Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Hummingen

Sommerhus: Hummingen, Lolland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 4 svar5.0 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

6
3
104m²
nej
nej
Inkl.
500 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Spabad, 2 personer
 
Sauna, 4 personer
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
2 badeværelser
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2007, renoveret i 2020
 
400 m til restaurant
 
3,2 km til indkøb
 
500 m til kyst
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 12/4-2024 til 2/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 09438
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 500 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv, høj stol
3 Soveværelser: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 køjer
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 1040 m², moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Om ferieboligen

I rolige naturrige omgivelser i Hummingen på Lolland ligger dette skønne, velholdte og rummelige Kalmar sommerhus fra 2007. Huset ligger 500 meter fra en dejlig børnevenlig sandstrand, I kan gå til stranden via lukket sti gennem grønt område.

Sommerhuset indeholder stort åbent køkken forsynet med et almindeligt bredt udvalg af køkkenredskaber til brug for madlavning og bagning. En stor opholds- og spisestue med god brændeovn. I stuen er der smart-TV med airplay, som er tilsluttet chromecast med mulighed for at streame tv, film eller musik. Der er danske og tyske luftkanaler. Musik kan afspilles til en transportabel bluetooth højttaler. Badeværelset har gulvvarme, og der er adgang til spabad og sauna. 2 værelser identisk indrettet med brede dobbeltsenge og skabsplads. Et værelse med køjeseng, og mulighed for hjemmearbejdsplads, hvor der kan bruges hævesænke bord samt indstillelig konferencestol. Der er et udvalg af forskellige spil, bl.a. bræt - og puslespil til både voksne og børn. Husets indretning er moderne.

Fra stuen er der udgang til nyanlagt stor træterrasse, som er delvis overdækket. På terrassen er der nye og moderne havemøbler.

Haven og terrassen sydvendt og ligger ugenert (privat). Det er muligt at nyde solen hele dagen eller slappe af i skyggen. På venstre side af huset er der en hyggekrog, med et bord- og bænkesæt, hvorfra der er adgang til grill, bålfad og bålstativ. På højre side af huset er der en solseng til 2 personer. Bagest i haven er der også etableret en bålplads med en stor bred bænk og individuelle siddepladser. Der er bålfad, bålstativ og et udvalg af redskaber og andet tilbehør til bålpladsen.

Den bagerste del af haven er delvist bevaret som naturgrund, som giver gode muligheder til brug for afslapning eller leg. Der er opsat hængekøjer, sansegynge og en sandkasse. Der er forskellige spil til udendørs brug og leg.

Det er et naturskønt område med flere forskellige dyr, fx i haven er der del smådyr bl.a. fugle og egern og udenfor haven er der harer og rådyr, som ofte passerer forbi. Der er et meget stort og rigt fugleliv, som bl.a. kan ses fra et nærliggende fugletårn. Generelt i hele området er der mange stier gennem grønne områder, og et antal lege – og boldpladser.

Indkøb kan findes i Camping minimarked, som kun ligger ca. 300 meter væk. Indenfor en radius af 500 meter er der 2 restauranter, hvoraf den ene også sælger is om dagen, og den anden restaurant sælger fisk og røgvarer.

Huset er også velegnet til ophold i den kolde tid, da der er flere forskellige varmekilder. Der er 2 separate varmepumper, der hver især har kapacitet til opvarmning af hele huset. Desuden er der el-radiatorer i hvert rum, samt en effektiv brændeovn.

Have og hus er renoveret i første halvår af 2021, og fremstår pænt og uden særlige brugsspor.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Om området

Du er her: Hummingen, Lolland, Sommerhus 09438, 6 personer, Spabad, Sauna