Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør

Sommerhus Hemmet Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Hemmet Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Hemmet Strand
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 26 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Hemmet Strand - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Hemmet Strand: 4.3 af 5.0 fra 155 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Givskud Zoo
 • Jyllands Park Zoo
 • Fiskeri- og søfartsmuseet
 • Fun og Action
 • Fun Bike Tours
 • Ringkøbing Museum
 • Esbjerg Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Hemmet Strand

  Hus nr: 78297Hemmet Strand4 personer,  70 m²Kæledyr er ikke tilladt.400 m til kyst.Sommerhus på lukket og ugenert grund med en delvist lukket terrasse. Der er sandkasse. Huset ligger ca. 400 m fra Ringkøbing Fjord. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 95627Hemmet Strand6 personer,  76 m²Kæledyr er tilladt.600 m til kyst.Sommerhus midt i en lille oase på helt lukket grund med træer og buske. Den sydvendte havestue giver masser af varme til hele huset, her vil der helt sikkert blive tilbragt mange timer. Stor garage med god plads til bilen. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.Hus nr: 65236Hemmet Strand6 personer,  86 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende kun ca. 800 meter fra Hemmet Strand ved Ringkøbing Fjord. Ferieoplevelsen vil her tage udgangspunkt i det åbne køkken/alrum/stue. Loftet går til kip og der er adgang til det store alrum fra sommerhusets ...Hus nr: 79959Hemmet Strand4 personer,  80 m²Kæledyr er ikke tilladt.600 m til kyst.Hyggeligt landhus med stråtag, beliggende midt i en lille oase, helt lukket grund med træer og buske som er placeret rundt om huset. Minimalistisk indrettet. Naturen ved Ringkøbing fjord dækker lige fra strand og vand til skov og eng, men også ...Hus nr: 98898Hemmet Strand6 personer,  91 m²Kæledyr er ikke tilladt.800 m til kyst.Sommerhus med spabad og sauna beliggende i gåafstand til Hemmet Strand på den sydøstlige side af Ringkøbing Fjord. Sommerhuset ligger i 2. række til legepladsen, så her er der virkelig tale om et meget børnevenligt område. Sommerhuset er godt ...Hus nr: 04094Hemmet Strand6 personer,  69 m²Kæledyr er ikke tilladt.900 m til kyst.Idyllisk sommerhus beliggende på dejlig stor, lukket grund tæt ved Hemmet Strand. Sommerhuset ligger for sig selv, midt i skoven, på kuperet og fredfyldt naturgrund. Der er kombineret opholds- og køkkenafdeling med adgang til aktivitetsrum med ...

  Se alle huse i området.