Kontakt
Søg
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Thyborøn

Sommerhus: Thyborøn, Vesterhavet, Vestjylland, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 4 svar2.5 ud af 5.0
Anbefalelsesværdigt3,3
Ferieboligens indretning og udstyr2,9
Mest populært hos
Familie/Venner med børn4,0
Familie/Venner uden børn2,0
Kommentarer fra andre gæster
Sprog:
Det er frivilligt for gæsterne at afgive kommentarer. Se mere information om DanCenters gæstevurderinger.
Mette - Gilleleje  (Familieferie med større børn, juli 2020)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“God plads, så man kan være mange afsted.”
Merete - 4490  (Familieferie med børn, oktober 2019)
Hvad var rigtig godt ved sommerhuset?
“Beliggenheden”

Ferieboligfaciliteter

8
3
125m²
ja
nej
Inkl.
150 m
 
Aktivitetshus
 
Tysk TV:
 
1 badeværelse
 
Vaskemaskine og tørretumbler
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 1936, renoveret i 2017
 
500 m til restaurant
 
500 m til indkøb
 
150 m til kyst

Top-attraktioner i området

 • Jesperhus
 • Kystcentret Thyborøn
 • Jyllands Akvariet
 • Mønsted Kalkgruber
 • Hjerl Hede
 • Sea War Museum
 • Husnr. 04395
  Huskategori: ★★★
  Kyst/Sø 150 mGæstevurderinger

  Booking af huset

  Booking af huset

  Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
  402829301234
  41567891011
  4212131415161718
  4319202122232425
  442627282930311
  Mulig ankomstdato
  Valgte periode
  Ledig dato
  Ikke ledig
  Din booking

  Husbeskrivelse

  1 Opholdsstue: Internet+ (min. 50 Mbit download), Chromecast, tv, parabol, høj stol
  3 Soverum: 2 senge, 3 senge, 1 dobbeltseng og 2 køjer, barneseng
  Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
  Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
  1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler
  Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, airhockey, dart
  Og: Terrasse, fjernvarme, havegrill, naturgrund 283 m², moderne møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

  Om ferieboligen

  Velbeliggende og renoveret sommerhus beliggende bare cirka 150 meter fra Vesterhavet samt den børnevenlige badestrand ved Thyborøn. Huset fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med åben køkken/stue. Stuen byder på moderne møblement, gratis internet samt fladskærms-tv. Samt en spiseafdeling. I stueplan finder I moderne køkken som bl.a. byder på keramisk kogeplader, opvaskemaskine og køle/frys med 60 liters frysekapacitet. Der er lyst badeværelse med bademiljø, bruseniche samt gulvvarme. I bryggerset er der vaskemaskine og tørretumbler. Huset er samtidig et aktivitetshus med mange timers underholdning for både børn og voksne, herunder bordtennis, bordfodbold, billard, airhockey samt elektronisk dart. Fra aktivitetsrummet er der adgang til husets store træterrasse, som er fuldstændig lukket af, så både dyr og mindre børn kan færdes sikkert. Derudover er der moderne havemøbler samt havegrill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. På 1. sal finder I soveværelse med 3 enkeltsenge, værelset er et gennemgangs værelse ind til endnu et soveværelse med 2 enkelte senge. TV på 1. sal er ikke tilsluttet parabol, men har en Chromecast, hvor I har mulighed for at streame egne tv-tjenester. Derudover er der soveværelse i stueetagen med dobbeltseng samt etageseng til 2 personer. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

  Om området

  Om Thyborøn

  Hold ferie i sommerhus i Thyborøn

  I Thyborøn mødes Vesterhavet og Limfjord, og her brød havet i 1862 gennem den tidligere landforbindelse til Agger i nord. I dag giver Thyborøn Kanalen adgang til Limfjorden, og en færge forbinder de to byer.

  Thyborøns havn har en aktiv fiskerisektor, og hvert år i august fejres fiskedagen med en stor fiskefestival. Kystcentret formidler spændende viden om havet og kysten, og i JyllandsAkvariet kan du komme tæt på dyrerigt i havet. Herfra kan du også deltage i de populære sæl-, rav- og østerssafari.

  Sea War Museum, der ser sig selv som et anti-krigsmuseum, fortæller historien om verdens største søslag, Jyllandsslaget, som fandt sted ud for den jyske vestkyst i 1916, kun få sømil fra Thyborøn. Mindeparken i klitterne minder om de tragiske begivenheder på Vesterhavet.

  Du finder også moderne arkitektur i det vestjyske kulturlandskab. I Thyborøn kan du se den spektakulære nybygning af kirken, som er en perle i moderne arkitektur.

  Om Vesterhavet

  Hold ferie i sommerhus ved Vesterhavet

  Lange strande og vilde bølger: Vesterhavet er et besøg værd året rundt. I sommerhalvåret kan du nyde de brede badestrande, og opleve den hyggelige feriestemning i byerne langs Vestkysten.

  I vinterhalvåret kan du opleve det brusende Vesterhav fra dets mere barske side. Når vindene blæser op, er der en ganske særlig atmosfære ved Vestkysten. Gå lange ture i de høje klitter og smukke plantager, som ligger ud til Vesterhavet, og vend så hjem til en kop kaffe foran pejsen i sommerhuset.

  Kom tæt på Vesterhavets historie, natur og smukke strande

  På Vesterhavets strande finder du tydelige spor efter tyskernes besættelse af Danmark under 2. Verdenskrig i form af et stort antal bunkers. Tyskerne byggede bunkerne i klitterne, men de fleste af dem ligger i dag nede på selve stranden. De fleste bunkers ved Vesterhavet blev allerede fjernet for nogle år siden.

  I de store fjorde som Ringkøbing Fjord, Nissum Fjord og Limfjorden langs Vesterhavet, finder du et rigt fugle- og dyreliv. Ved blandt andet ved og omkring Nissum Fjord, som rummer nogle af Vestjyllands vigtigste fuglelokaliteter. Derfor er store dele af området også fredet som fuglereservater.

  Langs Vestkysten ligger også nogle af Danmarks dejligste strande. De smukke, brede sandstrande, som hvert år tiltrækker tusinde af gæster. Her kan du hoppe en tur i vandet eller plaske i vandkanten, ligesom strandene er gode til at spille bold eller andre sjove aktiviteter. Ønsker du fred og ro, mens du suger solens stråler til dig, kan du helt sikkert også finde sådan en plads.

  Storm, bølger og havets kraft: Vesterhavets kyst ændrer sig konstant, fordi her hersker naturens styrker. Tidligere forsvandt cirka to meter strand om året i havet. Livet for befolkningen i den midtjyske Vesterhavsregion var hårdt og farligt.

  Mellem Harboøre Tange og Fjaltring igangsatte den danske staten kystbeskyttelse for at stoppe angrebene på det mægtige hav. I 1875 blev den første høfde bygget i Bovbjerg. Det blev efterfulgt af andre bølgebryder, høfder og sikringer, der beskytter den danske kyst. Omkring 100 granit-, beton- og stenede høfder har den hele danske vestkyst i dag.

  Tag på opdagelse i Vestjylland

  Den jyske vestkyst er præget af Vesterhavet. Her er der højt til himlen, masser af saltvandssprøjt, udstrakte strande og imponerende natur. Limfjordslandet mod nord er mildere, bakket og frodigt med små vige og bredninger.

  I læ bag vestkystens klitter er der vældige plantager, og den midtjyske hede byder på store, åbne vidder med bevoksninger af lyng.

  Langs det meste af vestkysten er der lange, brede strande med fint, hvidt sand og store klitområder. I Limfjorden er der roligere vand og mange børnevenlige strande.

  Området byder på et rigt fugle- og dyreliv. Nørre Nissum Fjord er hjemsted for nogle af Vestjyllands vigtigste fugleområder. Klosterheden Plantage er Danmarks største skovplantage. Med et typisk skandinavisk hede- og vandlandskab er der plads til mange forskellige dyr.

  De smukkeste badestrande ved den midterste del af Vesterhavet

 • Thyborøn Strand
 • Fjaltring Høfde Q
 • Vejlby Klit (handicapsti til klitten)
 • Thorsminde Strand (handicapsti til stranden)
 • Sommerhusudlejning ved Vesterhavet

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du over 200 sommerhuse beliggende ved Vesterhavet – uanset om du leder efter et klassisk sommerhus, luksussommerhus eller et sommerhus med havudsigt finder noget for enhver smag hos DanCenter. Lad dig inspirere af de mange forskellige huse, før du booker en tiltrængt ferie for dig og dine nærmeste. I cirka halvdelen af DanCenters sommerhuse er kæledyr, velkomne.

  Sommerhusområder ved Vesterhavet

  Drømmer du om at holde ferien ved Vesterhavet, finder du her nogle af de populære sommerhusområder, hvor du kan leje sommerhus til din ferie hos DanCenter. Lej eksempelvis sommerhus i Vrist, Toftum Bjerge , Gjellerodde eller Fjand.

  Du kan også finde et sommerhus i Vejlby Klit , hvor du kan tage hele familien med i Vejlby Sommerpark eller tag familien med til Thorsminde og oplev den helt specielle charme byen byder på.

  Hold ferie med Danland Feriecenter Lemvig ved Vesterhavet

  Danland Feriecenter Lemvig har hele familien udsigt til en skøn ferie. Her bor du i hyggelige ferieboliger med solterrasse eller overdækket balkon – mange af dem med direkte udsigt over Limfjorden.

  Her har du rig mulighed for at få dyppet tæerne. På den børnevenlige strand kan du bade, surfe og spille beachvolley, og tilbage på feriecentret kan du nyde det store, indendørs poolområde med spa, sauna og tyrkisk dampbad.

  Som gæst på Lemvig-egnen er der meget at tage sig til. Besøg den hyggelige marina og strandpromenade, eller tag til Danmarks største skovdistrikt, Klosterheden, hvor du kan være heldige at se Danmarks eneste bævere.

  Gå på jagt efter kunsthåndværk, besøg arbejdende værksteder, lær om kysten på Kystcentret og meget andet. Du kan også tage en tur til det betagende Vesterhav, som ligger kun 15 km fra feriecentret.

  Rabat på golf i Lemvig Golfklub
  Køb greenfee til 18 hullers-banen på Lemvig Golfklub hos Danland Feriecenter Lemvig for 200 kr. for en hel dag (normalpris 330 kr.) Greenfee kan købes i Lemvig Golfklubs reception eller bestilles på mail eller telefon inden ankomst.

  Golfbanen ligger lige op til feriecentret og bølger sig gennem et smukt bakket og åbent fjordlandskab.

  Du er her: Thyborøn, Vesterhavet, Sommerhus 04395, 8 personer