Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Lej sommerhus i Rørvig og oplev Danmarks midtpunkt

 
Søg område: Rørvig
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 17 ferieboliger.

Lej sommerhus i Rørvig og oplev Danmarks midtpunkt

Tag et afbræk fra hverdagen med en sommerhusferie i Rørvig

I den gamle fiskerlandsby har du mulighed for at nyde ferien i et smukt landskab og tæt på stranden. Rørvig byder på mange oplevelser til den aktive ferie - både vandre- og cykelruter, fisketure og golfbaner. Ikke langt fra Rørvig ligger forlystelsesparken Sommerland Sjælland - perfekt for børnefamilien.

Start din søgning efter et sommerhus i Rørvig nedenfor. Zoom ud på kortet for at se flere huse i området.

Læs mere om Rørvig
Rating af huse for Rørvig: 3.9 af 5.0 fra 118 anmeldelser

Top-attraktioner i området

 • Sommerland Sjælland
 • Dragsholm Slot
 • Sagnlandet Lejre
 • Odsherred Brandmuseum
 • Geopark i Osherred
 • Hempels Glasmuseum
 • Odsherred Zoo Rescue
 • Nykøbing Sj. Psykiatriske Museum
 • Malergården
 • Røsnæs halvøen med Golf Klub, vingård og det flotte fyrtårn
 • Den 5-tårnede kirke I Kalundborg
 • Lerchenborg Slot
 • Asnæs Halvøen
 • Åmosen Naturpark
 • Bjergsted Bakker
 • 17 sommerhuse for Rørvig - vores gæster anbefaler:

  Sommerhus i RørvigHus nr: 6793Rørvig6 personer,  106 m²1,8 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 6873Rørvig7 personer,  87 m²1,3 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 94268Rørvig8 personer,  105 m²850 m til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 8076Rørvig12 personer,  150 m²100 m til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 52566Rørvig4 personer,  53 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 45735Rørvig8 personer,  93 m²1,2 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 4234Rørvig10 personer,  153 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 29320Rørvig8 personer,  120 m²100 m til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 4718Rørvig7 personer,  77 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 30868Rørvig8 personer,  115 m²1,5 km til kyst.Sommerhus i RørvigHus nr: 53866Rørvig6 personer,  61 m²1,7 km til kyst.

  Se alle huse i området.

  En aktiv sommerhusferie i Rørvig

  Rørvig er den perfekte ferie til den aktive familie. I byen findes et utal af vandre- og cykelruter, så den smukke natur kan udforskes. Der er også mulighed for fisketure eller et spil minigolf. Lidt ude for byen ligger Odsherred Golfklub. Golfklubben huser 2 golfbaner med i alt 27 huller i et smukt landskab med fred og ro – skønt til en aktiv dag.

  Rørvig er en gammel fiskerlandsby og den særlige stemning kan stadig mærkes på havnen med de mange fiskerestauranter og røgeriet lige ved kajen. Se det store udvalg af skaldyr, nyrøgede fisk og andre hjemmelavede delikatesser og tag frokosten med hjem i sommerhuset og nyd smagen af Rørvig fisk og mærk den skønne sommerhusstemning.

  Fang krabber, byg sandslotte og nyd solen

  I løbet af sommeren er kajkanten på Rørvig Havn især populær for børnene der hygger sig med at fange de mange krabber, imens de voksne kan slappe af og nyde den smukke udsigt over fjorden. Rørvig Strand ligger lige ud til Kattegat og her kan I bade i bølgen blå, bygge sandslotte i sandet og nyde solen i de smukke klitter. Gå på opdagelse i Rørvig Plantage og se blandt andet Højsandet – en unik indlandsklit, skabt gennem århundrede af flyvesand.

  Hold sommerhusferien i Rørvig og få et afbræk fra hverdagen

  Hundested - 25 minutter og en sejltur senere

  Kun 7 km øst fra Rørvig ligger den hyggelige by Hundested. En overfartstid på 25 minutter med færgen kan I gå på opdagelse i havnebyen. Fra maj til oktober finder Hundested Sandskulpturfestival sted. Her kan de flotte sandskulpturer, lavet af skulptører fra hele verden, ses.

  Oplevelser i og omkring Rørvig – 3 sjove forlystelsesparker

  Holder du sommerhusferien i Rørvig er de største attraktioner inden for kort afstand blandt andet: Danmarks Midtpunkt, Højsandet i Rørvig Plantage, Kongestenen og Rørvig kirke.

  Kører I lidt længere, finder I 3 af Sjællands sjoveste forlystelsesparker.

  Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på nogle af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på , når du holder din ferie med DanCenter.

  Sommerhusudlejning i Rørvig

  Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Her på siden finder du sommerhuse i Rørvig og hos DanCenter finder du noget for enhver smag.

  Sommerhusområder tæt ved Rørvig

  Du finder også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Rørvig. Lej eksempelvis sommerhus i Nykøbing Sjælland, Havnsø Strand, Vig Lyng, Veddinge Bakker eller se flere sommerhusområder på Nordvest Sjælland . Se også sommerhuse ved Sjælland.

  Spørgsmål og svar omkring Rørvig

  Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

  Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Rørvig i Danmark?

  DanCenter har mere end omkring 10 sommerhuse i det attraktive Rørvig.

  Hvilke steder i det Rørvig bør jeg besøge?

  De flotte strande i området, Sommerland Sjælland, Odsherred golfklub, Danmarks Midtpunkt, Højsandet og Rørvigs sandflugtplantage er nogle af de steder, vi vil anbefale, at du besøger i Rørvig.

  Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Rørvig?

  Nogle af de aktiviteter du bør prøve er: Besøge forlystelsesparker (Sommerland Sjælland) Vandre nogle af de afmærkede vandrestier Tage ud til Rørvig havn for at fange krabber Svømme i havet