Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus: Rømø/Kongsmark

Sommerhus: Rømø/Kongsmark, Rømø og Mandø, Vestjylland syd, Danmark

Gæstevurderinger

Baseret på 15 svar4.6 ud af 5.0

Ferieboligfaciliteter

20
8
248m²
nej
nej
Inkl.
300 m
 
Problemfri check-in via Smart Lock-nøglebokse
 
Indendørs swimmingpool, med vandrutsjebane
 
Udendørs standvandsspa, 6 personer
 
Udendørs sauna, 6 personer
 
Aktivitetshus
 
Energivenlige tiltag (jordvarme, solenergi eller varmepumpe)
 
Pejs/brændeovn/bioethanol pejs
 
Tysk TV: Mindst 2 kanaler
 
Dansk TV
 
4 badeværelser
 
Opvaskemaskine
 
Bygget 2023
 
100 m til restaurant
 
1,5 km til indkøb
 
300 m til kyst
 
Stik til elbil: CEE-kontakt IEC-60309: 5-polet, 3 faser med 32A
Gratis annullering
Gratis annullering op til 35 dage før ankomst. Gældende for ankomst i perioden 1/6-2024 til 3/1-2025
Se vilkår her

Hvad er betingelserne for at få gratis annullering med 15 dage til ankomst?

Tilbuddet om 15 dages annullering gælder for ophold i udvalgte sommerhuse i udvalgte perioder. Gæster kan annullere deres ophold gratis op til 15 dage før ankomst. Hvis en annullering foretages indenfor 14 dage til ankomst, gælder de normale annulleringspolitik jf. Lejebetingelser. Annulleringsmulighederne samt dato for, hvornår bookingen senest skal være annulleret vil altid fremgå af lejebeviset.

Tilbuddet gælder for udvalgte sommerhuse og på udvalgte ankomstdatoer. Tjek venligst detaljerne på siden for sommerhuset, inden du gennemfører bookingen, da sommerhusejeren løbende kan framelde og tilvælge muligheden for 15 dages annullering. Det er derfor vigtigt, at du tjekker, om 15 dages annullering er tilvalgt for sommerhuset på den dag, hvor du foretager bookingen.

Hvad er betingelserne for at opnå gratis annullering med 45/35 dage til ankomst?

Fra 7. juli 2022 gælder gratis annullering med 35/45 dage til ankomst for nye bookinger med ankomst frem til 31. december 2023.

Tjek venligst detaljerne på siden, inden du gennemfører din booking. Annulleringsmuligheder samt dato for senest annullering vil fremgå af dit lejebevis.

Top-attraktioner i området

Husnr. 52663
Huskategori: ★★★★★
Kyst/Sø 300 mGæstevurderinger

Booking af huset

Booking af huset

Uge ManTirsOnsTorsFreLørSøn
22272829303112
233456789
2410111213141516
2517181920212223
2624252627282930
Mulig ankomstdato
Valgte periode
Ledig dato
Ikke ledig
Din booking

Husbeskrivelse

ARAktivitetsrum
BBad
KKøkken
OOpholdsstue
PPool
RRedskabsrum
SPSpisestue
TTeknikrum
TETerrasse
VVærelse
WWhirlpool
1 Opholdsstue: Brændeovn, tv
8 Soveværelser: 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 2 senge, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, barneseng
2 Hems: 2 opredninger, 2 opredninger
Køkken: Barneseng, el-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruser
1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, Terrasse, fodboldmål
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1824 m², sommerhusområde, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 6000

Om ferieboligen

Rummeligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende kun cirka 300 meter fra vandet på Rømø. Afslapning, sjov og nærvær er tre ting som er essentielle for en god ferie! Alt dette finder I netop i dette skønne sommerhus til 20 personer. Foruden rummelighed og plads til hele familien finder I sjove aktiviteter for den helt store guldmedalje. Selvom faciliteterne på sommerhusets matrikel er i top, er nærområdet tillige tillokkende. Med kun ca. 300 meter til vandet og smuk natur i baghaven er det svært at vælge om dagen skal bruges inde eller ude.

De mange aktiviteter i sommerhuset kan dog benyttes året rundt – uanset vejr. Dette gør sig blandt andet gældende i sommerhusets badeafdeling, hvor en svømmetur kan nydes i den store swimmingpool med vandrutsjebane og romertrappe.

Kan I ikke få nok af livet i badetøj, kan I fortsætte badeoplevelsen udendørs, hvor et varmt dyp kan nydes i sommerhusets udendørs spabad. I forlængelse af spabadets område på terrassen finder I den varme udesauna, hvor afslapningsfølelsen fuldendes.

Efter en badetur kan aktiviteterne fortsættes i husets aktivitetsrum med kombineret billard- og bordtennisbord, bordfodbold, dart og PlayStation4. Vil I hellere slappe af, kan dette gøres enten i husets bar eller i rummets hyggelige sofagruppe.

Når I alle skal kokkerere sammen, er der god plads til dette i sommerhusets store køkken/alrum, som udover at være hyggeligt indrettet også er veludstyret med dobbelt ovn, opvaskemaskine og køleskab. Afslutningsvist kan den gode mad nydes ved rummets lange spisebord, hvor hele familien kan samles.

De gode måltider kan tillige nydes på sommerhusets delvist overdækkede terrasse. Her kan maden tilberedes på grill, alt imens børnene tager en hoppetur på sommerhusets trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

Hvis ikke aftenerne skal bruges i terrassens udendørs spabad eller sauna, kan I tage et spil eller læse en god bog i den hyggelige udendørs lounge.

Sovepladserne befinder sig på otte dobbeltværelser og fire madrasser finder I på hemsene. Netop hemsene plejer at være populære overnatningssteder for børn og unge.

Alle sommerhusene i området har adgang til et stort, fælles udendørs legeareal og multibane. Her kan børn og barnlige sjæle bruge feriedagene på at lege på det store piratskib, gynge, rutsje og klatre på klatrestativet. Den græsbelagte multibane kan bruges til både fodbold, basketball, fodtennis, volleyball og badminton. Ved legearealet finder I også borde- og bænke hvor de voksne og andre tilskuere kan hygge sig og slappe af.

ingen ungdomsgrupper/festgrupper, kommer disse vil de blive bortvist uden refusion!

Om området

Du er her: Rømø/Kongsmark, Rømø og Mandø, Sommerhus 52663, 20 personer