCarport/garage
DDepot
EEntré
KKøkken
OTOverdækket terrasse
OOpholdsstue
STGrundplan
SPSpisestue
TETerrasse
VVærelse
1 Opholdsstue: Brændeovn, tv
7 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køjer
Køkkenafd.: Tv, el-komfur, køleskab, mikroovn, fryser 250 l eller større, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., kaffetragt
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, badekar, bruseniche, gulvvarme
3xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, airhockey
Og: Terrasse, oliefyr, havegrill, anlagt have 4000 m², moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 5000

Om ferieboligen

Sommerhus i skønne omgivelser ved Lønstrup. Her er stort set alt, hvad hjertet begærer. Sommerhuset ligger placeret i det rolige, bugtende marklandskab med fortrinlig ro og en skøn udsigt.

Sommerhuset blev totalrenoveret i 2019. Hele huset emmer af et eksklusivt materialevalg, som f.eks. topisolering fra gulv til loft, alle vinduer er med selvrensende glas, topmoderne køkken, skønne stuer m.m. Alle materialer er nøje udvalgte, lige fra gulve, fliser, vægge, møblering, gode eksklusive senge for og sikre en god nattesøvn.

Køkkenet skiller sig også ud i forhold til almindelige køkkener. Fronter samt bordplade af granit, to indbyggede dampovne samt almindelig ovn fra Gaggenau og en ditto mikroovn, en kogeplade i en bred, zonefri udgave samt emhætte i bordpladen i tillæg til to teppanyaki for japansk madlavning, som også er gode til lune retter. Her findes endvidere kaffemaskine, 2 varmeskuffer, køleskab samt 2 frysere (ca. 300 liter). Hertil kommer et højt kvalitets vinskab samt køle-/fryseskab fra Liebherr. Det er arrangeret således, der kan placeres barstole ved kogeøen.

I hele hovedhuset er der gulvvarme. Indeklimaet er favorabelt takket være genveksanlægget med varme for at undgå træk. I hovedhuset findes både stue samt spisestue med spiseplads, stole og indbygget TV. Dagligstuen har store glaspartier, som giver masser af lys – her er også udgang til terrassen. Der er tre brændeovne samt seks TV. Der er et opholdsrum med spiseplads til 40 personer.

En del af førstesalen er noget af soveafdelingen. Her er der to gode soveværelser, det ene er med væghengt TV og et badeværelse en-suite. I tillæg begge altan. Begge med gode dobbeltsenge fra Høje. Badeværelset har bl.a. en stor bruseniche med bænk, linjeafløb og en luksuriøs, loftmonteret regnbruser med vandfaldsfunktion. På førstesalen er der et badeværelse mere og de to afsnit bindes sammen af endnu en stue, her med valnøddetrægulv, brændeovn og et flot vinduesparti med udsigt over naturen. Der er også en lille hyggestue med TV, Kaffemaskine, og med tilhørende toilet.

I hovedhusets tilknyttede længe strækker sig en herlig, rummelig gildesal (ca. 100 m2) med terrassedøre og egen indgang. Her findes også service m.m. til 40 personer. På modsatte side af entréen findes fire værelser med gode dobbeltsenge fra Høje, det ene soverom har væghengt TV. I tillæg er der et lille opholdsrom rum med tekøkken og fire stole og et bord, i alle rummene er der luxuriøst med blant andet valnødetrægulv, som giver et flot look videre tilknytning til et brusebadeværelse. Huset byder også på alt ligefra Billard, bordtennis, Airhochey samt bord fodbold. Det giver masse af muligheder for hele familien.

Fornøjelserne er heller ikke til at overse udendørs, hvor haven omkranses af et rækværk af træ. Rundt i haven findes velplacerede udendørslamper, som skaber et smukt syn selv ved aftentide. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Hele husets have er indhegnet, så er derfor velegnet til hund, samt børnefamilier.

Om området

Du er her: Lønstrup, Jammerbugten, Sommerhus 28929, 14 personer