Søg
Kontakt
Kontakt
Kontakt os Karriere Leverandør
Ejer
Ejer login
Bliv udlejer
 

Sommerhus Klitmøller

 
Søg område: Klitmøller
Ankomst & dage
Personer
Din søgning fandt 17 ferieboliger.

Sommerhus Klitmøller

Klitmøller er kendt for at være Danmarks Hawaii

Her finder du surfere fra hele verden, der giver den gas i bølgerne. Har I ikke lyst til at give dig i kast med surfing, kan I også nyde synet fra de høje klitter eller hvide, brede sandstrande. I kan også nyde dagen i Fårup Sommerland og prøve de vilde forlystelser. Efter en hel dags sjov kan i slutte dagen af med en hyggelig aften på terrassen i sommerhuset.

Her på siden finder du vores udvalg af sommerhuse i Klitmøller - så kan du og familien finde det perfekte sommerhus til jeres ferie.

Start din søgning efter et sommerhus i Klitmøller her:

Læs mere om Klitmøller
Rating af huse for Klitmøller: 3.9 af 5.0 fra 308 anmeldelser

Top-attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Jyllandsakvariet Thyborøn
  • Utzon Center
  • Maritimt Oplevelsescenter
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Family Farm Fun Park
  • Action House
  • Middelaldercenteret
  • Museumscenter Hanstholm
  • Kystcenteret Thyborøn
  • 17 sommerhuse for Klitmøller - vores gæster anbefaler:

    Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 50432Klitmøller6 personer,  45 m²400 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 94615Klitmøller8 personer,  104 m²700 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 88576Klitmøller10 personer,  157 m²400 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 78334Klitmøller6 personer,  93 m²300 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 24733Klitmøller10 personer,  150 m²500 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 88244Klitmøller10 personer,  103 m²300 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 7802Klitmøller8 personer,  88 m²400 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 71700Klitmøller6 personer,  90 m²700 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 53094Klitmøller6 personer,  100 m²1,0 km til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 33087Klitmøller12 personer,  158 m²600 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 53179Klitmøller6 personer,  105 m²1,1 km til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 29393Klitmøller10 personer,  107 m²900 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 26211Klitmøller7 personer,  87 m²950 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 53374Klitmøller6 personer,  100 m²800 m til kyst.Sommerhus i KlitmøllerHus nr: 4444Klitmøller6 personer,  85 m²400 m til kyst.

    Se alle huse i området.

    Sommerhus Klitmøller – En surfers paradis

    Midt i Nationalpark Thy findes et af Nordeuropas bedste surfersteder også kendt som ”Cold Hawaii”. Her valfarter surferentusiaster fra hele verden til, for at prøve kræfter med de store bølger. De udfordrende bølger er også perfekt til at prøve kræfter med windsurfing. Har I lyst til at give jer i kast med surfing, findes der både surf-skoler og mulighed for at leje udstyr i Klitmøller. Der er også rig mulighed for at betragte de mange surfere fra klitterne og nyde udsigten.

    Klitmøller er især kendt for de gode surferfaciliteter, men byder også på mange andre attraktioner. Byen er kendt for at være et hyggeligt fiskerleje med gode spisesteder, skøn badestrand og Klitmøller røgeri. I Nationalpark Thy kan I opleve den enestående natur, nogle af Danmarks reneste søer og et rigt dyreliv. Sommerhusferien til Klitmøller er perfekt til den aktive familie med mange muligheder for vandreture, mountainbikeruter, rideture eller lystfiskerture til Det Gule Rev. Det er altså oplagt at finde et sommerhus i Klitmøller - både om sommeren, men også ude for sæsonen.

    Oplevelser i og omkring Klitmøller – fra forlystelsespark til bunkermuseum

    Udover et besøg forbi ”Cold Hawaii” er der massere attraktioner i nærheden af Klitmøller. Her er et lille udpluk af sjove oplevelser på sommerhusferien til Klitmøller.

    Lejer du dit sommerhus hos DanCenter får du rabat på mange af Danmarks mest populære attraktioner. Her kan du se hvilke attraktioner du får rabat på , når du holder din ferie med DanCenter.

    Klitmøller sommerhusudlejning

    Hos DanCenter sommerhusudlejning har vi over 60 års erfaring med sommerhusudlejning, så når du planlægger din ferie hos os, er du sikker på, at alt forløber som det skal. Så hvis du leder efter sommerhus i Klitmøller, kan du her på siden finde omkring 25 sommerhuse i Klitmøller lige fra luksus til klassiske sommerhuse - hos DanCenter finder du noget for enhver smag.

    Sommerhusområder tæt ved Klitmøller

    Hvis du leder efter et alternativ til sommerhus i Klitmøller, findes der også mange andre populære sommerhusområder tæt ved Klitmøller. Lej eksempelvis sommerhus i Vorupør, Blokhus, Thorup Strand, Slettestrand, Hurup Thy, Agger eller Hanstholm samt Vigsø eller se flere sommerhusområder i det Nordlige Vesterhav. Se også sommerhuse i Nordjylland eller ved Vesterhavet.

    Længere nordpå finder du områder som Løkken, Lønstrup og Hirtshals. Helt nordpå finder man naturligvis Skagen.

    Hold ferie med Danland Feriecenter tæt ved Klitmøller

    Du kan også besøge et af Danlands feriecentre tæt ved Klitmøller, hvis du ikke går efter sommerhusudlejning. Lidt længere nordpå finder I Vigsø Feriecenter og sydpå Agger Havn Feriecenter .

    Går ferien til Vigsø Feriecenter kan hele familien boltre sig i det store badeland. Her kan I få sus i maven af den 50 meter lange vandrutsjebane eller slappe af og nyde tilværelsen i det varme spabad eller sauna. Feriecentret ligger tæt ved de fantastiske og børnevenlige strande i Vigsø Bugt – helt perfekt til en varm sommerdag. På feriecentret finder I også legepladser, hoppepuder og en lang række aktiviteter som cykeludlejning, minigolf og tennis.

    I Agger Havn Feriecenter bor I i skønne ferieboliger i første parket til havnen og fjorden. Feriecentret er ideel til den aktive familie med rig mulighed for vandre-, fiske- og cykelture. På feriecentret finder I indendørs swimmingpool, sauna, billard og bordtennis og udendørs aktiviteter som beachvolley, petanque, legeplads og minigolf. Går ferien til Agger Havn med Danland er der gratis adgang til Sydthy Svømmebad.

    Spørgsmål og svar omkring Klitmøller

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Spørgsmål og svar omkring Klitmøller

    Vi har samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte modtager fra vores gæster.

    Hvor mange sommerhuse har DanCenter i Klitmøller?

    DanCenter har mere end 20 sommerhuse i Klitmøller.

    Hvilke steder bør jeg besøge i Klitmøller?

    Du bør besøge Thy National Park, Vorupør Museum, Tømmerby Vikingegravplads, Nørre Vorupør og Stenbjerg Landingsplads.

    Hvilke aktiviteter anbefaler I, at jeg prøver, når jeg besøger Klitmøller?

    I Klitmøller skal du prøve at surfe, sejle i en båd, besøge landemærker og museer, tage på cykelture og vandre.