Kontakt
Søg
Kontakt
Kontakt os Job Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer

Sommerhus Vedersø Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Sommerhus Vedersø Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

 
Søg område: Vedersø Klit
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 6 ferieboliger.
Søg på kort - klik her Søg på kort

Sommerhus Vedersø Klit - Sommerhusudlejning med DanCenter

Lej et sommerhus til din næste ferie i Danmark. Vi garanterer Sommerhusudlejning i trygge og hjemlige rammer for hele familien.

Benyt vores smarte søgefunktion nedenfor til at finde et ledigt sommerhus i præcis det område du ønsker. Du kan også filtrere din søgning og vælge om sommerhuset eksempelvis skal have havudsigt, pool, opvaskemaskine, internet osv.

Rating af huse for Vedersø Klit: 3.5 af 5.0 fra 108 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Legoland
 • Jyllands Park Zoo
 • Hjerl Hede Frilandsmuseum
 • Kystcenteret Thyborøn
 • Jyllandsakvariet Thyborøn
 • Ringkøbing Museum
 • Lemvig Museum
 • Blåvand Badeland
 • Blåvand Zoo
 • Gjellergård
 • Andre gæster anbefaler disse sommerhuse for Vedersø Klit

  Hus nr: 37186Vedersø Klit12 personer,  212 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Stråtækt swimmingpoolhus beliggende i Vester Husby, et attraktivt og velbesøgt ferieområde. Trækplasteret er husets swimmingpool afdeling, som indeholder en 18 m² stor swimmingpool med svømmetræner, rutchebane, børneswimmingpool til de mindste ...Hus nr: 93555Vedersø Klit8 personer,  124 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Dejligt og rummeligt sommerhus med spabad og sauna beliggende på stor naturgrund. Sommerhuset er velindrettet med en stor opholdsstue, hvor man på kolde dage kan slappe af og nyde roen og varmen fra husets brændeovn. Det funktionelle køkken ...Hus nr: 03969Vedersø Klit6 personer,  100 m²Kæledyr er tilladt.700 m til kyst.Ældre sommerhus beliggende på en 2300 m2 stor grund i roligt sommerhusområde ved Vedersø Klit. Sommerhuset har tre soveværelser. Stuen har brændeovn, og spisestue og køkken er ud i et. Badeværelset er med gulvvarme. Den 20 m2 store terrasse ...Hus nr: 69572Vedersø Klit8 personer,  124 m²Kæledyr er tilladt.1,0 km til kyst.Velindrettet sommerhus i smukt naturområde hvor der er tænkt på detaljerne. Tænd op i brændeovnen eller slap af i saunaen eller med en gang vandmassage i spabadet. Nyd dagen med at slappe af i solen eller gå en rask tur ved det brusende Vesterhavet ...Hus nr: 39616Vedersø Klit10 personer,  170 m²Kæledyr er tilladt.2,0 km til kyst.Klassisk, stråtækt murstenshus på 170 m² beliggende i Vedersø Klit, et roligt og fredfyldt og familievenligt sommerhusområde. Åbent køkken/stue hvoraf der er adgang til poolrummet. Uanset årstiden vil poolrummet med sauna og 2-personers spabad ...

  Tjen op til 40.900 DKK skattefrit når du udlejer dit sommerhus

  Tjen op til 40.900 DKK
  skattefrit når du udlejer dit sommerhus